Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 quaresma ya da babel olmadığında mecburen diamond 442'ye geçiyordu geçen sene onun harici değiştirmiyor adam sevmiyor. rakibe göre de değiştirmiyor bunu en fazla işler kötü gidince ikinci yarı oyuncu hamlesi yapıyor. böyle bir adam yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 rakibe göre üstüne oynamalık efsane kadro var elimizde. o kadar çok alternatif var ki. 4-2-3-1 oynarsın 3-5-2 oynarsın bu biraz ayıp olur ama lens-q7-babel yedek oturur, kanatsız 4-1-2-1-2 oynarsın cok da güzel oynarsın. gg-pepe-vida-caner -----medel------ --ozzy--tolgay -----talisca---- --negredo-cenk--- ama asla böyle şeyler denemeyecek buna eminim. şu şekilde iç sahada vasat anadolu takımlarına karşı oynayıp 5+ fark yaparsın çok net. ama tüm sezon göreceğimiz şey 4-2-3-1 olacak değişen sadece kanattaki isimler olacak şu yazdığım 4-1-2-1-2 (4-4-2 diamond) Real 2 senedir bunu oynuyor zidane ile birlikte. geleni geçeni tokat manyağı yaptı adamlar. elinde bu kadar iyi kanatlar varken uçuk bir şey belki ama alternatif, yani yüksek stoperleri olup havadan etkili takımlara aptal aptal q13211412412 tane q7 ortası açana kadar göbekten yararsın işte kaliteli ayaklar ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Yanlislikla sosa falan da gelirse cift 11 kurariz Ama takim komple 32 yas ortalamasinda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Talisca 10numarada oynamaz abi. Sirf 4-4-2 takilabilelim diye bi sosa lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 sosa olursa son gün olur başka türlü olmaz ama milan'ın daha sezon başı 7,5m'a bizden aldığı adamı bedava geri vereceğini hiç sanmıyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 valla 90'larda milan, real 4-4-2'si gördükten sonra diğer taktikler çok çiğ geliyor ya.. 4-2-3-1'i bulannın abv, kendi evinde çift forvet çıkacaksın bam bam bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 abi senin dedigin zaten 3 forvet gibi bisey talisca ile olmaz o is bence Negredoyu bilemicem de cenk falan daha cok savunmaya yardim ediyor taliscadan, cok seviyorum yoktan gol cikariyor falan ama sosa ile falan olurda talisca varsa cok zorlasan zayif anadolu takimlarina ee zaten onlara taktik yapmasanda olur bos beles takimlar. Takimi asagi ceken suanda q7 ve beck kulvari biri mal digeri yeteneksiz orayi lens + medel olursa cok daha farkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Talisca'ya adam adama verdin mi gg zaten. Adam hicbisi yapamiyo dogal olarak. O yuzden en azindan forvet arkasi vercen ki adam kacirain ayagina gelince markajdan kurtulur gibi olursa donsun vursun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 negredo arkasında bayağı iş yapar talisca. cenk çok statik oynadığından talisca işe yaramıyor pres altında. negredo çok alan açan bir adam gerektiğinde kanada felan da iniyor, çalımı var asisti var. tabi yedek bekliyor o başka mesela sdfsfd paşa maçında en azından lens mutlaka sahada olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 are u şenoling me ? gomez kaçıncı hafta oynamaya başladı hatırlatırım 5. haftada anca yenilere sıra gelir. belki ilk maç seyircisizdi diye 3. haftada bir ihtimal jest olsun diye görürüz ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 dünkü gs maçından sonra o kadar beklemez bence zira dökülen çok. medel ve lens'in fizik durumu alayından iyidir eminim yani. takımda pepe, tosiç ve cenk hariç doğru düzgün koşabilen yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 abi ne alaka gomezin kendi bile dedi ben hazir degildim. Hocaya da hazir degilim dedim bana bir antreman verdi pisman oldum diye. Gomez hic oynamadi 5 hafta resmen ama Negredo hazir lens hazir ikisini de bence oynatabilir gayet, belki cenk formda diye direk kesmek istemeyebilir ama lensin acilen kadroda denenmesi lazim cingene cidden bunalti beni kosmuyor zaten calim atamiyor artik ortalarda yerine gitmediginde sadece top kaybi yani adam bir eninde sonunda lensi bir ara denicek bir an once denemeli. Q7 tepki falan koyucaksa simdiden koysun o krizi bir an once yasayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 koydu zaten, oyundan çıkarken yine söylendi, bilekliklrini yırttı attı falan. belki yerine necip giriyor diye de olabilir sdasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 applev0dka said: valla 90'larda milan, real 4-4-2'si gördükten sonra diğer taktikler çok çiğ geliyor ya.. 4-2-3-1'i bulannın abv, kendi evinde çift forvet çıkacaksın bam bam bam Şu 11'i ezbere sayamayanla futbol tartışmamak lazım. https://pics.me.me/ac-milan-dida-13-31-cafu-nesta-stam-maldini-21-9901213.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Yalniz ne kadar epik hakkaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 1 nesil futbolu oyle sevdi abi.. Sadece aklimda kaka kalmamis onun yerine baskasini hatirliyor gibiyim ama cikaramadim. Yanlis düşünüyorum buyuk ihtimalle.. Inzaghi tarihin en kötü forveti en büyük golcüsü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Rui costa yedekteydi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 maldini kenarda ne yapıyo. adama yer kalmamış kenara atmışlar efso kadro çıkaralım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 2005 milan en iyi ya. applev0dka said: koydu zaten, oyundan çıkarken yine söylendi, bilekliklrini yırttı attı falan. belki yerine necip giriyor diye de olabilir sdasfsa şunu cenk'e yaptı çıkmadan önceki pozisyonu piç etti diye. şg'nin elini sıktı gitti oturdu felan ona afra tafra yaptığını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 applev0dka said: gg-pepe-vida-caner -----medel------ --ozzy--tolgay -----talisca---- --negredo-cenk--- ama asla böyle şeyler denemeyecek buna eminim. şu şekilde iç sahada vasat anadolu takımlarına karşı oynayıp 5+ fark yaparsın çok net. hilbert-toraman-ersan-deli ibo -----aurelio------ ----q7--simao ------guti---- --almeida-nobre--- :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Rewendor said: applev0dka said: valla 90'larda milan, real 4-4-2'si gördükten sonra diğer taktikler çok çiğ geliyor ya.. 4-2-3-1'i bulannın abv, kendi evinde çift forvet çıkacaksın bam bam bam Şu 11'i ezbere sayamayanla futbol tartışmamak lazım. https://pics.me.me/ac-milan-dida-13-31-cafu-nesta-stam-maldini-21-9901213.png ağladım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Nerdeyse kusursuz bir kadro dida armutunu saymazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 en zayıf halka cafu orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Gattuso da Ronaldinho'nun peşinde az köpek olmadı o yıllar :D hop bi oraya hop bi oraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ben olsam negredoyu ilerde tek koyarim arkasina da tatlishka ile cenk ilk derbiye soyle ciksa efsane olmaz mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar