oldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Ba klubü ile yollari ayirmis.Cenk kesin gidiyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 düşündükçe bi titreme geliyor ya. boş pr çalışmasıdır umarım bu haberler falan filan. ulan canerle kafa kafaya verip ozzy-cenk'in futbol hayatını bitirir, her kötülüğü anası bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ba gayet iyi hamle olur, bir de larin ya da gurbetçi bir forvet çözmemiz lazım. negredo'yu 34'e kadar yıllık 4m'a sözleşme verdiğimize göre birinci santrafor olmalı. arda'yı şu an twitter'da menajerler gazlıyor hiç sanmıyorum geleceğini. cenk ile beraber talisca da gidecekse parayı basıp yusuf yazıcı'yı ayıklamak lazım en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 off yusuf yazıcı gelirse neler olur tahmin edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 yusuf sevilla'ya falan gitmeyecek mi duyum yok mu dark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 cok sevdigim bir abimin eski menajerlik firmasindaki patronunun gizli telegram kanalindaki ispanyol scout soylemis sevilla scoutlari yazici'yi gs macinda izleyip cok begenmis. devre arasinda bonservisini alip granada'ya kiraya vermeyi planliyorlarmis, bakalim senol yine lazlik yapip gec kalacak mi teklif vermek icin, her sey beklenir bu adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Stringray said: herif reisçi çıktı, biliyorduk biz bunları hep sdfsdf HAHAAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ne ardasi abi sfdgh. menajerler basin el ele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 arda bizim takımın 1 gömlek üstü şu haliyle bile. gelirse 2 sene önceki özlenen pas oyununa geri döneriz gibi. talisca yerine arda olursa hiç bi takım 10-15 dkdan fazla kapanamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 abi bırak ya, oyu yavaşlatmaktan başka bi işe yaramayan adam. yani oyunculuğu bile öyle ahım şahım değil zaten. ki karakter olarak kesinlikle gelmemesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Oldu takimi simarik, kendini bir halt zanneden tiplerle dolduralim. Hep diyorum bu takimin ihtiyaci olan oyuncu tarzi atiba adriano gomez fabri pepe tadinda pro adamlar. Varsin yildiz olmasin, her turlu arda gibi tiplerden fazla fayda saglarlar. Takimda da kavga falan cikarmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Ters hamle tamamen. Bak BJK alıyor yoksa diyerek taraftarı Arda'ya yakınlaştırma PR'ı. Zaten Terim, takımda lidersizlik vs. muhabbetler dönerken bir de ezeli rakibin dedikodusu da çıkınca şu an bir anket yapsan o istemeyen %60'lar, %30'lara geriler. Ha bence keşke bizden uzak olsa, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bu ardayı bize galatasaraya kakalıyamadılar bize mi şey etmeye çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ahmet bulut işte menajeri, en iyi müşterisi şuan dünyada bjk. normal yani kitlemeye çalışması. bizimkilerde kıramaz alırlar. gelirse şaşırmam. ha yalan yok. tiksiniyorum, gelmesini de zerre istemiyorum ve gelirse de zerre desteklemem ama oynama gayesi ile gelirse buraya bjk'nin yeni yusuf şimşek'i olur net şekilde. bayağı şey kadar. ama zaten gelme ihtimali yok. belki kiralık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bu arkadaşı almışız diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bu arada ntvspor'da bayern - dortmund maçı var herifler topu hiç bırakmadı neredeyse sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ben de izliyorum maçı. aynı bizim gibi oynuyorlar. kanatlardan ortalar. ilk yarı 15 orta açmışlar. köylü jupp iş başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 DarKRideR said: ha yalan yok. tiksiniyorum, gelmesini de zerre istemiyorum ve gelirse de zerre desteklemem ama oynama gayesi ile gelirse buraya bjk'nin yeni yusuf şimşek'i olur net şekilde. bayağı şey kadar. ama zaten gelme ihtimali yok. belki kiralık. Dark sen kısa yazma, anlatamıyosun "bayağı şey kadar" ne demek? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 DarKRideR said: ha yalan yok. tiksiniyorum, gelmesini de zerre istemiyorum ve gelirse de zerre desteklemem ama oynama gayesi ile gelirse buraya bjk'nin yeni yusuf şimşek'i olur net şekilde. bayağı şey kadar. ama zaten gelme ihtimali yok. belki kiralık. şuraya ben de katılıyorum da bunun şimdi en az 5 kilo fazlası vardır ya, en son ne zaman maça çıktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 tunch said: Dark sen kısa yazma, anlatamıyosun "bayağı şey kadar" ne demek? sdfsd sadds abi işte lazım olan çeşitliliği katar, tecrübe, oyun kurucu ekstradan bi tane idare eder vs... babel - arda kanatları yaparsın mesela her şekilde iş yapar. ama işte atletico arda lazım. o olursa olur bu iş. yoksa gg ona da zerre güvenim yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 enrique said: ben de izliyorum maçı. aynı bizim gibi oynuyorlar. kanatlardan ortalar. ilk yarı 15 orta açmışlar. köylü jupp iş başında asdfas zaten Gomez de ŞG için "aynı jupp gibi" dememiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 enrique said: ben de izliyorum maçı. aynı bizim gibi oynuyorlar. kanatlardan ortalar. ilk yarı 15 orta açmışlar. köylü jupp iş başında bayern'e oralarda beşiktaş münih diyorlarmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 pascal'ın konuşup geliyor dediği yıldız kim acaba ya ? vida için çekmemiştir sanırım o videoyu ? fellaini mi geliyor ? pascal neden olayın içinde, noluyor ? 11 ayın sultanı ara transfer dönemi başlasın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Fellaini fantazi abi. Oyle seyler yok. Unut onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 applev0dka said: pascal'ın konuşup geliyor dediği yıldız kim acaba ya ? vida için çekmemiştir sanırım o videoyu ? fellaini mi geliyor ? pascal neden olayın içinde, noluyor ? 11 ayın sultanı ara transfer dönemi başlasın artık Arda için diyor denmişde ıyyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar