Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 yumy said: Ben de doldurdum ama soruların cevapları hep net sanki, bunlara farklı bişi tercih eden insanı sorgularım :D öyle zaten her şey 5'e yakın olup ekonomik/gelişim/itibar/sosyal açıdan işveren markası çalışana etki ediyor olacak zaten ben bitirdim olayı da veri olsun elde sdhgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Yaptım gitti, Steam'e bende üşendim valla. Bol şans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Silphatos said: dostum bu alyence olmuş, ben bilmiyor alyence bu arada bi tanesini yanlışlıkla bugün bitecek gibi yapmışım (Interstellar Marines) neyse artık o önden bitsin telden yazdıydım ben senin giftlediğini değil de, böyle public lottery gibi birşey paylaştın sandım. alayına atladım ya çıkarsa diye. benim başvuruları iptal edebilirsin diyorum, hoş nasıl çalışıyor sistem bilmiyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 anket neyse de giveaway'lere gitmeyin. steamgifts'e lure'layıp steam hesabınızı çalacak. 3k oyunu nası yaptı sanıyosunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Jeeztro said: Silphatos said: dostum bu alyence olmuş, ben bilmiyor alyence bu arada bi tanesini yanlışlıkla bugün bitecek gibi yapmışım (Interstellar Marines) neyse artık o önden bitsin telden yazdıydım ben senin giftlediğini değil de, böyle public lottery gibi birşey paylaştın sandım. alayına atladım ya çıkarsa diye. benim başvuruları iptal edebilirsin diyorum, hoş nasıl çalışıyor sistem bilmiyoru https://www.steamgifts.com/giveaways/entered burdan kendin çıkabilirsin istemediğinden, giveaway açan çıkartamıyor Cokomantis said: anket neyse de giveaway'lere gitmeyin. steamgifts'e lure'layıp steam hesabınızı çalacak. 3k oyunu nası yaptı sanıyosunuz :( ben de zamanında çok düşünmüştüm kayıt olsam mı olmasan mı hesaba bir şey olur mu, sonra oldum ve sonuç, Gifts Won 567 ($5,178.59) bi de bu stat var gerçi asd Gifts Sent 430 ($3,940.21) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ben 3 kişinin girdiklerinde bile kazanamayınca bırakmıştım o işi fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Bende doldurdumda account public yap, sonra giris yap falan usendim :) Zaten 2 kiside olsa tutmaz nasil olsa bendeki sans ile. Gerci bi an Sam i baltalamak icin girsem mi dedim ama yine usengeclik agir basti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Done! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 eyv mulgear6 said: SUBMITI NASIL UNUTTUM BELLİ DEĞİL dur bi daha yapıyım dsfhsdfh dün biteni kazanmışın siteden gir onayla alamancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 BASTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 şunu biraz daha yapın kapıyacam birkaç saate, çekilişlerin bitişine de 7 saat kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Silphatos said: eyv mulgear6 said: SUBMITI NASIL UNUTTUM BELLİ DEĞİL dur bi daha yapıyım dsfhsdfh dün biteni kazanmışın siteden gir onayla alamancı ty User reviews: RECENT: Mostly Negative (46 reviews) sdfhdsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 overall mixed, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 developerlar işi bırakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 doldurdum yolladım oyunlar TATMİN etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Jakoben Murticor krustyy Arzamar Ozbora susername bunlar kimse attım oyunları birkaç gün önce, kimse marklamamış https://www.steamgifts.com/giveaways/won şurdan received yaparsınız. steamgifts nubları kazanıp bir daha girmiyo siteye benim reputu patlatıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Doldurdum anketi de işveren olarak doldurmak sanki biraz saçma oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 submit dedim your response has been recorded dışında hiç bişey çıkmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 beyler kandırıldık, oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 ben bunu geçen pazar kapadıydım tekrar aktif olmuş nasıl olduysa, bitti bunun işi. giveawayler de bitti ama sadece 3 kişi keylerini almış Ozbora Murticor Arzamar Jakoben olum girsenize siteye almaya keyleri. forumdan değil galiba bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Silphatos said: ben bunu geçen pazar kapadıydım tekrar aktif olmuş nasıl olduysa, bitti bunun işi. giveawayler de bitti ama sadece 3 kişi keylerini almış Ozbora Murticor Arzamar Jakoben olum girsenize siteye almaya keyleri. forumdan değil galiba bunlar Edit: Sayfa başı olmuş su arkada kalmasında millet görsün. Boşa mı doldurdum yani ben anketi? Boşa mı derken hediye için değil sana yardımı dokunursa diye doldurmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 abi dediğim gibi geçen pazar kapamıştım ve dataları SPSS'e girip bitirdim işini bakmadım daha ama nasıl olduysa tekrar girişe açılmış form, yani geçen pazardan sonra girdiysen boşa olmuştur ama teşekkürler yine de :D Arzamar Jakoben bunlar kaldı hediyeleri almayan, ilki kimse 3 tane kazanmış maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 unutmuşum bunu. aldım benim keyi. eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar