Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

nasıl dönecek brugge opsiyonu kullanacağını açıkladı 1 ay önce.

gidip yalvar yakar kullanmayın, dostluğumuz pekişsin diye domalmadıysak adamlara herifler o fiyata mitrovic gibi adamı kaçırmazlar. keşke dönse, keşke oynasa da işte ...

bangır bangır haberler çıktı zaten belçika'da bile lazio gidip brugge ile mitrovic için görüştü diye. bizden alıp direkt satacaklar büyük ihtimalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu paralara daha coook cooook ihtiyac olacak. Ligin geliri dolara/euroya endeksli degil artik. Dunyanin en aptalca seyi herhalde, giderlerinin borcunun hepsi dolar/euro, sen gidip gelirin TRY olmasini kabul ediyorsun 3-5 kurus fazla veriyorlar diye. Onumuzdeki yillarda bu gerizekaliligin bedelini cok agir odeyecek TRdeki kulupler. Burada yazmistim, hatta birkac kisi karsi cikmisti, simdi yeni kurlarla bir hesaplasinlar bakalim borclarini odeyebiliyorlar mi. Hatta onumuzdeki senelerde cok daha guzel olacak cumbus, ondan sonra bilmiyorum artik Tosici mi satarlar malzemecileri mi satarlar naparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

kimse yazmamış, gerçi bjk'nin böyle akıllı, ucuz ve mantıklı transfer yapmaya çalışmasından dolayı inanmak güç normal.

musa çağıran'la prensipte anlaşmışız, resmiyet için bonservis görüşmesi yapılıyor büyük ihtimal. çok bir şey olacağını sanmıyorum ama.

her şekilde lig standartlarında kaliteli iş, üstüne zaten al maçlarında da takımda ender ayakta kalanlardı. gs'den büyük takım tecrübesi de var kötü biten buralardaki olayları iyi bilir.

gerçekleşmez işte ama bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

şaklaban ile kimse gol atamaz talisca hariç, o da işte takımın forveti peşine stoper takıp talisca'ya alan açılıyor da müthiş vuruyor kafa toplarına diye.

şaklaban yok diye sezonun en iyi oyunlarından birini oynuyoruz yine. gerçi şaklabansızlıktan ziyade oğuzhan-tolgay orta sahası sayesinde dikine, kısa paslarla savunma arasına oynuyoruz diye iyiyiz.

hücum pres var, topun değerini biliyor takım, defans dengesi bozuyoruz. her olumlu şey var.

tamer hocanın bjk'si gibi. son maç yerine 10 maç önce deneseydi şunu yüksek ihtimal şampiyonduk...

rezil şerefsiz ile seneye de ilk üç girsek başarı ama.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela larin yine müthiş oynuyor ama seneye 3. forvetten bir adım öteye düşünmeyecek onu ve süre bile vermeyecek sakatlık olmadığı sürece. kupa vs. de yok, olsa da vermiyor zaten de çocuğun süre aldığı son maç oldu bu işte.

bu adam olduğu sürece larin gibi verimli, düzgün oynayan adamlar bu takımda süre bulamaz. buna destek olan yöneticileri de temizlemek gerek artık sırf bu köylü şerefsizin suçu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...