sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 eş 1080'e karşı olm. overkill. mükemmel her şeyim 2k açık oyuncusu değilseniz gerek yok o karta diyor hep. bas 1060-1070 geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 1070 daha akıllı bir tercih bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Esh said: DUR ALMA Durdum almadım sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ille de intel olacaksa k islemci alma zaten B150 anakarta, overclock yapamayacaksin. arti 7600 yeter kanimca. yok 7700k alcam kokliycem diyosan da ona gore uygun fiyatli bi z anakart al, 4.7 falan calistir da namin yurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 goldbären said: Malibu said: Bu bilgisayar malzemelerini Amazondan mı alıyoruz bu arada? Yoksa TR den mi alacağız? Rotweiler devam etseydi şu işe ne güzel olacaktı :( bir iş arkadaşımı baya hayalkırıklığına uğrattı. ekimde parası gönderilen, "iki ay beklersiniz ha baştan kabul edin" dediğinde ok denilen, aralıkta ülkeye getirdiğini söylediği kartı mayısa kadar kargoya vermeye fırsat bulamayıp para iadesi yaptı. büyük ihtimalle tedarik zinciri kurudu başkasına sattı bir şey oldu, kartı temin edebilmek için oyaladı. aslında uzun bir topik açacaktım gün gün ne oldu diye de ticari itibarım zedeleniyor diye tribe girer forumda drama döner diye kasmadım. forumda da var benzer sıkıntılar yaşayan da adam bildiğin üste çıkıp efeleniyor diye ses etmiyorlar. Şimdi gördüm bunu. Noldu lan? Ürünü benden satın alırken salyaların akıyordu şişko? Salak salak yazıp durmayın. Hepinize aynı şeyi cevaplamaktan bıktım. İşlerin gecikeceğini kestirdiğim ilk andan itibaren (8-6 çalışmadığımı, aylık programlar üzernden yaşadığımı her alıcı öğrendi bi sen öğrenemedin embesil) iadeyi zaten teklif ettim ben senin arkadaşına. İstersen kocamaaaan uzun bir topic vs aç. Kimseyi hiç bişeyle oyalamadığım gibi, o cücük kadar ticari zekanız ve sahibinden/hepsiburada gibi Türk sitelerinde yaşadığınız salak mağduriyetleri gelip yaftalamayın bana. Atar gider yapma hakkını bana senin gibi sığ beyinli adamlar veriyor. O yüzden ben de yazıyorum. beni şahsi tanımış, ürünü ellerimden almış onlarca adam var. Onlar gerekli referansları zaten topicde de oldular, olmaya da devam ediyorlar. Sen halen ürünleri "nasıl" temin ettiğimin çıldırmasını yaşama devam et. O yüzden sana şimdilik bu kadar yazacağım. Avukatlık yapıyorsan da, ücretini söyle, göndereyim en azından karnın doyar. Ha bu arada ek olarak baggio: Amme hizmeti yapıyorum hissine nerden kapıldın? Ben hiç bir topiğimde "alırsanız alın almazsanız uzayın" tavrında bişey yazdığımı hatırlamıyorum? Ürünleri listeledim, alan aldı, alamayan kaldı. Hepsi bu. Merak ediyorum "fırsat" diye yakaladığınız satışların sitelerine gidip aynı yorumları yapıyor musunuz acaba? tedarik konusunda da, cevap vereyim. Hayali zekana hayran kaldım goldbaren. Hani ben fulltime bu işi yapıyormuşum da, tedariğim kesilmiş iflas etmişim gibi ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Baggio said: Ben gold için benim iş yerime daha yakın diye bir kere ürün teslim almıştım da her yerinden amme hizmeti yapıyormuş gibi ukalalık akıyordu, yarı fiyatına verse gene almam diye notumu vermiştim de beni dinlememişti pis şişman, başına gelmiş işte. Talep fazlalığından biraz totosu kalkmış arkadaşın belli ki, ortada bir fatura vb. de olmadığı için istediği gibi at koşturuyor. Sanki bavul ticaretinden maaşına ek gelir kazanıp anca geçinen kendi değil de millet aç bilaç bekleyip iki lokma için eline bakıyor gibi bir hava oluşturmuş kafasında, biraz da bilinçsiz tüketici davranışından kaynaklanıyor tabii. Bir gün kendinden atarlı birine denk gelir, akıllanır :p Fatura verdiğimi kanıtlarsam sen açıp o totonu göstercen mi? Fatıra talep eden herkese verdim. O yüzden yine söylüyorum, evlenceksen gel tier hayali zekanızı alıp gidebilirsiniz işimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 gold vs rot da rot haklı baggio vs rot da baggio haklı işinizi görürken yalamaktan forum kasıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 harika üslup ya. sağolsun çok güzel örneklemiş kendini. sıkıntı yaşayınca bu üslupla karşılaşmak