Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Biyik said:

benden alınan vergilerle gs bjk stadı da yapıldı ona da laf etmedim, beni ilgilendirmez, zaten benden alınan paralarla benim yararıma olmayan her şey yapılıyor, en azından başak iyi futbol izletiyor

senden alinan paralarla yapilmadi iki stad da bu bir

ikincisi stadlarin hepsi devletin. sen yap yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

çomar taraftar tayfa yine şampiyonluk yolunda kayıp yok, 1 puan bizi şampiyon yapacak. erkenden ağlıyorsunuz, gördünüz işte büyüklük vs. falna diye başladı.

ne güzel hırsım sönmüş, sinir kat sayım 0'a düşmüştü. yine tansiyonum fırladı. twitter bana iyi gelmiyor galiba kapatsam mı ara versem mi ya...

adamlar ciddi ciddi şu adamın oyun tarzını değiştirip, seri yakalayıp şampiyon olacağımıza inanıyorlar ve inanmayanı hain olmakla suçluyorlar. yemin ederim kendimi silkecem
Sosyal ağlarda paylaş

seri felan imkansız bu sene her takım için geçerli bu, anadolu takımları hem dirençli hem de büyükler takıldıkça iyice gaza geliyorlar artık, 65 puanla felan şampiyon çıkacak
fikstür olarak en avantajlı gs, fizik olarak en iyi fb, istek olarak başakşehir
biz kadro olarak en iyisiyiz ama bayern küsküsünü yemeden gaza gelmeyeceğiz belli o zamana kadar uzaklaşmazsak şl ihtimali var
Sosyal ağlarda paylaş

Su an FT hepsinden olgun cidden garip bi sekilde pek polemige girmiyor.

Aykut cok sacma agliyor. Senol'da yenilince cidden cekilmiyor sdfs.

FB-BJK maclari efsane olur bak. Senol FB dedin mi farkli bir karaktere burunuyor travma artik adamda. Popcorn alir izleriz zevkle..

Bu arada ben hala Basaksehirin goturecegini dusunuyorum bu isi. 3 buyuklere yenilmedigi surece ki bence Basaksehiri yenmek baya zor bir is, en fazla digerleri kadar puan kaybeder. Su andaki sahip olduklari fark az bir fark degil ligin makasinin dusuk oldugu dusunulunce.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

...

adamlar ciddi ciddi şu adamın oyun tarzını değiştirip, seri yakalayıp şampiyon olacağımıza inanıyorlar ve inanmayanı hain olmakla suçluyorlar. yemin ederim kendimi silkecem

İnanmamakla hain olunmaz ama haklı çıkmak adına kaybetmesine sevinmekle olunur sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

neresi ayar bunun ya, boşuna gaza getirmeyin sadfdas

çok net söylüyorum, kalan 14 haftada 7 galibiyet belki alır bu takım bu hoca ile, ekstrası bayağı bayağı mucize olur.

şuan zaten 6-8 bandında değilse bu takım çok yetenekli, gerçekten büyük futbolcuların kendi emekleri ile zorlayarak attığı goller sayesinde.

bu oyunla alacağın zaten maksimum 7'dir normalde. yapacak bir şey yok, gerçekler bayağı acıtır acıtacak da kalanları.
Sosyal ağlarda paylaş

dark twitter'dan uzaklaştıysa twitter'ı buraya getirelim haydi arkadaşlar

Biz inandık siz de inanın kartallar
#HaydiKalkAyağaYürüGüneşe
#ZaferBizimOlsun
#ŞenolGüneşiYedirmeyiz
#İnanınÇocuklar
#BeşiktaşınMaçıVar
#HepBeraber
#BizBeşiktaşız
#BugünGünlerdenŞenolGüneş
#SizKudurdukçaBizVaroluruz