Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ba gayet iyi hamle olur, bir de larin ya da gurbetçi bir forvet çözmemiz lazım. negredo'yu 34'e kadar yıllık 4m'a sözleşme verdiğimize göre birinci santrafor olmalı.

arda'yı şu an twitter'da menajerler gazlıyor hiç sanmıyorum geleceğini. cenk ile beraber talisca da gidecekse parayı basıp yusuf yazıcı'yı ayıklamak lazım en temizi.
Mesaj tarihi:
cok sevdigim bir abimin eski menajerlik firmasindaki patronunun gizli telegram kanalindaki ispanyol scout soylemis sevilla scoutlari yazici'yi gs macinda izleyip cok begenmis. devre arasinda bonservisini alip granada'ya kiraya vermeyi planliyorlarmis, bakalim senol yine lazlik yapip gec kalacak mi teklif vermek icin, her sey beklenir bu adamdan.
Mesaj tarihi:
arda bizim takımın 1 gömlek üstü şu haliyle bile. gelirse 2 sene önceki özlenen pas oyununa geri döneriz gibi. talisca yerine arda olursa hiç bi takım 10-15 dkdan fazla kapanamaz bence.
Mesaj tarihi:
Oldu takimi simarik, kendini bir halt zanneden tiplerle dolduralim. Hep diyorum bu takimin ihtiyaci olan oyuncu tarzi atiba adriano gomez fabri pepe tadinda pro adamlar. Varsin yildiz olmasin, her turlu arda gibi tiplerden fazla fayda saglarlar. Takimda da kavga falan cikarmazlar.
Mesaj tarihi:
Ters hamle tamamen. Bak BJK alıyor yoksa diyerek taraftarı Arda'ya yakınlaştırma PR'ı. Zaten Terim, takımda lidersizlik vs. muhabbetler dönerken bir de ezeli rakibin dedikodusu da çıkınca şu an bir anket yapsan o istemeyen %60'lar, %30'lara geriler. Ha bence keşke bizden uzak olsa, o ayrı.
Mesaj tarihi:
ahmet bulut işte menajeri, en iyi müşterisi şuan dünyada bjk. normal yani kitlemeye çalışması.

bizimkilerde kıramaz alırlar. gelirse şaşırmam.

ha yalan yok. tiksiniyorum, gelmesini de zerre istemiyorum ve gelirse de zerre desteklemem ama oynama gayesi ile gelirse buraya bjk'nin yeni yusuf şimşek'i olur net şekilde. bayağı şey kadar.

ama zaten gelme ihtimali yok. belki kiralık.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

ha yalan yok. tiksiniyorum, gelmesini de zerre istemiyorum ve gelirse de zerre desteklemem ama oynama gayesi ile gelirse buraya bjk'nin yeni yusuf şimşek'i olur net şekilde. bayağı şey kadar.

Dark sen kısa yazma, anlatamıyosun

"bayağı şey kadar" ne demek? sdfsd
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

şuraya ben de katılıyorum da bunun şimdi en az 5 kilo fazlası vardır ya, en son ne zaman maça çıktı ki?
Mesaj tarihi:
tunch said:

Dark sen kısa yazma, anlatamıyosun

"bayağı şey kadar" ne demek? sdfsd

sadds

abi işte lazım olan çeşitliliği katar, tecrübe, oyun kurucu ekstradan bi tane idare eder vs...

babel - arda kanatları yaparsın mesela her şekilde iş yapar.

ama işte atletico arda lazım. o olursa olur bu iş. yoksa gg

ona da zerre güvenim yok işte.
Mesaj tarihi:
enrique said:

ben de izliyorum maçı. aynı bizim gibi oynuyorlar. kanatlardan ortalar. ilk yarı 15 orta açmışlar. köylü jupp iş başında

bayern'e oralarda beşiktaş münih diyorlarmış zaten.
Mesaj tarihi:
pascal'ın konuşup geliyor dediği yıldız kim acaba ya ?

vida için çekmemiştir sanırım o videoyu ? fellaini mi geliyor ?

pascal neden olayın içinde, noluyor ? 11 ayın sultanı ara transfer dönemi başlasın artık
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

pascal'ın konuşup geliyor dediği yıldız kim acaba ya ?

vida için çekmemiştir sanırım o videoyu ? fellaini mi geliyor ?

pascal neden olayın içinde, noluyor ? 11 ayın sultanı ara transfer dönemi başlasın artık

Arda için diyor denmişde ıyyy...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...