Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 kitleme üzerineyse bize daha iyi kitler ya, nede olsa adam alacağız yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 yeni sezon basligini acin biriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Yeni konuyu açıp koyacaktım da burası daha uygun, oraya da başka içerik üretiriz sdafhs https://pbs.twimg.com/media/DdpBqh3U8AA0gL9.jpg Yarım saatte falan hızlıca yaptım boş zamanım vardı. KAP'a çok bilgi düşmüyor artık, nette haberleri vs. okumam gerekti tek tek tam nokta atışı bilgi değil ama üç aşağı beş yukarı yapacağımız ödeme bu oyunculara. Bunu yaparken 3-4 şeye kafam takıldı bir de, zaten tartışma konusu da onlar olur. - Tosic'in aldığı hayvani sözleşme zammını biliyordum da onu takımın en çok kazanan üçüncü adamı yaptığını hiç fark etmemiştim. Tabii performans bonusu sayesinde öyle ama olsun. Bu şekilde satılmasından hem para kazanırken hem de maaş bütçesinde hayvani bi bölüm açmış oluyoruz. - Pepe'nin maç başı ve puan başı bonusu yok ama bütün kupalarda 35 maç oynarsa 350.000 euro alır maddesi varmış. Şansa bakın ki tam 35. maçta sakatlanıp sezon kapatıyor ve DK'ya hazırlanıyor sdfsd - Vida'nın sözleşmesi ile ilgili resmi açıklama yok ama iki farklı haber var. Normalde 3 milyon euro garanti falan konuşuldu hep geldiğinde ama internette dolaşan bi ön protokol anlaşmasının fotoğrafı var, resmi imzalı anlaşma. O ön protokol 2017 yazında sözleşmesi bitince gelmesi üzerine yapılan anlaşmaya dayalı ve orada yıllık ücretinin sezonda 2.2 milyon euro olduğu yazılıyor. 40 resmi maç oynarsa da 700.000 euro bonus üzerinden anlaşma yapılmış. Bu listeye göre görüldüğü üzere ŞL ve kupa birlikte olmadığı sürece zaten 40'ı görmesi imkansız ama garanti 3.5 milyon eurodan çok daha mantıklı bir para ki bu koşullarda aslında istikrarı yakalayabilirse iyi ödüyoruz bile denenebilir. - Necip hak ettiğinin yarısını anca alıyor. Necip <3 ben sdakjfhsa EDİT: Tabloda 2-3 hata yapmışım, güncelledim. Devre arası ayrılan oyuncuları vs. koymamıştım. Sonuçta ödeme yapılıyor. Birkaç tanede hesap hatası olmuş düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Ha ayrıca BJK'de şuan en çok para kazanan 12 oyuncudan 10'u Ahmet Bulut / Mendes ortaklığının oyuncuları. Sezon boyunca ağladığım, bağırdığım çağırdığım konu buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 önceki seneki 1,7m tavanı 2,3m'a çekmişiz gibi görünüyor pepe ve negredo hariç büyük ihtimalle negredo verilecek bir şekil love da brezilya'ya posta, yerine ba alınıp tavana uygun bir maaş da ona verilir tahminimce, larin ikinci pektemek üçüncü forvet olur bir tane de hem kanat hem forvet oynayabilen adam alınır, büyük ölçüde rahatlar orası bütçe ve doluluk olarak bunun haricinde bu tavanda bir ofansif bir orta saha ile sağ bek elzem transferler + ucuz maaşlı gurbetçi şart takıma avrupa ligi için 40m maaş bütçeli bir takım yeterli olur fazla kasmamak, kısmen feda sezonuna dönmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Valla ba lafları geçiyor 3m ye, gelmesin abi o kadar para istiyorsa. Kim veriyorsa ona gitsin belki fener alır. Negredo/Lens ve hatta pepe de gitmez gibi geliyor. Neg/lens e o paraları veren zaten çıkmazsa herifler ben yeterki gideyim modunda da değiller. Pepe'de Çin ' e gitmem havasında :P Fiyat mı arttırıyor nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Lens gitmez de Negredo gidebilir bence halen daha avrupa da piyasası var.Acaba Lens'ten sağ bek filan yapabilir mi ŞG. Hızlı sonuçta biraz pozisyon bilgisi ile iyi devşirme bek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Geçen sezon kadroya bonuslar dahil totalde 41 milyon euro ödüyormuşuz. Takımın en çok kazananı Aboubakar'dı ona da 