isteyen buyursun alsın. arkadaş 8 ayda kartını aldı mı alamadı mı birader. adam sana mesajlar atarken bu kadar çabuk cevap dönmüyordun hahah. bir de ayna karşısında hakaret çalış biraz, embesil şişko falan üstün ticari zekana yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 =))) Daha yaratıcı olabilirim ancak bu platformda yazabilmek ve insanları rahatsız etmemek adına zaten insanların seni her zaman adlandırdığı isimler ile çağırmakta sakınca görmedim. Kaldı ki iddia ettiğim gibi eğer arkadaşına ilk gecikmenin gününde dahi iade teklif etmediğimi, arkadaşının "oyun oynayamadığı" için mağdur olduğunu, parasının tek kuruşunda bile haksızlık olduğunu ispat edersen, senin istediğin şekilde küfretcem ben sana. İnsanlar zaten alıp almamakta kendi iradeleri kadar özgür. Seni ya da beni kaale alacaklarını hiç sanmıyorum. ha "sıkıntı yaşayan" arkadaşının bu üslupla karşılaştığını da ispat edersen, ayrıca bir kart hediye edecem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ISTE O ARKADAS diye cikip yapistirsin biri ya lutfen sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 niye içine ediyorsunuz bilgisayar konusunun gidin ötede tartışın, burada bana bilgisayar topluyoruz ve laptopun ederini belirliyoruz. derail etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Dragonfire said: niye içine ediyorsunuz bilgisayar konusunun gidin ötede tartışın, burada bana bilgisayar topluyoruz ve laptopun ederini belirliyoruz. derail etmeyelim. https://www.youtube.com/watch?v=x9fxjKzCpME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Dragonfire said: niye içine ediyorsunuz bilgisayar konusunun gidin ötede tartışın, burada bana bilgisayar topluyoruz ve laptopun ederini belirliyoruz. derail etmeyelim. tamam rayına dönecekse buyur. ben ağustos 2016'da %99 aynı pcyi 1800 liraya zor sattım. entegre ekran kartıyla kimse el vurmak istemez, 2k veren de hem mobil ama büyük ekranlı olsun, hem oyun harici yeterince güçlü pc lazımsa alır. ben işe götürüyordum işte rahat hızlı oluyordu, evde de oyun oynuyordum. topiğin ismi bile boktan espriye kadar aynı : P https://forum.paticik.com/read.php?27,8417628 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Rotweiler said: Noldu lan? ... şişko? ... Salak salak ... embesil ... o cücük kadar ticari zekanız ... salak mağduriyetler ... senin gibi sığ beyinli adamlar ... ücretini söyle, göndereyim en azından karnın doyar. ... Hayali zekana ... hayali zekanızı alıp Glorified garsondan müşteri memnuniyeti dersleri :p Dediklerimi haklı çıkardığın için teşekkür ederim. :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Glorified garson ahahhahahahha Tebrikler lan, daha yaratıcı olunamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 http://www.hepsiburada.com/msi-z270-tomahawk-intel-z270-3800mhz-oc-ddr4-soket-1151-atx-anakart-p-HBV000003259E bu nasıl anakart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Ohannes nolmuş la öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Dragonfire said: http://www.hepsiburada.com/msi-z270-tomahawk-intel-z270-3800mhz-oc-ddr4-soket-1151-atx-anakart-p-HBV000003259E bu nasıl anakart? Speci yeterli bence. Z alacaksan 7700k da al bari namin yurusun. Gerci yeni seri de gumbur gumbur geliyo ama hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 *MSI Z270 TOMAHAWK Intel Z270 3800MHz (OC) DDR4 Soket 1151 ATX Anakart *MSI Geforce GTX 1060 6GB 192Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GTX 1060 6GT OCV) *G.Skill RipjawsV Siyah 16GB(2x8GB ) 3200MHz DDR4 Ram (F4-3200C16D-16GVKB ) *CM K350 600W USB3.0 siyah Pencereli MidTower Kasa RC-K350-KWA600 *Intel Kaby Lake Core i7 7700 3.6GHz 8MB Cache LGA1151 İşlemci *Samsung LC27FG70FQMXUF 27" 1ms (2xHDMI+Display) Full HD Curved VA IPS Monitör Öncekinden daha pahalıya çıktı nedense sdfsdf. Bilmiyorum ya çok kararsız kaldım aslında. Kesin yine uyuşmayan yanlış seçtiğim birşey vardır da şimdilik böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 TN / VA / IPS (samsungda PLS) diye ayrılmıyor mu bunlar aynı anda ikisi nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 va zaten. sen bakma internete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar