Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

ne penaltisi ya sdfg.

senol mac sonrasi basin toplantisinda iki turk oyuncu istiyordum, ucuza yerli alirdik demis. biri burak. oburu kim?

medel kisa, selvi boylum al yazmalim atinc'im gitti demis. hala (ust seviye) stoper istiyormus.

İkincisi muhtemelen Volkan Şen. Gerçi çok da şeyyapmaması lazım Lens geldikten sonra o konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

fikret orman bu konuda şg'yi pek takmayarak en doğrusunu yapıyor

türk oyuncu sorununu yönetim çözer şu kadro açık ara ligin en derin kadrosu; ideal 11 ile kenarda bekleyecekler beck, caner, tolgay, necip, atiba, quaresma, orkan çınar, cenk tosun vs.

buna karşılık bir rakibin kenarından kurtarıcı olarak ahmethan, samednur, atıf şeşu felan giriyor, diğeri 50m eur harcayıp ilk 11'i full yabancı yapıyor kulübede amatör küme topçuları var. hiç şımarıklığa gerek yok yani.

2,5m bonservisle medel, negredo felan alıyorsun adamlar yusuf erdoğan'a 4m istiyor saçma sapan fiyatlar. orkan gibi düşeş gelen olursa alınır yalnızca benim tahminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

pas hataları gayet normal, adam tatilden döneli 1 ay olmadı ve takımıyla ikinci maçında oyun kuran stoper görevi veriyorsun. daha kimseyi tanımıyor kim nereye koşar eder vs oturana kadar yapar pas hatası. hatta bu maçlarda yapmalı ki şl maçlarına kadar alışsın.

dogru diyorsun da konya macinda da en basit pasta hata yaptigi olmustu. hani niye degajla basliyoruz demissin ya :P
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Fenerin tartışmasız ofsayt golüne sesi cikmayan ultRaslan. Bizim tartismaya acik penalti golüne agliyor sdfsf

Kardes yaptık diyince de kızıyorlar

Amma olay oldu. Penalti olmasa da aldik zaten maci, 2-1 sonuclansa anlayacagim bu tantanayi da. Cenk kendini atmayi seviyor zaten, sasirtmaz attiysa da. Tartismaya acik ama sonucu degistirmedigi icin ona bile gerek yok bence, geciniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi zaten olay olmasının sebebi Beşiktaş'ın son dakikada puan falan kurtarması değil o golle. Zaten kazanıyordu, onun dışında 2 senedir hakemlerin gözdesi adamlar, sıkıntı olan kısım Cenk Tosun'un ceza sahasında olunca bu darbeler daha rahat oluyor, hakem de kaval kemiği çarpışmasının sesini duydu ondan çaldı falan demesi. Emek hırsızı Burak puanınızı çalınca meydanlara inmediğiniz kalmıştı, benzer davranışları sergileyen futbolcularınızı dünya yıldızı len mq diye savunmayın. Haksız penaltı işte, ne ilk ne de son
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Hayali rekabet ve kardeşlikler yaratmayın yahu; daha var o günlere.

Onun dışında Aatıf'lı, Ahmethan'lı Fener'in maçını çok izleyen yoktur kendi taraftarı dışında, orada ne hata oldu mesela ben açıkçası bilmiyorum. Sizin maçlar daha izlenebilir, o yüzden daha çok göze batmıştır

Valla hayal mi gercek mi onu bilemem. Ama 2 taraftar grubu da birbirine yanliyor. 12 numara haftalardir ağlıyor zaten gs ile biz yokuz ondan şampiyon oluyorsunuz. Gs kardesimiz iyi olsa siz sampiyon olamazsiniz diye..

Boyle videolar hazırlanıyor falan..

https://twitter.com/onuralpwashere/status/896834016485232640
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

BulletRide said:

Hayali rekabet ve kardeşlikler yaratmayın yahu; daha var o günlere.

Onun dışında Aatıf'lı, Ahmethan'lı Fener'in maçını çok izleyen yoktur kendi taraftarı dışında, orada ne hata oldu mesela ben açıkçası bilmiyorum. Sizin maçlar daha izlenebilir, o yüzden daha çok göze batmıştır

Valla hayal mi gercek mi onu bilemem. Ama 2 taraftar grubu da birbirine yanliyor. 12 numara haftalardir ağlıyor zaten gs ile biz yokuz ondan şampiyon oluyorsunuz. Gs kardesimiz iyi olsa siz sampiyon olamazsiniz diye..

Boyle videolar hazırlanıyor falan..

https://twitter.com/onuralpwashere/status/896834016485232640

Şimdi onların görüşünü bilemem ben. Ama Galatasaraylı olarak benim majör rekabetim Fenerbahçe ile. Fakat Fenerbahçe taraftarının başarılara verdiği tepki ve takındığı tavırlar Beşiktaş taraftarı ile bir değil. Forumdaki BJK'li arkadaşları tenzih ederek genel BJK taraftarı, sahada atılacak bir çalımın bile t-shirt'ünü basacak kadar abartabiliyorlar bazı şeyleri. Sıktı yani. Onun dışında Beşiktaş tabii şu an istim üzerinde, daha çok konuşulması normal
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsdfs tişört cidden çok talihsiz olmuş yalnız ota boka çıkaran fenerbahçe, bir maçtan sonra ertesi gün tasarlıyorlar fotoğrafı sarı üzerine koyup felan. yıldız muhabbeti olunca 50 yıldızlı tişört çıkardılar. bjk aksine bu konuda taraftara tepkisiz tamamen, come to beşiktaş tişörtü yönetimin işi

fb / gs rekabetten çok birlikteliğe gidiyor yalnız benim gördüğüm dikkatli olun fazla şeyapmayın. mesela burada da var, bir gs'linin dünkü fb'nin 33cm'lik ofsaytına (kesin verilmesi gereken karar ve oldukça uzun bir mesafe) ses çıkarmayıp şu penaltıya (gayet tartışılabilir, net temasın olduğu) bu kadar ses çıkarması olayı belli ediyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...