3.6 milyon euro vermişiz. Ardından gelen en yüksek adam Adriano ona da 2.7 veriyormuşuz. Gökhan İnler ve Gökhan Gönül'ün 2.2 ve 2.1 milyon eurosunu da katarsak takımda 2 milyon euro ve üstü alan adam sayısı sadece "4"müş. Bu sezon 11 tane var ki GG ve Oğuzhan'ın sınırını saymıyorum. Onları da sayarsak 13 diyelim. Geçen sezonda sınırda gerçi 2 adam vardı da halen yarısından az işte. Ekonomik çöküş böyle böyle başlıyor işte. Şampiyon olup ŞL geliri gelmediği anda böyle patlarsın, ağlaya ağlaya adam satmaya kasarsın GS'de FB'de olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 şu bjk kadrosuna bakınca korkunç ya. takımda talisca oğuzhan ve tolgay hariç herkes 30 ve üstü yaşında. istek arzu maçı koparma isteği falan tabi ki gitgide düşer bu takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 şampiyon olduğun her sene bence adamın yaşı 20kusur bile olsa o istek azalıyor ya. Kan değişiklikleri şart. De istatistikleri koymuşlar bayağıda sağlam farklar var ama gel görki 4. bitirdik işte. Bu seneki olay forvette bitti malesef. http://haber1903.com/n-6860-kartal-ligde-mac-istatistiklerinde-zirveye-oynadi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 şimdi en çok istatistik konuşan ben bile orada "DURUN" derim. Çünkü istatistik artık aşırı önemli olsa da onu doğru şekilde okumak da önemli. He bir de doğru istatistiğin peşinde koşmak gerek. Misal 13.5 şuta 6.5 isabetli şut istatistiği var. Bu aşırı yüzeysel bir bakış açışı, bunda lider olman değerli ama o kadar da değil. Bu 6.5 isabetli şutun kaç tanesi ceza saha dışında, içinde mesela ya da kaç tanesi baskı altında. Kaç tanesi rakip defansın üzerinden vuruldu. Bunlara vuranların yüzdesi ne atıyorum her maç bir orta saha açılan ortanın ribaundına gelip gelişine vuruyorsa da istatistiği şişirtiyor olabilir. Misal BJK'de çekilen şutların çok büyük kısmı şişkin kenar ortasına kafa vuruşu olduğundan ve bunların çok büyük kısmı stoperlerin arasından baskıda vurulduğundan bu üstteki istatistiğin bir değeri yok. Böyle böyle gider. O haberdeki istatistiklerin hepsi değersiz bu yüzden, çıplak halleri ile değersiz diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 e hadi şutu geç, diğerleride yüksek :) zaten olumlu kullanabilsen ligi buna tezat bir yerde bitirmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Bitirebilirsin aslında, Gomez'li sezonda da benzer istatistik vardı. Çok kaçırıyorduk ama çok fazla atağa girdiğimizden skoru alıyorduk. Bir de hücum pres vardı, rakibe düzgün çıkma imkanı vermeyip geride bayağı rahat top toplayıp atak başlatıyorduk. Marcelo ve Rhodolfo gibi iyi başlatıcı adamların varlığı tabii ki çok büyük, ekstrem olaydı. Atiba'nın daha formda olduğu ve kendi etrafında dönmeden direkt hızlı pas çıkardığı, Oğuzhan'ın kafasını kaldırdığında kısa üçgende adam bulup kenara uzun kesmek zorunda kalmadığı yıllar vs... Mesela topla oynama istatistiğinin de hiçbir anlamı yok. rakip zaten bjk'ye bırakıyor bu sezon topu oynasınlar diye. niye çünkü hepsi biliyor o top %80 ihtimalle sağ kanada gidecek, oradan da bir orta kesilecek diye. onu yaptırıyorlar, sağı açık bırakıp orta kestirtip içeride kalabalık durup topu alıp kontra kovalıyorlar. bu şekilde en az 10 puan bıraktı bjk, rakiplerin sadece bu şekil savunma yapmasıyla. bu maçların hepsinde en az %70'le falan top hakimiyeti kurdu bjk ama hiçbir değeri yok. istatistiği doğru okumak ve yorumlamak o yüzden istatistiğin kendisinden de daha değerlidir hep işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 sir'ün istatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama en önemli şeyi göstermez sözünü hatırlatırım dark sana sdf gol atamadık ve sezonu kaybettik bu kadar basit. hiçbir önemli maçı kazanamadık. hem de şampiyonlar liginde gruplarda her maç gerekeni yapan takım bunu yapamadı. burada aranması gereken başka şeyler var demektir. yapacak hiçbir şey yok da talisca'sız yeni sezon gerçekten bir yandan üzecek bir yandan da eksik oyun oynadığımız için sevindiriyor. neler olacak bakalım. uefa'da da milan falan var ilk turda rakip. saçma sapan şeyler çekmeyelim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 seri başıyız ya milan felan yok rakipler arasında bayern ile tweetleşirken temmuz'da şu takımlarla oynamak harika olacak yalnız sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 mascio said: sir'ün istatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama en önemli şeyi göstermez sözünü hatırlatırım dark sana sdf gol atamadık ve sezonu kaybettik bu kadar basit. hiçbir önemli maçı kazanamadık. hem de şampiyonlar liginde gruplarda her maç gerekeni yapan takım bunu yapamadı. burada aranması gereken başka şeyler var demektir. yapacak hiçbir şey yok da talisca'sız yeni sezon gerçekten bir yandan üzecek bir yandan da eksik oyun oynadığımız için sevindiriyor. neler olacak bakalım. uefa'da da milan falan var ilk turda rakip. saçma sapan şeyler çekmeyelim de. sir onu dediğinde istatistik gol/asist üzerinden yorumlanan bir şeydi. günümüzde o kadar detaylı ki sir bile diz çöküp tövbe ister. istemeyenler zaten çağın gerisinde kaldığı için adam gibi kulüp bile bulamıyor artık. bulsalarda başarılı olamadıklarından direkt kovuluyor. bkz ancelotti - bayern. başarılıyken bile kovdular adamı. istatistik modern futbolda da diğer sporlarda olduğu kadar etkin artık. büyük kulüplerin komiteleri mesela artık çok ender istatistiksel hesaplamalara girmeden transfer vs. yaparlar. monchi işte en güzel örneği. 50 aday çıkartır. kulübün isteklerini ve gereksinimlerini masaya koyar. istatiksel olarak hesaplamaları yapar o adayları 3'e indirir. sonra gidip son görüşmeleri yapıp, ikna oldukları adamı alırlar. adam roma'daki ilk sezonundan sonra şl yarı finalisti takım çıkardı. gerisi yok. klopp ya da mesela, her transferinin nokta atışı olması şansa değil. endüstriyel futbolda istikrarlı olmak istiyorsan artık hiçbir şeyi şansa bırakmayacaksın. şansa bırakmamak içinde istatistik şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Stringray said: seri başıyız ya milan felan yok rakipler arasında bayern ile tweetleşirken temmuz'da şu takımlarla oynamak harika olacak yalnız sdfsdf yahu 115 senedir ikinci kez top tier bir takimla mac yapmissin zaten. uefa bile fazla besiktasa esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 hakikaten, ŞL'de ne güzel iki kere kupayı kazanmış porto gibi 2. lig takımlarına karşı oynayıp şans ile bayern gibi takımlarla eşleşme imkanı buluyorduk. şimdi östersund gibi köklü avrupa kulüpleri gelicek bir yığın. işimiz çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 DarKRideR said: Yeni konuyu açıp koyacaktım da burası daha uygun, oraya da başka içerik üretiriz sdafhs https://pbs.twimg.com/media/DdpBqh3U8AA0gL9.jpg Yarım saatte falan hızlıca yaptım boş zamanım vardı. KAP'a çok bilgi düşmüyor artık, nette haberleri vs. okumam gerekti tek tek tam nokta atışı bilgi değil ama üç aşağı beş yukarı yapacağımız ödeme bu oyunculara. Bunu yaparken 3-4 şeye kafam takıldı bir de, zaten tartışma konusu da onlar olur. - Tosic'in aldığı hayvani sözleşme zammını biliyordum da onu takımın en çok kazanan üçüncü adamı yaptığını hiç fark etmemiştim. Tabii performans bonusu sayesinde öyle ama olsun. Bu şekilde satılmasından hem para kazanırken hem de maaş bütçesinde hayvani bi bölüm açmış oluyoruz. - Pepe'nin maç başı ve puan başı bonusu yok ama bütün kupalarda 35 maç oynarsa 350.000 euro alır maddesi varmış. Şansa bakın ki tam 35. maçta sakatlanıp sezon kapatıyor ve DK'ya hazırlanıyor sdfsd - Vida'nın sözleşmesi ile ilgili resmi açıklama yok ama iki farklı haber var. Normalde 3 milyon euro garanti falan konuşuldu hep geldiğinde ama internette dolaşan bi ön protokol anlaşmasının fotoğrafı var, resmi imzalı anlaşma. O ön protokol 2017 yazında sözleşmesi bitince gelmesi üzerine yapılan anlaşmaya dayalı ve orada yıllık ücretinin sezonda 2.2 milyon euro olduğu yazılıyor. 40 resmi maç oynarsa da 700.000 euro bonus üzerinden anlaşma yapılmış. Bu listeye göre görüldüğü üzere ŞL ve kupa birlikte olmadığı sürece zaten 40'ı görmesi imkansız ama garanti 3.5 milyon eurodan çok daha mantıklı bir para ki bu koşullarda aslında istikrarı yakalayabilirse iyi ödüyoruz bile denenebilir. - Necip hak ettiğinin yarısını anca alıyor. Necip <3 ben sdakjfhsa EDİT: Tabloda 2-3 hata yapmışım, güncelledim. Devre arası ayrılan oyuncuları vs. koymamıştım. Sonuçta ödeme yapılıyor. Birkaç tanede hesap hatası olmuş düzelttim. Vida'ın maaş buysa kalsın. Pepe kalsa da gitse de okyim. Takımda kalması için de yeterince argüman var bence, efsane maçlar çıkardı adam. Negredo giderse ciddi yükten kurtuluyoruz aslında. Bir de Gökhan Töre be <3 Karaktersiz, tayyip yalakası adam ama nasıl da top yakışıyo(yapışıyo) ayağına , 10 dakikada gözümün pasını sildi, kaç hafta Lens'e neden sabrediyoruz biz. Q7, Babel, Lens üçü birden gitse de ok bana. Zaten Şenol'a dar kadro vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 BJK adam gibi bir transfer politikası ile çok kolay doğrulur; zaten Tosic-Talişka'dan 5 milyon açıldı payroll'da; forvet hattını da resetleyip Negredo-Love-Pektemek'i de yollarsan 7 milyon civarı daha kara geçiyorsun. Gerçekten şu forvet üçlüsünün ligde ulaşabileceği gol sayısı 20-25 max. Lens'in çok alıcısı olmaz artık, bu sene inanılmaz düştü ama en kötü Rize falan baya yatırım yapacak diye duydum kadroya, kiralık istiyorlarmış maaşa ok vermişler. Fabri-Adriano-Pepe-Stoper-GG-Medel-Tolgay-Babel-10 numara-Q7-Forvet. Temel olarak ana 11 için ihtiyaç duyulan transfer sayısı 3. Rotasyona da adam alınır, zaten UEFA'yı çok sallamayıp tekrar şampiyonluğa kasacaktır takım, Galatasaray bu sene resmen 14-15 oyuncuyla şampiyon oldu. İlk 11+Linnes+Sinan+Denayer+Selçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Töre yaz abi oraya, stopere de Vida yaz, ikisi de çok maaş da almıyo zaten. Negredo yu salabilsek acaip başarı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Kadro yapılanması için fırsatta bizimki yine 30+ adamlara para gömerse anca bu sene az maç yapılacak olmasından belki kurtarır. Sezonuda erken açınca takım sonunu getiremez bence. Bu sene bile son maçlara resmen adam kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Evet Larin ve Töre de iyidir, Q7-Babel'i yedekler hatta formayı da alırlar ŞG adil olursa. Ben BJK'nin mali durumu bilmiyorum ama Cenk'in satışı+Tosic+olası birkaç satış ile iyi bütçe olur; Fiko tabii hepsini all-in yapıp transfere gömmez ama iyi adamlar alınabilir. Pepe, Q7, Babel, Adriano, Medel, Tolgay, GG iskeleti 1 seneyi daha götürür mutlak şampiyonluk hedefi için, o şampiyonluk ve CL geliri gelirse 2019-2020'de asıl kadro revizyonunu yaparlar diye düşünüyorum. O yüzden direkt ligi getirecek banko adamlara yönelecekler bence yine potansiyellere yönelmeyip. Burak ve Demba Ba alınır bence. 10 numara için iyi para harcayıp yıldız getirmek lazım. Vida bence iyi stoper değil, Mitro dönmüyorsa buraya da transfer lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mitro dönse çok iyi olur tabi de, Vida da ligde yeter. Pepe tosicin hatalarını yeterince kapattı, Vida nın kileri kapatır birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar