Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 DarKRideR said: keşke sulanıp alsalar. 2 senedir vida'nın tek talibi bizim olmamız mı kötü yoksa 2 senedir bu adamı alamıyor oluşumuz mu daha kötü halen karar veremiyorum. her şekilde sürekli şu adama gitmek ve sürekli istemek nasıl yetoluk... pepe öncesi yine kabul edilebilir transferdi de şimdi hiçbir mantıklı yanı yok... SENOLUN KARISI abi iste. Riza'nin karisi da Youla'ydi Ne donemlerden gectik ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 vida hakkında dark ile aynı fikirdeyim. umarım bjk alır. hiç gerek olmayan vasat altı bir stoper. gs açısından bakınca luzumsuz. cok sakar bir adam zaten. umarım bjk alır da gidip ekstra maliyete girmeyiz. chedjou'dan kotu net. not: totem degil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 selçük başakşehirin şampiyonluk yolunda bjknin yapacağı en büyük transfer olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Şu an marcelo'yu geri istesek, 1milyona falan alabilir miyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 pattisliborek said: https://www.youtube.com/watch?v=bLk3CmTMIPk Burayı düzenli takip edenler zaten biliyordur, Selçuk'tan en son vazgeçenlerden biriydim, uzun süre burada eleştirilirken yanına sağlam adam lazım falan diyerekten savundum durdum. Ama bir yerden sonra adamın sahada yaptıkları sadece yanlış pozisyonda oynatma ya da kötü partnerle kıyaslanamayacak bir isteksizliğe bir salmaya dönüştü, sonunda ben bile pes dedim. Şu video tekrar gösterdi eskiden ne sağlam adamdı Selçuk... Resmen gölgesi bile edemiyor eski halinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Selçuk prime döneminde ligin dengesini bozmuştu Fener yerine bize gelerek. O ilk 2 senesinde sonra bak bu adamı ıslıklayacaksınız, gitsin diye dua edeceksiniz deseler s*ktir çekerdim. Adamın geçirdiği değişim gerçekten inanılmaz, bu kadar dibi görecek bir oyuncu değildi. Hatta çoğu taraftar gibi ben de umudu kesmeyip Melo gibi bir partneri yok diye yanına adam alınsın taraftarıydım, bu sene Tudor hiçbir şey yapmasa bile 2 tane yabancı orta sahayı aynı anda alıp ilk 11'e çaktı diye takdir edeceğim. Sırf geçen sene Sneijder'in hatrına De Jong, yönetimin hatrına Selçuk oynasın diye yalandan sakat gösterdiler sezona bomba gibi giren Tolga Ciğerci'yi. Sonra o da iflah olmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 "geçen sezona bomba gibi giren tolga ciğerci" diye bir tamlama mı duydum ne oldu sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 geçen sene ilk haftalarda eren ile tolga hakkında yazılanları okusan gününü kurtarırsın keyif açısından zaten sdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 şimdi de volkan şen haberleri dolaşıyor. inat etti aldıracak prenslerini bu adam ya. güzel giden tekere çomak sokacak illa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 ben inanmiyorum valla o haberlere pek.Fikret orman demedi mi töre sakatlanmasaydi kanat oyuncusu aramiyorduk. Sakatlaninca lense yoneldik diye adam simdi neden gidipde volkan sen vitaminsizine para versin.Gazetede laptopnun karsisina gecen sacma sapan seyler yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 hayır bir de saçma sapan isimler. selçuk pozisyonunda oğuzhan ve tolgay, volkan pozisyonunda lens, babel ve quaresma var takımda. bu arada talisca'nın yedeği yok, türk stoper yok. hakan balta bile daha mantıklı şu iki isimden mesela ya da türüç / yazıcı istesin başımızın üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Stringray said: "geçen sezona bomba gibi giren tolga ciğerci" diye bir tamlama mı duydum ne oldu sfdsdf Geçen sezon başında gayet iyi başladı zaten Tolga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Abi sakin olun fiko verir mi capsizlara o kadar para ya. Adam elinde besledigi capsizlardan kurtulmak icin 50 takla atiyor. Raad olun, Dursun yonetmiyor takimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Rewendor said: Stringray said: "geçen sezona bomba gibi giren tolga ciğerci" diye bir tamlama mı duydum ne oldu sfdsdf Geçen sezon başında gayet iyi başladı zaten Tolga. abi kusura bakma da siz öyle gördünüz ya, atiba'dan iyi diyenler vardı öyle üç beş kişi de değildi. o zaman da hype yaratılmıştı bir iki kolay maçta takım domine edince gerçi bu sene de yaratılıyor benzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Atiba'yla kıyasladığımı hatırlayamadım da çok iyi pas istatistiği vardı, Selçuk'un 2 senedir yapmadığı dikine pası yapıyordu, deli gibi koşuyordu. Bu hafta da geçen seneki gibi başladı mesela, gayet iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 BulletRide said: Ozzy len mq, hatta Tolgay varken hiç gerek yok takımı karıştırmaya. ŞG demiştir takımın yarısı Güney Amerika uyuşturucu karteli diğer yarısı gurbetçi, dertleşecek adam lazım bana tolga zengin var işte daha ne istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 o alper gelmiş.. penaltıyı çıkartır şimdi acısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 hakem olan alper ulusoy'u kastediyor sanirim. once bir mac oynansaydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Stringray said: hayır bir de saçma sapan isimler. selçuk pozisyonunda oğuzhan ve tolgay, volkan pozisyonunda lens, babel ve quaresma var takımda. bu arada talisca'nın yedeği yok, türk stoper yok. hakan balta bile daha mantıklı şu iki isimden mesela ya da türüç / yazıcı istesin başımızın üstüne. duyumculardan biri volkan selçuk yalan ama hakan balta bonservisini kendi alırsa olabilir demiş, kalp kirizi geçirticekler wallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 yabancı sınırı olayıyla türk topçu pastası daraldı ve menajerler bu haberleri bilinçli olarak yaptırıyor üzerine selçuk, ozan, şener, hasan ali, köybaşı gibi topçular aynı anda berbat olunca milletin farkındalığı arttı türk futbolcu istemiyor taraftar alınacaksa fb'nin zamanında gg ve caner'i bulduğu yaşlarda ve potansiyelde bir adam alınsın 27+ herhangi bir türk futbolcu almak saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Turk oyuncu lazimsa toplasinlar ucuzundan 20 yasindaki gencleri, ara ara denesin SG olsun bitsin. Hakan Baltadan kat kat yararli olacagi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 atiba gg.. bu adam herhal bi daha toparlıyamıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 sakatlıklar zorla hayalimizdeki kadroyu çıkartmaya mecbur bırakacak şenol hocaı.. medel stoper oynayacaktı, simdi orta sahaya geçer. tosic-pepe oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar