mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 TİRİBÜNCÜYÜZ BİZ ADAMI KESERİZ bırakın ya bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Sırf bizim sahada değil ki artık her tribün teröründe emsal belli. Bundan sonraki haftalarda bakalım kim yaralanacak, biri ölene kadar önlem almaz bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 daha önceden yaralananlara ne olduysa aynısı oldu işte devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 reis demiş kumpas başkanları demiş kumpas ne karar çıkmasını bekliyodunuz ki :D ülkede adalet gebertileli uzun zaman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Hediye edilen stad ve 2 şampiyonluğa saysın bjk o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 applev0dka said: kural hatası mı hakem hatası mı ?? ikisi farklı şeyler. burada hakem kuralı işletiyor. 3 uyarı, olayların devam etmesi üstüne tatil. kuralda 3 şişe atılırsa uyarı yapılmaz 132142151 şişe atılırsa yapılır diye bir şey yoktur sanırım ?? mehmetin kafasına madde gelen maçta hakem içeri girse en ufak bir şey demeye hakkı olmazdı kimsenin. Eger konu "kafasına geldi mi? geldi ozaman hukmen" kadar kolay olsaydı simdi bu kadar seyi anlatmana gerek olmazdı. Cunku kafasına geldi ozaman hukmen gibi basit ise bu yargı mehmet topal'ın kafası yarıldıgı macta hakemin aldıgı karar "kural hatası olur" eger oadar basit degilse "hakem hatası" olur. Sadece kendi argumanını sana karsı kullandım. Ayrıca yine kuralların isletilmesine gelelim. "Hakem macı tatil etti o yuzden kuralın geri kalan kısmı da isletilmeli" acısından bakalım: Hakem macı tatil etmeden besiktas takım olarak iceri girdigi icin sahadan cekilmis sayılacagı icin yine macı yine besiktasın hukmen kaybetmesi gerekir. Hukuk isletilsin, onemli olan kural kitabında yazandır diyorsan ozaman kural kitabının gerektirdiklerini de objektif olarak bakmak gerekir. Sadece benim isime yarayan kısmı isletilsin geri kalan kısmı ile ilgilenmiyorum diyorsan ne yazıkki o is oyle islemiyor. Diger anlattıgın yok su macta da boyle olmustu bu macta da boyle olmustu konularına girmiyorum cunku anlamsız bir girdapa giriliyor. Su an elde olan tartısmanın takip edilebilecegi daha basit ve kısa sureli karsılılıklı bir sureci var. Once o kısımları degerlendirip yargıya varabilelim sonrasında 1962 de hangi takım oburune su sisesi atmıs tartısırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 şimdi asıl ciddi bir sorum var. caner yerine kim oynicak maçta malum sakatlandı sezonu kapadı geçen gün. oyuncu değişiklik hakkı kullanarak değiştirip mi devam edicek beşiktaş yoksa direk onun yerine başkası oynatılabilcek mi mesela? kuralı vardır kesin bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Neyse ben Galatasaray başlığında futbol konuşmaya geçiyorum bunlar nahoş seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 aktiftablet said: benjani said: Vodafone arena daki maçta hiçbir şey olmayacak, boşuna gaza gelmeyin. sen öyle zannet, klavyeden boş boş konuşmuyoruz burdaki çoğunluk gibi, tribündeyiz biz. semtte biralamaca sonra maçtayız semt bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 mokoko said: şimdi asıl ciddi bir sorum var. caner yerine kim oynicak maçta malum sakatlandı sezonu kapadı geçen gün. oyuncu değişiklik hakkı kullanarak değiştirip mi devam edicek beşiktaş yoksa direk onun yerine başkası oynatılabilcek mi mesela? kuralı vardır kesin bunun.Bu yanlıs bilmiyorsam soyle isliyor. Eger takım oyuncunun sakatlıgını kanıtlayabilirse baska bir oyuncu kullanabiliyor. Aynı futbolcular milli takımı reddedemiyor ama cagrılırsa ve sakatsa, sakatlıgını kanıtlarsa reddetme hakkı dogdugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 valequenta said: Hediye edilen stad ve 2 şampiyonluğa saysın bjk o zaman koçum sizin stadınız ve şampiyonluklarınızı kim hediye etti ? Fetö mü yoksa RTE mi ? Müzene git bakalım o şampiyonlukların ve kupaların çoğunun en önemli futbolcularına dair bilgi var mı ? yoksa neden yok ? Beşiktaş başlığı sana ağır gelir hadi başka yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 madcow said: applev0dka said: kural hatası mı hakem hatası mı ?? ikisi farklı şeyler. burada hakem kuralı işletiyor. 