akirafes Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Ben kevin nin grubundayım aylık 200 dolar. discord kullanıyorlar. İlginc bir yer insanlar bilgili ve istikrarlı. Şu an kimseyi al sat yaptırmıyorlar. Ayı marketin nın sonunu bekliyorlar. Bu arada vibe nasıl bir coin bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 inside info versene. bear market ne zaman biticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Bitcoin'de büyük çöküş bekleniyor! Bunu okuduktan sonra bilemiyorum. Ama Kevin saf bitcoinci. Çok destekliyor. Her zaman btc de olun. önü çok açık. Asıl coin bu diyor. Altlara pek sıcak bakmıyor. Girip çıkmayı seviyor. Haftaya alt coinlerle biraz oynayacağız şu an uzak duruyoruz diyor. Paranızıkesinlikle btc de tutun dewamlı diyor. ACT LA ETC BCC bunları takip ediyoruz. Ve teknik olarakda ADA şu an dip formasyonu yapıyor onu da takibe baslıyacagız diyor. Kevin bilgili biri. Bu kesin çok fazla para ödeyen takipçisi var. Ama bilgi bir işe yaramıyor bu piyasalarda. Sezgi önemli.Sezgisi var mı bilmiyorum. Yeni üye oldum görecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 yalnız etc bi kaç yerde daha duydum almak mı lazım acaba madem üye oldun artık bize de bi kıyak yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Etc ve ltc'den bi çıkış bekleniyor yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Rotweiler said: ETC, roadmap açıklandı. Sene ortasına kadar büyür kar topu gibi. şuan 36 dolares. 9 Ocak said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sardalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Hala 36 dolar neyini paylasiyorsun :P Sadece Eth’yi kopyalasalar zaten artarlar, cunku Vitalik etkisinden kurtulmus bir community akirafes satoshi olabilir, bence her seyi biliyor ama bilmezlikten geliyor soruyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Yazdığımda çok dalgalanır ancak gelecek var dedik :D Neyse. PIVX LONG 13 Ocak 91k civarı Sİnyaller harika. ADA gibi long runda eklenebilir. Roadmap 15-16sı gibi açıklanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 bcd 24h low 0.002126 24h high 0.023500 10 katından fazla kazandırmış bugün hayvan oğlu hayvan. sabah yüzde 90'ken aman nasılsa düşer diye almamıştım üstüne %500 koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Sabah ben de en çok artanlara bakarken gördüm, "lan fırsat kaçmış" dedim. Bi dışarı çıktım kahvaltı ettim gezindim geldim, neler dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 ki ortada elle tutulur bir şey de yok. neye göre pump oluyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Kafalarına göre pompalıyorlar, az önce de ETC'ye bastılar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 sıra ada da sanırım volume artmıs baya. gerçi bu sabah 6600 u görup 5klara dönmus tekrar cakılıyorm u yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Tron'u öldürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Tronu öldüren en büyük şey CEO'sunun bitürlü Twitterda susmayıp vizyonsuz lise öğrencisi gibi hayallerini yazıp durması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 her şey öluyo resmen. mezarlığa girmeden sonra bi dönüş yapsalar da toplayıp çıksak vallahi biz balinaları özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 bence tron'un market hacminin biraz daha düşmesi lazım tekrar çıkması için. eğer yakın zamanda bi pump gelmezse 500'lere kadar inebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 justin said: One more hundred millions application is on board. ne diyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Yüz milyon kullanıcılı platformla partnership kastetmiş şair.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 NULS said: More Biggest news we've had so far - We are humbled to announce we have acquired a partnership with a well known and established company. Details will be released some time Tomorrow as we make sure all goes according to the plan sincerely, the @nulsservice team! https://twitter.com/nulsservice/status/952513963983556613 tweet düşeli 14dk oldu. said: Just a hint - many companies have tried to achieve this partnership That's it until Tomorrow #bitcoin hype'a gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 We have partnership with a pump company demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 bilemem. portfolyom can çekişirken iyi patlattılar haberi ama asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 twitterı hacklemişler 4chanden offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 İyi battık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Ulan bizim cayci bile bitcoine yatirim yapti. Iyice ele ayaga dustu , boku cikiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Sonraki 48.sayfa (Toplam 63 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Hala 36 dolar neyini paylasiyorsun :P Sadece Eth’yi kopyalasalar zaten artarlar, cunku Vitalik etkisinden kurtulmus bir community akirafes satoshi olabilir, bence her seyi biliyor ama bilmezlikten geliyor soruyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Yazdığımda çok dalgalanır ancak gelecek var dedik :D Neyse. PIVX LONG 13 Ocak 91k civarı Sİnyaller harika. ADA gibi long runda eklenebilir. Roadmap 15-16sı gibi açıklanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 bcd 24h low 0.002126 24h high 0.023500 10 katından fazla kazandırmış bugün hayvan oğlu hayvan. sabah yüzde 90'ken aman nasılsa düşer diye almamıştım üstüne %500 koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Sabah ben de en çok artanlara bakarken gördüm, "lan fırsat kaçmış" dedim. Bi dışarı çıktım kahvaltı ettim gezindim geldim, neler dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 ki ortada elle tutulur bir şey de yok. neye göre pump oluyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Kafalarına göre pompalıyorlar, az önce de ETC'ye bastılar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 sıra ada da sanırım volume artmıs baya. gerçi bu sabah 6600 u görup 5klara dönmus tekrar cakılıyorm u yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Tron'u öldürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Tronu öldüren en büyük şey CEO'sunun bitürlü Twitterda susmayıp vizyonsuz lise öğrencisi gibi hayallerini yazıp durması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 her şey öluyo resmen. mezarlığa girmeden sonra bi dönüş yapsalar da toplayıp çıksak vallahi biz balinaları özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 bence tron'un market hacminin biraz daha düşmesi lazım tekrar çıkması için. eğer yakın zamanda bi pump gelmezse 500'lere kadar inebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 justin said: One more hundred millions application is on board. ne diyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Yüz milyon kullanıcılı platformla partnership kastetmiş şair.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 NULS said: More Biggest news we've had so far - We are humbled to announce we have acquired a partnership with a well known and established company. Details will be released some time Tomorrow as we make sure all goes according to the plan sincerely, the @nulsservice team! https://twitter.com/nulsservice/status/952513963983556613 tweet düşeli 14dk oldu. said: Just a hint - many companies have tried to achieve this partnership That's it until Tomorrow #bitcoin hype'a gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 We have partnership with a pump company demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 bilemem. portfolyom can çekişirken iyi patlattılar haberi ama asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 twitterı hacklemişler 4chanden offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 İyi battık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Ulan bizim cayci bile bitcoine yatirim yapti. Iyice ele ayaga dustu , boku cikiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar