applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 S-H said: cisim atıldı, isabet etti kimsenin de itirazı yok da olayların çıkış şekli olsun, ayılıp bayılmalar, dikişler tiyatro kısmı. Doktor raporu var ortada.. Görüntüler var. Senol hocanin ilk 3 oyun durmasinda en ufak dahli yok olaya. Sirf fanatikligin bokunu cikardiniz diye R de yapamıyorsunuz anliyorum.. siz de haklisiniz Adam YARALAMA karari veren mahkemeye anlatamamislar ama fake dikis ve tiyatro olayini nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Çıkmıyormuşuz açıklama gelmiş. Kulübümüzden Açıklama Futbol ailesinin aklı selim davranması adına büyük fedakarlıklar yapan, her zaman iyiyi ve güzeli öne çıkarmaya çalışan, futbolun evrensel ilkesi ‘Fair Play’ (Adil Oyun) ile hareket eden, her zaman futbolun pozitif yanlarını öne çıkarmaya çalışan, bu konuda tüm dünyadan alkış alan, takdir toplayan ve en önemlisi her şeyin hukuk çerçevesi içinde yönetildiği inancına sahip olan Kulübümüz, dün Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından verilen kararı büyük şaşkınlık, üzüntü ve esefle öğrenmiş bulunmaktadır. Her zaman emeği, saygıyı ve alın terini ifade eden 115 yıllık tarihimiz ile Beşiktaşlılık duruşu sergileyerek camiamızın ileri gelenleriyle Divan Kurulu İstişare Toplantısıyla görüş alışverişi yaptıktan sonra gerçekleştirdiğimiz Yönetim Kurulu Toplantısı ile, hukuka aykırı alınan bu karara tepkimizi göstermek adına sahip olduğumuz tek çözümü ortaya koyarak, 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanması kararlaştırılan maça çıkmama kararı aldığımızı bildirmek isteriz. Bu kararımızın Büyük Beşiktaş taraftarının da sesini duyurması adına en vakur duruş olacağına inancımız sonsuzdur. 115 yıldır hep sahada olduk, hep sahada kazandık, berabere kaldık ya da kaybettik. Masada kaybeden olmayı kabul etmemek için 3 Mayıs 2018 Perşembe günü sahada olmayacağız. Beşiktaş Ailesi olarak futbolun güzelliklerini yaşamaya ve yaşatmaya devam ederken taraftarımızdan beklentimiz her zamanki gibi sağduyulu ve duyarlı davranarak Beşiktaşımıza hiçbir faydası olmayan bu gerilimin devam etmesine izin vermemesi, takımımızın arka arkaya üçüncü şampiyonluğuna inanması ve takımımızı destekleyip, kenetlenmesidir. Kamuoyuna saygılarımızla, Beşiktaş JK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Ohhh maca cikmama karari geldi sonunda.. Fikret orman yonetimine helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 kendi kendinize oynarsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 tayyip çıkın oynayın diyomuş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 helal team isterlerse 10 sene şampiyon olmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 demirören tahil TFF yönetiminde olan 6 bjk üyesi için de kulüpten atılma istenmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 reis ve yaverine tokat :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Fenerbahçeliler 10 sene anlatir rakibi yaralayip şampiyon olma hikayesini.. Cok kızmıştım yönetime haklarimizi korumadılar diye ama kapagi saglam yerleştirmişler affetttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 valequenta said: Numaracı beşiktaşlı senor Karar ne çıkacak rte ne derse o . Beşiktaş akp nin kuklası olmadı mi son 2 3 senedir iki kupa icin al sana kukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Darksun said: reis ve yaverine tokat :p deme öyle, bu algı yaratılırsa 1071 kartalları falan diye taraftar grubu çıkar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 valequenta said: Numaracı beşiktaşlı senor Karar ne çıkacak rte ne derse o . Beşiktaş akp nin kuklası olmadı mi son 2 3 senedir iki kupa icin https://www.youtube.com/watch?v=HydXqAp9Pe0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Metin-Ali-Feyyaz ve Şifo Mehmet'le bana futbolu sevdirmiş bir takımın böyle gururlu hareket etmesini bekliyordum zaten. İyi de olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Bu sezon ilk defa bu takımla gerçek anlamda gurur duydum. Hiç beklemiyordum, ciddi anlamda karakter gösterildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 fenerin yerinde olsam ben de cikmam..sonrasini yonetim dusunsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Bone said: Metin-Ali-Feyyaz ve Şifo Mehmet'le bana futbolu sevdirmiş bir takımın böyle gururlu hareket etmesini bekliyordum zaten. İyi de olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 bence bu kararı alırken bir şeyleri feda ettik yinede acısı sonra çıkacak heuahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 acısı dediğin seneye tr kupası yok. hayırlı bile olmuş olabilir bjk için sajkdhfkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 tr kupası değil abi bürokratik geçirecekler. Birileri sağlam sinirlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 dana22 said: fenerin yerinde olsam ben de cikmam..sonrasini yonetim dusunsun.. Fenerde o karakter olsa 1 hafta kendilerini yalanlar ile savunmazlardı.. Suan aziz yildirim sampanyayi patlatmiatir bedava final geldi diye.. hatta kazandigi secimi kutluyordur cunku bu hamlemiz ile ali kocun baslanlik sansi kalmadi. Aziz boost yapmıştır fener camiasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 yemez ya, onlar sessiz kalır artık. seçim arifesinde dokunamazlar. sonrasında da unutulur. ya da böyle gelecek sezon başlarında şovlar yapılır falan bjk kupaya davet edilir falan biz de hadi kırmayalım bari küçük ibneler diye falan böyle karşılıklı tatlışlıklarla zorla oynatılırız orada asdjkfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 ulan şaşırttılar ha helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Sinirlenecek ne var. İstemezse çıkmaz maça kime ne. Bu arada benim tiyatro dediğim şey olmayan yaraya dikiş atılması. Yoksa maçta olay çıkmış vs bunlara Kumpas demekteki tek amaç olaydan sıyrılmak. Benim dediğim tek şey Şenolun abarttığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 helal olsun fikrete (tu) maç oynanırsa çıkmayız dedi adam tuttu sözünü. tff öyle bir karar verdi ki bu saatten olaysız bjk-fb maçı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 muazzam hamle tek hareketle tüm taraftarı arkalarına alıp şenol güneş'e de sahip çıkmış oldular şimdi ya tff ödün verecek ya da kararlarının arkasında duracaklar, 1 sezon ztk'ya katılınmayacak direk win win, tayyip'in çok sallayacağını sanmıyorum zaten ilk etapta tek konuşma sebebi akşener'in bir futbol maçında bile halk nefretli vs açıklamasına karşı bir şeyler söylemekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar