pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ahahahahahaman diyelim bu arada bende 100.yıl ve kadıkoy panteri formasi var ikisi de efsane ama bu son 4-5 senedir cikan formalardan elle tutulur bir ya da iki tane var max ayip ediyolar taraftara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Adidas'tan kurtulmanız lazım. Elit kategori dışında formalar pert. Artı 5 milyon dolar yıllık veriyor BJK ve Fener'e. Bizim eleştirdiğimiz Nike sözleşmesi bile yıllık 7 milyon euro. Ayrıca Nike'ın kamp ve yan ürünleri çok kaliteli GS'ye çıkardığı. Adidas forma dışında pek bir ürün vermiyor Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 E vermesin zaten? Sen kendin kazaniyosun yan urunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 vermese daha iyi olur aynen, geçen 90TL'ye polo t-shirt gördüm. çıktım lcw gittim 35TL'ye tertemiz aldım adsfdas fakirlik çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Güzel ürün de giysin abi taraftar. Şölye şıkır şıkır güzel bir Nike hoodie veya eşorfman üstü kulüp amblemli. Forma dışında maça giyilebilecek hiçbir ürün yok şu laf sokmalı t-shirt'ler dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Abi kulup kazanmiyo o zaman, nike kazaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 BulletRide said: Güzel ürün de giysin abi taraftar. Şölye şıkır şıkır güzel bir Nike hoodie veya eşorfman üstü kulüp amblemli. Forma dışında maça giyilebilecek hiçbir ürün yok şu laf sokmalı t-shirt'ler dışında onun için brook brothers var abi, bundan daha kaliteli jantisi yok yani sfsd tabi biraz klasik / casual'a kaçıyor o formalar konusunda katılıyorum, marka farketmiyor güzel şeyler çıksın yeter. nike fazla veriyorsa oraya uçulabilir direkt ya da elit kategori anlaşması yapılması gerekiyor. bunun requirement'i nedir tabi bilmiyorum ama bu sene de şampiyon olursak zorlanabilir çok rahat 3 sene şampiyonluk + şl katılımı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 E o zaman forma da almayın abi? Bir şekilde kar payı var, hiç kazanmıyor değil. Tabii kendi ürettiği veya fasona yaptırdığına daha fazla kar koyuyor ama bunlar da pek kaliteli değil. Onu da çıkarsın onu da alın ama diğerini giyin. Kaliteli giyinin istiyorum maçlarda yanlış anlamayın sjdsfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 formanın espirisi zaten satış adediyle reklam sponsorunun daha rahat / kaliteli bulunması ve forma markasıyla daha karlı anlaşma yapabilmek. o her türlü alınacak yani almamanın mantığı yok. yoksa fason tişörtlere stok fotoğraf baskısı satışlar elbette daha karlı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 2-3 gun tatil yaptim kafa dinledim. Donus yolundayim. Bi update verin bakalim son durum ne ? Aldık mi peynir ekmek golcusu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 peynir ekmek peynirekmek peynrekmk pektemek https://m.popkey.co/7fa054/kdjO8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 yok almadik cok eglenceli ama sürekli forvet isimleri geciyor baskan son anda gaza bascak birini alabilecek mi göricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 mangala tamam diyorlar doğru mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 abi açıkçası fiko'nun marcelo'yu satarkenki kafasındaki olay buydu (bence diyeyim edit olarak). olur olmaz ayrı ama mangala'yı da çakarım diye düşündü. mangala olabilir, en büyük talibi lyon'du onlar marcelo'yu aldılar. lens zaten fener'e gelmeyecek bence fener böyle aşırı kötü gitmezse hazırlık maçlrında. ama uefa'dan elenirlerse aldırır zorla aziz. yoksa aykut bariz istemiyor, biz bastırırsak rahat alırız. volkan şen-sosa boşta zaten, burunları sürttü bedavaya gelmeye can atıyorlar. şu transferlere işte kulüplerine 2 m falan versen kiralama bedeli geriye kalıyor 5 m, e bugüne kadar bedava neleri aldık, 5m'a da sade bir forvet alamıyorlarsa ve hatta 2 yıllık falan kiralayamıyorlarsa yazık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Lens için Fener baya zorluyor diye biliyorum, hatta Lens de zorluyor. Fener'in kanatlar Valbuş, Stoch, Aatıf. Dirar da var sayarsan hybrid bek-winger. Şu rotasyonla girmez Aziz lige, çok kötü yani Lens lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Sampuanlar ligi > fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Talibi iki tane turk takimi sadece. Adamin amaci yeniden dunyaya gostermekse kendini, bi sonraki satisinda hayvan gibi sozlesme koparmaksa sampiyonlar ligine gelecek yani. Olay gayet net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 mangala + lens + gignac geliyor kesin bilgi yayalım. kanyak: mabad-ı muhterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Lens ok de gignacin eti sert olur mangala gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Tenekeadam said: mangala tamam diyorlar doğru mu acep? menemene'dir o, mangali kim kaybetmis besiktas bulsun. http://i.imgur.com/2k9nrUz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 sezon ortası free vida varken bizimkilerin oraya mangala gibi yüksek maliyetli birini koyacağını hiç sanmıyorum ya ücretsiz kira ve maaşının yarısını ödemeyi felan teklif ediyorlardır kesin lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Tek taraftarımız mı varmış her fotoda aynı çocuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 orda ne arar taraftar ya, öğrencinin birine 50 yuan sıkıştırmışlardır futbolcular kendilerini iyi hissetsinler diye imzalattırıyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 safsdfds onlar farklı insanlar galiba bu çinlilerin fotoğraf çektirme olayı gibi olsa gerek ya fotoğraf şansı varsa o aktiviteye katılıyorlar adamlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar