sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 vodka 40 yaşına geldin halen 18lik tribi atıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 enner valencia tigres'te. ÇOK ACİL gignac'a çökülmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Stringray said: çin transfer sezonu kapanıyor yarın, adriano ve quaresma'ya teklifler yağar şu sıralar ama yönetim bu sene salmaz bunları bence. seneye de şampiyon olursak üstüste 3 sene ayağına ikisini de (ve bir ihtimal pepe'yi) gönderir bir seneyi kaybetmek uğruna, bu da kabul edilebilir bir hareket olur zira takım cidden bayağı yaşlanmış oluyor. Pepe'yi zaten seneye satarız düşüncesiyle aldıklarını sanıyorum ben ya. Dünya kupasından sonra bu adamlara Çin katar vs teklif yaparsa gönderilir. FFp nin bitişiyle de daha rahat transfer yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 marselonun gidişi hoş olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 sleepingdeath said: vodka 40 yaşına geldin halen 18lik tribi atıyorsun :) ne 40 ya 78 yaşındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 inler de başşak olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 ligde işine yaramayacak onlarca veteran ama şl'de ağır takımlar çekip gruplara felan kalırlarsa oturup ağlarız burada hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Profesyonel futbolcumuz Marcelo Antonio Guedes Filho'nun transferi konusunda Olympique Lyonnais kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Sözleşme fesih bedeli olarak Olympique Lyonnais kulübü tarafından şirketimize 7.000.000 Avro garanti, 500.000 Avro performansa dayalı olmak üzere toplamda 7.500.000 Avro ödenecektir. Oyuncunun Dayanışma Katkı Payları da Olympique Lyonnais kulübü tarafından karşılanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 abi adamı yediye vermişler şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 E normale gitmis. 8.5 daha guzel olurdu tabi de, son mukavelesini yapacak adama da o kadar bayilmak psikolojik olarak zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 bu iş pepe mitroviç tandemi ve gignac + lens transferlerine doğru gidiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Oraya giderse iyi de, goturmezler 7m euroya o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 transfermarkt piyasa degerini 6.5 gosteriyor 7 ye gitmis..kazancli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 talisca kirası geçen yılın bütçesinde görünüyor, doğruysa şu anki balance 7.5m eur. buna stoper / forvet / kanat alınmaz. gignac + lens alıp stoperi ara dönemde vida ile halledecekler yüksek ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Transfermarkt meh ya. Mbappe 35m diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 "Oyuncunun Dayanışma Katkı Payları da Olympique Lyonnais kulübü tarafından karşılanacaktır." Bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Oyuncunun Dayanışma Katkı Payları da Olympique Lyonnais kulübü tarafından karşılanacaktır. Bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Ben de anlamadım menejerlik mi yoksa önceki takımların yetiştirme bedeli falan mı FM'de olduğu gibi. Valla ben Lens+Forvet'le kapatmaya fena bakmıyorum ama şunu da göz önünde tutmamız lazım. Geçen sene Caner'den başka ciddi sakatlığı olan olmadı, Talisca'da iki ay gitti o kadar (diye hatırlıyorum) Pepe sakatlanırsa ilk yarı: RIP Atiba/Ozzy/Tolgay'dan biri sakatlanırsa: RIP Q7/Babel'den biri sakatlanırsa: RIP Forvet'e hiç gelmedim çünkü forvet yok akü Lens+Forvet ve ciddi sakatlık olmazsa bu takım ligi götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 7 milyon ne abi hani 8.5'tu peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Atinc-mitrovic tandemi Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 aktiftablet said: Oyuncunun Dayanışma Katkı Payları da Olympique Lyonnais kulübü tarafından karşılanacaktır. Bu ne? belki başka ödememiz gereken şeyler var eski klübüne onlarıda ödicek galiba lyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 mtv otv fln onlar hep bize gircek demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Esh said: Atinc-mitrovic tandemi Ahahaha O bile yeter lig için. Bambam hücum ediyoruz zaten. Ama iyi santrfor ve kanat yedegişart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 yeter mi? Naptin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Gerci tosic var biraz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar