Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chronicles of Riddick : Escape From Butcher Bay (PC)

-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

Filminden sonra Oyunuda çıktı..Oynuyan arkadaşlarım beğendiğini söledi..

İnceleme ve Resimler.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI

Sosyal ağlarda paylaş

giga da oynuyorlardı geçen gün, önce doom3 engine ile yapılmış diye düşünürken ben, giga daki elemanlardan biri oyunun doom3 enginine çok benzemesine rağmen firmanın kendi geliştirdiği bir grafik motoru olduğunu söyledi.
baya şaşırdım çünkü grafikler açıkcası doom3'e çok yakın, özellike gölge efektleri ve bump mapping vs.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

gamespotun microsoft oyunlarına verdiği notlar tümüyle kolpadır. adamlar halo pc versiyonuna 9.2 vermişlerdi. Bu da ne de olsa Xbox oyunu.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 18 Aralık 2004 01:17 tarihinde demiş ki:
gamespotun microsoft oyunlarına verdiği notlar tümüyle kolpadır. adamlar halo pc versiyonuna 9.2 vermişlerdi. Bu da ne de olsa Xbox oyunu.

Hatta Halo tamamıyla microsoft üretimi bir oyun.

Ancak haklısınız gamespot acayip acayip puanlar veriyor. Bir oyun alcağım zaman hiç puanlamalara dikkat etmiyorum. Keyfime göre...[signature][hline]bir akademik intihar timsali
AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

aldım şu an yüklüyorum..1 saate ilk fikirlerimi yazarım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

eet bende de çalışmadı halledersen yaz lütfen[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
doom 3 motoru kullanıyor, grafikleri de gayet sağlam. motoru doom 3'te yapıldığı gibi anti aliasinge boğmamışlar, gayet leziz duruyor aydınlık aydınlık. makineli tüfeklerde entegre el feneri var, dynamic lightning var vs vs. kısaca grafikler güzel.
fps malum, ancak kamera olayı montezuma's returndeki gibi. yani ayaklar vs gözüküyor. yurmuh yurmuğa dövüşürken hiç zorlanmıyorsunuz bu bağlamda, ziyadesiyle eğlenceli.
oyun kopuk kopuk değil, senaryo bazında ilerliyor. yani öyle episode 1 episode 2 yok. oynuyorsunuz işte:)
yükleme süreleri kısa. buda bir artı tabi. benim için en azından.
belirtmeden edemiyecem xbox portu olmasından mıdır bilinmez, ana menüye hasta oldum.
senaryo güzel, Riddick cuk oturmuş yine, sakatı yok. yine Vin amcam seslendirmiş zaten. Çokta pis modellemişler Ridik abimizi, kaslar falan.
Kısaca oldukça leziz bir oyun, test edildi onaylandı. Sisteminiz iyiyse alın. 3 cdcik.[signature][hline]beş hececiler
lam3rlere cevap yok!
H.B.E

[Bu mesaj Heffer tarafından 08 Şubat 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende oynuyorum şu an çok güzel oyun doom 3e bin basar.iyi bir bilgisayarınızda varsa mutlaka oynayın oyunu.ha bu arada oyunla ilgili sorunu olan arkadaşlar service pack 1 yoksa bilgisayarınızda yükleyip tekrar çalıştırmayı deneyin.sp1'siz çalışmıyor oyun...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heffer, 08 Şubat 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
doom 3 motoru kullanıyor

benziyor ama aynı motor değil, henüz doom3 motorunun kullanıldığı bir oyun yok benim bildiğim zaten..

biraz oynadım, fena gelmedi. özellikle grafikler gayet iyi ama doom3'ten iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. devam edeceğim bir ara..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

oha nasıl değil?
aşırı benziyor o zaman. hoş doom 3 motorunun esprisi bump mapping ve dynamic lightingti, ondan iyi geldi bunun grafikleri bana o zaman:)
modellemeler süfer yanlız, o su götürmez. ayrıca hud kasmamaları da iyi olmuş. tepede kareler var, o kadar:D[signature][hline]beş hececiler
lam3rlere cevap yok!
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
hud kasmamaları x-box oyunu olduğu için :)
yine de güzel oyun, o ayrı.

bence hl2 kadar iyi değil, ama doom 3'ten iyi.

şu robot kullandığımız yere kadar gelmiştim, orayı geçememiştim.
ama sürükleyici bir senaryosu var.

zaten pitch black de güzel filmdi.
ikinci film bir halta benzemiyordu yine de riddick için izlenir :)

pitch black'ten önceki senaryoyu anlattığı için, filmlerin yanında oynanılması gerekli :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...