3 uyarı, olayların devam etmesi üstüne tatil. kuralda 3 şişe atılırsa uyarı yapılmaz 132142151 şişe atılırsa yapılır diye bir şey yoktur sanırım ?? mehmetin kafasına madde gelen maçta hakem içeri girse en ufak bir şey demeye hakkı olmazdı kimsenin. Ayrıca yine kuralların isletilmesine gelelim. "Hakem macı tatil etti o yuzden kuralın geri kalan kısmı da isletilmeli" acısından bakalım: Hakem macı tatil etmeden besiktas takım olarak iceri girdigi icin sahadan cekilmis sayılacagı icin yine macı yine besiktasın hukmen kaybetmesi gerekir. her yerde videolar var, ortada hakem raporu var... adam hala aziz'in yalanlarıyla beşiktaş sahadan çekilmiş yazabiliyor ahahahahahaha komik bile değil ya.. q7-talisca içeri girmek istiyor oğuzhan engel oluyor, 15-20 saniye sonra hakemler soyunma odasına giriyor, bunu gören Beşiktaşlılar içeri girmeye başlıyor ardından, q7 işaret yapıyor giriyoruz diye. öyle çekilme falan filan yok bilmeden okumadan sallamayın. neyse bu kararla benim için türk futbolu bitmiştir. kombine yenilemek için kararın çıkmasını bekliyordum daha da uğraşmam gg wp ne zaman tayip ve yancıları gider o zaman tekrar döneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 mokoko said: şimdi asıl ciddi bir sorum var. caner yerine kim oynicak maçta malum sakatlandı sezonu kapadı geçen gün. oyuncu değişiklik hakkı kullanarak değiştirip mi devam edicek beşiktaş yoksa direk onun yerine başkası oynatılabilcek mi mesela? kuralı vardır kesin bunun. istediği 10 kişiyle çıkar bu konuda erman hocanın ishal konulu videosunu izleyip hak vereceksiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 aktiftablet said: benjani said: Vodafone arena daki maçta hiçbir şey olmayacak, boşuna gaza gelmeyin. sen öyle zannet, klavyeden boş boş konuşmuyoruz burdaki çoğunluk gibi, tribündeyiz biz. mokoko said: TİRİBÜNCÜYÜZ BİZ ADAMI KESERİZ bırakın ya bu işleri bizim merkez ofise geçince şu bebenin ağzına iki tane çakıp videosunu çekersen 1000₺ anında hesabında kardeşim........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Bundan sonra futbolda şiddet var diye kimse ağlamasın. Resmi olarak onandı resmen şiddet. Yazıklar olsun insanları her yönden bölüyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 khalad said: valequenta said: Hediye edilen stad ve 2 şampiyonluğa saysın bjk o zaman koçum sizin stadınız ve şampiyonluklarınızı kim hediye etti ? Fetö mü yoksa RTE mi ? Müzene git bakalım o şampiyonlukların ve kupaların çoğunun en önemli futbolcularına dair bilgi var mı ? yoksa neden yok ? Beşiktaş başlığı sana ağır gelir hadi başka yere. Tamam koçum yiğit aslan sakin ol haklisindir sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 kendi kendine iki tokat atarsa mokokoya da 500 tl fişeklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Az biraz delikanli olsun bizim baskan ve td madem, cikmasin sahaya. Fenerbahce finale ciksin onlar da mutlu olsunlar, biz de en azindan tepkimizi koymus olalim. Ama tabi cimirbaskanim Fikosundan bunu beklemeli miyim emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 ekstra bi şey beklemiyordum ben de, aziz-aykut falan boşuna o kadar ağlamıyor günlerdir sağı solu yalamıyorlar. seçim önü boşuna ekstra hamle olmazdı. çoğu çomar fb taraftarı zafer olarak görüyor kararı falan. bundan sonra stadyum içindeki olaylar demek ki serbest, hiçbir cezası olmayacak kulübe vs. emsal karar olarak da geçer. işler sıkıntıya mı girdi dağıt ortalığı. nasılsa seyircisiz dışında yaptırımı yok. kural kitabı, disiplin maddeleri vs. zatne ülkede geçerli şeyler değil artık da işte bekleyen de kabahat yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Melisin ustune gitmeyin ayrica ya, adam kirk yilda bir bani aciliyor da gelip dokturuyor burada. Topu topu 2-3 ay katlanacaksiniz sonra gene gidecek yorungeye. Cok ugrasmayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Ya stadyum içindeki olaylar serbest diyorsunuz. Bu takım türkiye kupassi için aleni şike yaptı ceza almadi.gecin bu ayakları. Önce şikeden temizlenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 delikanlı yönetim ve td zaten maça çıkmaz. çıkarsa da bir daha inönü'ye çıkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Ha bizimkilerin yarın alacağı karar burada önemli, cidden söylediği gibi asarım keserim biz yaparızcıysa çeker takımı kupadan sen sağ ben selamet. O da yemeyecek tabii RTE'nin tek telefonuna bakar da varsa götü yapar bunu. Yapmadığın sürece bu tip hayvanların önünü direkt açacaksın, destekleyeceksin hatta. Ödüllendirmiş olacaksın tribünlerdeki hayvanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Her seyi okudum ve butun videoları da izledim. Aynı sekilde gokhan gonulun "icerde kalırsak hukmen maglup sayılabiliriz dedigini de biliyoruz. Eger hakem macı tatil ettim deseydi gokhan gonulun de boyle bir cumle kurmasına gerek kalmazdı sanırım. http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/gokhan-gonul-bizi-hukmen-maglup-sayabilirler-40812274 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Ha bir de madem tribün olaylarında güvenliği etkileyecek bir şey yok, o zaman gariban FB taraftarına niye seyircisiz ceza kestiler, rövanş neden seyircisiz oynanacak? Neden izleme hakları elinden alındı? Neresinden tutarsan tut adaletsizlik. Her yanı saçma sapan karar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar