Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 belediye takimlari olmasina eyw de -gencleri spora tesvik virvir...- superlig'de olmalari sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Biyik said: benden alınan vergilerle gs bjk stadı da yapıldı ona da laf etmedim, beni ilgilendirmez, zaten benden alınan paralarla benim yararıma olmayan her şey yapılıyor, en azından başak iyi futbol izletiyor senden alinan paralarla yapilmadi iki stad da bu bir ikincisi stadlarin hepsi devletin. sen yap yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 ya sonuçta ortada kifayetsiz bir devlet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 adam mantığa karşı abi niye cevap vermeye kasıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Abv lens Abv love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 ikram haftası sanırım, kaybeden kaybedene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 çomar taraftar tayfa yine şampiyonluk yolunda kayıp yok, 1 puan bizi şampiyon yapacak. erkenden ağlıyorsunuz, gördünüz işte büyüklük vs. falna diye başladı. ne güzel hırsım sönmüş, sinir kat sayım 0'a düşmüştü. yine tansiyonum fırladı. twitter bana iyi gelmiyor galiba kapatsam mı ara versem mi ya... adamlar ciddi ciddi şu adamın oyun tarzını değiştirip, seri yakalayıp şampiyon olacağımıza inanıyorlar ve inanmayanı hain olmakla suçluyorlar. yemin ederim kendimi silkecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 seri felan imkansız bu sene her takım için geçerli bu, anadolu takımları hem dirençli hem de büyükler takıldıkça iyice gaza geliyorlar artık, 65 puanla felan şampiyon çıkacak fikstür olarak en avantajlı gs, fizik olarak en iyi fb, istek olarak başakşehir biz kadro olarak en iyisiyiz ama bayern küsküsünü yemeden gaza gelmeyeceğiz belli o zamana kadar uzaklaşmazsak şl ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 bizim kazık ay başlıyor zaten, buradan sağ çıkabilirsek mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Abi ne bal kastık bu hafta Puan farkı açılmadı hatta gs ye yaklaştık. asfjkldjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 ztk'dan sessiz sedasız elensek iyiydi akbilspor gibi yüksek ihtimalle o fikstürde bir de üstüste fb ile 3 maç yapacağız tam komedi yani kırmızılar vs iyice dağılacak takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Kirmiziyi geçtim 3 mac kocaman zirlamasi diniicez onu düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Su an FT hepsinden olgun cidden garip bi sekilde pek polemige girmiyor. Aykut cok sacma agliyor. Senol'da yenilince cidden cekilmiyor sdfs. FB-BJK maclari efsane olur bak. Senol FB dedin mi farkli bir karaktere burunuyor travma artik adamda. Popcorn alir izleriz zevkle.. Bu arada ben hala Basaksehirin goturecegini dusunuyorum bu isi. 3 buyuklere yenilmedigi surece ki bence Basaksehiri yenmek baya zor bir is, en fazla digerleri kadar puan kaybeder. Su andaki sahip olduklari fark az bir fark degil ligin makasinin dusuk oldugu dusunulunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 haşortman 1 ay boyunca hiç susmayacak şimdi zaten fikstürü şöyle bjk de fb de ztk yarı finale kalırsa kendi her konuştuğundan sonra bir de yönetimi kamuoyuna duyuru yapıyor onla kalsa iyi yine başakşehir (d) alanya beşiktaş (d) beşiktaş (ztk) akhisar beşiktaş (ztk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 DarKRideR said: ... adamlar ciddi ciddi şu adamın oyun tarzını değiştirip, seri yakalayıp şampiyon olacağımıza inanıyorlar ve inanmayanı hain olmakla suçluyorlar. yemin ederim kendimi silkecem İnanmamakla hain olunmaz ama haklı çıkmak adına kaybetmesine sevinmekle olunur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 oo manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 dark fena ayar yiyor zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 inanmayan gölge etmesin X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 neresi ayar bunun ya, boşuna gaza getirmeyin sadfdas çok net söylüyorum, kalan 14 haftada 7 galibiyet belki alır bu takım bu hoca ile, ekstrası bayağı bayağı mucize olur. şuan zaten 6-8 bandında değilse bu takım çok yetenekli, gerçekten büyük futbolcuların kendi emekleri ile zorlayarak attığı goller sayesinde. bu oyunla alacağın zaten maksimum 7'dir normalde. yapacak bir şey yok, gerçekler bayağı acıtır acıtacak da kalanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 dark twitter'dan uzaklaştıysa twitter'ı buraya getirelim haydi arkadaşlar Biz inandık siz de inanın kartallar #HaydiKalkAyağaYürüGüneşe #ZaferBizimOlsun #ŞenolGüneşiYedirmeyiz #İnanınÇocuklar #BeşiktaşınMaçıVar #HepBeraber #BizBeşiktaşız #BugünGünlerdenŞenolGüneş #SizKudurdukçaBizVaroluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Dark reyze şenör konusunda katılmakla beraber şl de ve ligde çok şanslıyız Kalan maçlarda galibiyetimiz daha fazla olacak özelikle derby lerde kazanan taraf olacağımızı düşünüyorum. büyük takımlar da beceriksiz ve kötüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Gs su kadroyla besiktasa karsi ciksa ilk yari 3-0 olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 hangisi atardi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Dark da twitter duyumcusu sendromu var, takipçisi çok diye kerameti kendinden, fikirlerinden sanma, düşüncelerine gereğinden fazla önem addetme yanılgısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 vivavale said: büyük takımlar da beceriksiz ve kötüler çok mu farklıyız sadfsadfsda gayet kötüyüz. ligdeki 15 takım falan bizden daha iyi oynuyor şu soktumun oyununu. anadolu takımlarının bile bıraktığı doldur boşalt kültürünü biz devam ettiriyoruz daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar