Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

vefasında değilim ben ama yaşın kendine bakan adamlarda artık önemli bir etken olmadığı zamanlarda atiba gibi adamın bu takımda olması bir çok açıdan çok büyük pozitif katkıydı.

ama işte tahminen 2.5 milyon euro civarında istedi. haklı olarak.

onu vermek istemediler. vermek istemiyorsanız ama böyle değerleri de bir yandan kaybetmek istemiyorsanız işte vida gibi çöplere o paraları vermeyeceksiniz bu kadar basit.

onlar o paraları alıyorsa çıkıp atiba istediğinde de niye istiyor diyemezsiniz. bunu diyemediğinizde de gs gibi arsa satmak zorunda kalırsanız tekrar belirli bir seviyede kalmak için. satacak bir şey vs. yoksa hoop tekrar dibe...

bjk bu yüzden karanlık günlere geri dönecek. bu yönetim ile de hoca ile de geleceği yok. zihniyetleri tamamen deforme oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Acaip karamsarım bu sene için. Negredo, Love, Vida gibi overpaid çöplerle doldu takım. Görüştüğümüz adamlar Demba ba Sosa falan. Cenk'in 20'si giriyor mu, ne kadar bütçemiz var emin değilim. 2 sene sonra 20'ye ooooh mis gibi 5-6 tane fiyat performans adamı buluruz diye sevinirdik. Şimdi çöplere ve onların overpaid maaşlarına gidecek eminim.

Ortadoğulu genleri olunca güç zehirlenmesine eğilim mi artıyor nedir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

atiba ile anlaşamamışız. gidiyormuş sanırım sezon sonu.

vefa falan geçin abi yapacak bir şey yok. oynamayacak adama bir ton para dökmenin de alemi yok.

Dogru tabii sanki asgari ucretle calisti, sonuna kadar hak etti helal olsun orasi ayri.

Eboue gibi akilsiza 3 milyon versen de homeless kaliyor Atiba akilli adam o parayi 10’a katlar zaten
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

khalad said:

ozi yi strootman ın yerine düşünüyorlar galiba. iyi para koparırsak fena olmaz ozi den belli ki burada gelişeceği veya oynayacağı yok.

Haziran sonu sözleşmesi bitiyor nasıl para kopartacaksın ? Sözleşme imzalayıp para kazandırırım kafası varsa Roma cayar zaten.

imzladı diye biliyorum ozi ama belli de olmaz tabi
Sosyal ağlarda paylaş

30 yaşında gençlerbirliği'nden beleş aldığın sol bek / stoperi 33 yaşında 5m'a satmak baya büyük başarı ya

mitroviç opsiyonu kullanılmazsa pepe vida mitroviç medel atınç fatih gayet yeterli zaten

atiba ile maksimum 1m'luk bir kontrat yapılırsa kalsın bence ama şenor bu rotasyon işini hiç beceremiyor maalesef, kenardan ne kadar destek verir bilemedim ama giderse yeri mutlaka dolmalı, şu an bu adamın yaptığı görevi kadroda tam anlamıyla yapabilen yok

aras, boyko, franco, veli vb çöpler zaten kesinlikle satılmalı bu dönem

negredo'yu da bu paraya okutup love'ı brezilya'ya aldığımız para + yarım sezon maaşına gönderdik mi kadro bayağı hafifler

oğuzhan imzaladı çok yüksek ihtimalle abi 50 kere söyledik ya, ha yine de satılabilir belli olmaz tabi ama bu sezonki performansından sonra hiç sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

atınç seneye bizde değil yani belli de olmaz tabi

şu love gerçekten rezillik oldu bizim için hatta fikret orman'da son konuşmasında açık açık devre arası transferlerde patlıyoruz beceremiyoruz dedi. bela olacak herif ya. Negredo halen daha avrupa da piyasası olan adam allahtan yollarız birine yada çift santrafor oynayacak olursak kalması iyi olur müthiş bir pasör sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Love için erken konuşmayın, olumlu kullanan adam çıkarsa neden tekrar iş yapmasın.

Emre Akbaba'nın bu haftaki golüne bakın. Hücum koşusu yapıp, santraforun indirdiği topta direkt gol atıp skora katkı yapıyor. Bunu Love, Junior falan da sürekli yaptığı için ekstra goller buluyorlardı.

Bizde her top kanada, oradan ortaya random şişirildiği için bu adamların iş yapmaması gayet doğal.

Negredo'yu böyle beslemen doğal mesela, ama işte planın devamı yok. Negredo kariyerinin hiçbir döneminde böyle kenar ortalarından ekmek çıkaran adam olmadı. Aksine onları da servisleyen adamdı. Sen Negredo'nun çevresini dolduramazsan skor üretememen doğal.

Love'u alıp, direkt Negredo gibi kullanmaya çalışırsan da rezalet boyutu büyüyor. Negredo bile fiziğine ve alan hakimiyetine rağmen kenar ortasından ekmek çıkaramıyorsa Love nasıl çıkarsın ya?

Diyorum sistem değişirse Love'un verimi bu ligde 2 kat artar. Love kötü bir adam değil. Oyun tarzına göre oynatmak gerek.

Burada herkes lig standartlarında planladığında müthiş iş falan diyordu harbi öyle, rezalet olan zaten artık lig standartlarını bile karşılayamayan bir yetersizin bu takımın taktik yöneticisi olması.
Sosyal ağlarda paylaş

Tosic'i satmak da müthiş iş, Çin bağlantıları harbi ekmek çıkarmaya fazlasıyla devam ediyor. Oradan kaçmaya çalışan adamları da ucuza kapatmaya başlayabilirsek aslında çok tatlı olur.

Gerçi ben asıl pazarın şuan Japonya olduğunu düşünüyorum. Can sıkıntısından biraz araştırdım da bayağı potansiyelli çocuk var. Altyapı eğitimleri vs. olmadığından çok tercih edilmiyorlar ama 22-23 yaşında olup buralarda ucuza çok iş yapacak adam halen var ki Almanya'ya falan çok gitmeye başladılar.

Zaten ekstrem yeteneklileri, işte Tsubasa-vari tipleri 14-15 yaşında kaçırıyorlarmış direkt izleyenler, yine özellikle Almanlar asdkjhfsa

Tosic'ten gelen parayı Japs'lara gömsek keşke. Çok tatlı olur. Orada da deli pazar payı var şuan merchandise için. İlhan'ı bile kullanırsın ya tekrar kasdhfdas
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...