applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 dreagloth said: ne zevkliymişiz ya :( 2015/2016 dimi ? bazzen videolara denk geliyorum da 1 damla gözyaşı süzülüyor böyle gururlu ama mahmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 gomez faktörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Çift 8 numara Sosa-Oğuzhan faktörü abi. Lig tarihinde son yıllarda dikine en iyi hücum yapan takımdı o yılki BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 aynen öyle o zaman klasik 4231 bile oynamıyorduk mesela şenor hep böyle oynatıyor deniyor da, o diziliş napoli 433'ü gibiydi geride atiba önünde sosa - oğuzhan gibi oynuyorlardı. solda oğuzhan - olcay - gomez sağda sosa - töre - gomez çılgın üçgenler geliyordu. talisca yüzünden gitti o iş tamamen oğuzhan atiba yanına döndü bir hücumcu kaybettik resmen takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 BulletRide said: Çift 8 numara Sosa-Oğuzhan faktörü abi. Lig tarihinde son yıllarda dikine en iyi hücum yapan takımdı o yılki BJK Tam Şenol'luk takım işte. Malum sezonda da aynı yapıyı Trabzon'da oynattı. Colman-Selçuk. Çapasız orta saha. İleride parlayan forvet Burak. Şenol Hoca bunu oynatır yani. Bursa'da da aynıydı. Ozan, Belluschi, Josue. Önlerinde parlayan Hayvandao. Kanatta Bakambu falan vardı ve yine Volkan Şen'i FB'ye iteleyen ekstra performansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 gomez'li takimin futbolu benim de favorim. o sezonun keyfini ikinci sampiyonlukta alamadim. oguzhan'in formsuzluktan yedek birakilisinda haklilik payi kesinlikle var. ancak bu adam gecen sezonun en iyisiydi. ondan verim alamayip, bu talisca'ya bu kadar sans vermenin mantikli bir aciklamasi yok. o sezon iddiaya girmistim cenk 10 gol yapar diye. gomez'in o derece oynayacagini tahmin etmiyordum. cenk yedek kaldi ona ragmen 8 gol cikmisti hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 beşiktaş şampiyonlar ligi'nde biraz da şansıyla ve talisca - babel - cenk'in çılgın atmasıyla özel bir başarı elde etti. ama onun dışında son 2 senedir öyle efsane bir takım değiller. çok değişken bir kadroları var ve kendilerini o yüzden porto monaco gibi konumlamaya çalışıyorlar, biri gider biri gelir ama biz oynarız. ama uzun vadede şenol gibi hocayla olacak iş değil bu. aslında en iyisi bu takımın başına avcı'yı getirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Darbe irzina gecti takimin sorun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 BulletRide said: Geçen bir yerde vardı Q7 bu sene 200 küsür orta yapmış, Barcelona totalde 150. Tabii Barcelona'nın bayan pas oyunu ve Q7'nin artık abartı boyuttaki doldur/boşalt oyununu kıyaslamamak lazım ama bu da bir gösterge. Özellikle ligde konsantre çıkılmadıysa maça, Q7'nin bulduğunu ortaladığı bir oyuna dönüyor maç abi şöyle algılara ne güzel geliyorsunuz ya inanılmaz. sadece neymar geçen sezon 235 orta açmış. neymar bizim takımda olsa kafayı yicekmişsiniz demek ki sdasdsafds https://www.foxsports.com/soccer/barcelona-team-stats?competition=2&season=20160&category=CONTROL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 yabancı bi sitede cenk 25m euroya everton'a satıldı haberleri gördüm. kaynağı fanatikmiş ama sdahudhufdhusf. bjk'de kily gonzales sesleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Gecen yazdi sanirim o kaynak olayi loopa girmisti sdfsf X haber sitesi yabanci basini kaynak göstermiş, yabancıların kaynağı da X haber sitesiydi oyle bisey olmuştu sanki sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ovunc ozdem 20m demisti teklif icin. ikinci bi teklif mi oldu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 bir fenerli olarak; cenkin 20 milyon euro'ya satılmasından korkmam da, fiko'nun o paraya neleri getirebileceğinden korkarım daha çok ya, sıkıntı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 fiko zaten satacak gibi, kulübe yakın herkes satılacak diyor. büyük ihtimal "sizde para çok olimm, ateşle biraz daha" dedi kendince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 keşke satılmasa ama ne yazık ki satmama gibi bi lüksümüz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 fiko canlıyı gördü mü kendini satar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Madcat said: bir fenerli olarak; cenkin 20 milyon euro'ya satılmasından korkmam da, fiko'nun o paraya neleri getirebileceğinden korkarım daha çok ya, sıkıntı baya. getiririz 4-5 kişi hepsi yedekte oturur sonra şaklabana devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Bu sene gider o ya, çin min bir yere iteklerler. Malum kupa'da geçmiş olacak, ona kasıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 valla isterse kalsın ama şenor adamdan nefret ettiriyor resmen artık. çeksin yanında oturtsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 OBRIGADO POR TODO !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Arda hayırlı olsun. https://pbs.twimg.com/media/DR9SQ-DX4AEYUN1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 umut fakirin ekmeği... bu arada q7 transferi ile arda'nın alakası yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 o 2017'ye teşekkürler paylaşımı maalesef dark bayağı heyecanlanmıştır özellikle sdfsdf arda gelirse talisca yerinde oynayacak zaten neden herkes kanada koyuyor herifi anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 yok ya uyuyordum bildirim seslerini kalktım, baktım konuşuyor herkes gitti mi şimdi falan diye dedim nereye gidiyor o yavşak, bırakır mı burayı. harbi öyle çıktı. herkes gider o yavşak kalır burada komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Stringray said: o 2017'ye teşekkürler paylaşımı maalesef dark bayağı heyecanlanmıştır özellikle sdfsdf arda gelirse talisca yerinde oynayacak zaten neden herkes kanada koyuyor herifi anlam veremedim ORTA YAPÇAK ORTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar