Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Selam, İşyerimizdeki laboratuvar için basit bir program yazdırmak istiyorum. günlük yapılan analizleri girip, müşteriye göre tanımlanan standartlara göre analizlerdeki eksik miktarları vs rapor halinde dökebilecek, geriye dönük müşteri ve analizi yapan kişi filtrelemesi yapılacabilecek, internete bağlı olmadan duruma göre 1 2 laboratuvar cihazı ile etkileşim halinde olabilecek basitçe bir program. Şu an makrolu bir excel kullanılıyor. bu forumdan olur veya çevrenizde bu işi yapabilecek bir öğrenciye de yönlendirebilirsiniz. firma değil şahış arıyorum.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 çok basitmiş hacı ben pavırpoirtte yaparım
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 çok küçük bir 50k $ ücretle yapılabilir
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 SAP satalim sana gel burda su cok güzel.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 biz daha iyi satarız SAP'yi çekil asdfg
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Bu yoğun excel kullananlarda generic davranış galiba : "Basit bir program istiyorum" diye başlayıp ebesinin nikahını tarif ediyorlar sdadad. Örneğin; He bak takvimdeki günlere göre, xxx sonuçlarını şu şu parametrelerle zzz algoritması ile tutup kaydırma işi çok kasıcaksa şunu da yapabilirsin diyip daha saçma önerilerle geliyorlar.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 anlatilanlara gore ucret olarak tavuk durum + malbu$ dusunuluyor galiba.
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 İki üç kere daha basit yazarsan belki inanan çıkabilir.
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 çok paranı alırım eren Namaz takip programi istiyomus ya
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Emre333 said: çok paranı alırım eren Namaz takip programi istiyomus ya ahaha olm gelip görmen lazım. oralardan olmaz
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 reyou said: anlatilanlara gore ucret olarak tavuk durum + malbu$ dusunuluyor galiba. hayır
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 kumpir alip kolayi bedavaya getirme dusuncesi var galiba.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 2 basit, 1 basitçe yazdığına göre kola mola yok olm. tavuk döner + ayran. kuru ekmek ha lavaş falan da değil.
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bizimde işyeri için daha sağlam bi programa ihtiyacımız var, ama hala adım atamadık. mobile kısmı olacak datalar takip edilebilecek, (android-ios/nativescript, angular, ionic vs kullanılabilir) server kısmı olacak, bütün girdiler takip edilecek vs. biraz meşakatli yani; zaman geniş, uğraşırım diyen pm atabilir.ayrıntıları konuşuruz
Aduket Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 merhaba, masaustu uygulamasi mi olacak? ben yapabilirim de aklinizdan gecen butce nedir? ( ogrenci dediginize gore cok yuksek degil ama yine de tahmini rakam verirseniz, uygun bulursam yapabilirim) ozel mesajla da iletisim kurabilirsiniz. Aiko said: Selam, İşyerimizdeki laboratuvar için basit bir program yazdırmak istiyorum. günlük yapılan analizleri girip, müşteriye göre tanımlanan standartlara göre analizlerdeki eksik miktarları vs rapor halinde dökebilecek, geriye dönük müşteri ve analizi yapan kişi filtrelemesi yapılacabilecek, internete bağlı olmadan duruma göre 1 2 laboratuvar cihazı ile etkileşim halinde olabilecek basitçe bir program. Şu an makrolu bir excel kullanılıyor. bu forumdan olur veya çevrenizde bu işi yapabilecek bir öğrenciye de yönlendirebilirsiniz. firma değil şahış arıyorum.
Aduket Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 tarafima bir donus yapilmamistir; bu isin baska birisine verildigi sonucu cikiyor. herkese kolay gelsin.
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 girmemiştir belki foruma yahu. bu kadar mütevazi programla işi halletmek istediğine göre adamların o kadar da acelesi yok demek ki:) bir de bunu paket programlaştırırsan bir kere yaptıktan sonra minor değişikliklerle lab lab gezip satarsın belki kim bilir?
Aduket Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 @goldbaren, bu cok klise bir cumledir ya, "bak biz yaptiriyoruz ama baskalari da isteyebilir, vuradan yurur gidersin, sen ona gore fiyat ver bize" paticik de bir kisinin forum a girip girmedigini (forum da en son gondsrdigi post lari), hatta ozel mesaji okuyup okumadigini anlayabiliyoruz.
Öne çıkan mesajlar