applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Nasil kafa kafaya oluyor ben onu anlamadim.. Bizde en cok alan adam 3 kusur aliyordu. Fenerde wiel rvp souza kjaer skertel topal lens falan ciddi paralar aldi.. Acaba kur farkli iken hesaplanmış olabilir mi ? Diger personeli bilemem ama futbolcu maaşlarının kafa kafaya olma ihtimali pek yok gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 ismail şayan yapıyor tabloları, kap'a yapılan duyurulardan yeni toplandı. https://pbs.twimg.com/media/DG0DKY7WsAEce4D.jpg fener'in eurosu da şu. kıyas olsun diye aynı yerde bjk'yi de koyalım gs'yi de bari https://pbs.twimg.com/media/DGz3ZFTXUAA176-.jpg https://pbs.twimg.com/media/DG0f_1TXsAQYenx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Kafa kafya degil cunku 60 mil euro edit degildir 400mil tl Mesajlara istinaden yasmistim rakamlar dogru degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 GS'nin köpek gibi borçlanması ve o kadar bonservis saçmasına rağmen oyuncu maaşlarını minimum seviyede tutması bu arada harbi başarı öyle ya da böyle. GS'nin maaşta FFP sınırı halen devam ediyor, ona gayet uyumlu gidiyorlar da diğer ayaklardan feci sıçtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 https://twitter.com/kakbas/status/895562568059637762 Bu da güzel flood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Alakasız olucak ama Ben bir cahil sorusu sorucam: Pasoligim yok, başkasının kombineyle girip izleyebiliyor muyuz önceden olduğu gibi? Antalya maçına gidebilirim de o yüzden merak ettim sdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 o flood'da maaşlar kısmında bir sıkıntı var ya da gs'nin bu seneki maaşları dahil değil. mayıs 2017 sonu itibariyle olduğundan dahil değildir sanırım. 2016 bile bana mantıksız geliyor hatta bjk gs'den sadece 30 milyon tl daha az maaş vermiş olamaz 2015-16'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Frantic said: Alakasız olucak ama Ben bir cahil sorusu sorucam: Pasoligim yok, başkasının kombineyle girip izleyebiliyor muyuz önceden olduğu gibi? Antalya maçına gidebilirim de o yüzden merak ettim sdffg Tipin benziyosa girersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 aynen kimlikle karsiilastirma yapmiyorlar.Disguise skilline bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Yapabilirler de.. Bakan adamın piskopatlik seviyesine bakar. Pasolig gelmese de başvuru yaptigin an stada giriyorsun. Riske girme cikar kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 bi maç içinde 30 tl verip kart çıkarmak.. aşırı lüks değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 hayır değil, 30 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Llama said: bi maç içinde 30 tl verip kart çıkarmak.. aşırı lüks değil mi maç içinde çıkarmıyorsun kartı öncesinde çıkarıyorsun sdafsfas ayrıca her türlü kullanılır yani, lüks değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 1400 liraya çalışınca çok geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 21 kişilik yeni tip kadroda 12 yabancı + 9 türk olacakmış. yabancılar fabri pepe mitroviç tosiç adriano beck atiba medel talisca babel lens quaresma negredo türkler tolga gökhan caner atınç necip oğuzhan tolgay orkan cenk yabancılar 1 fazla yüksek ihtimalle mitroviç kiraya felan gidecek. boyko, franco, miloseviç, veli ve aras dışarıda. iki yabancı tribünde kalabiliyor talisca'nın yeğenini felan yazsak bunları satıp daha iyi. türklerden utku, fatih, sedat ve pektemek dışarıda. fatih atınç sakatken yazılabilir sağ bek oynayabiliyor. sedat pek şans bulamaz gibi, pektemek bonservisle gönderilmeli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 hadi beyler hazırsanız ağlama sezonunu açıyorum asdsafa tetikçi cücü'yü vermişler bizim maça ilk haftadan yok olmadı, daha moda giremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Offf Cücü en az 4 kırmızı gösterir, 5 de sakat verir Beşiktaş sezon kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Llama said: bi maç içinde 30 tl verip kart çıkarmak.. aşırı lüks değil mi bence asiri sacma her sene aliniyor olmasi ayri bir sacma herkes dedi zaten sirf rant icin yapilmis bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 30tl nin bir kısmı kulübe gidiyor sanırmı ama yine de saçma. Bu arada Beşiktaş iyi gidiyor diye hemen tetikçi cücüyü vermişler, atom kanarya da ötmüş yine maçtan önce . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 1 maç ceza yemişiz. konya da 5 maç almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 yakarsan o meşaleleri alırsın bir maç konyaya az vermişler ama beklediğim cezalar çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 antalya maçı mı şimdi cezalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Hadi Fiko ayağa kaldırsın tüm dünyayı ceza verildi diye de bi 6 ay hak mahrumiyeti yesin üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 geçen yılın şampiyonu sezonu seyircisiz açıyor, ama 6. büyük futbol ekonomisi yersen lol.. hemde güvenliği TFF'nin sağladığı kendi evinden 141241251 km uzaktaki maç için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Holy said: Hadi Fiko Fikret Orman ayağa kaldırsın tüm dünyayı ceza verildi diye de bi 6 ay hak mahrumiyeti yesin üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar