Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 https://goo.gl/forms/yJuREmbIDMDXTXJI2 panpalar 2-3 dk sürüyor kısa kısa likert sorular, sonuna 10 tane hiç de dandik olmayan (1-2 tane çöp olabilir ama gelende pozitif ratingliler) steam oyunu koydum rüşvet olarak :D teşekkürler şimdiden. (kullanıcı adı falan kaydetmiyorum, cevaplar hariç hiçbir bilgi gelmez) en son sayfada submit yapmayı unutmayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 SUBMITI NASIL UNUTTUM BELLİ DEĞİL dur bi daha yapıyım dsfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 submit deyince giveaway linklere basamadım ama canın sağolsun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 sana linkleri attım abi, ve evet geri de gitmediği için form onu düşünememişim asd uyarı koydum eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 submit ettim. gift de istemem, canın saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 bende submitledim ama linkler ile uğraşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 sağolasın makbule geçti, ilgilendiğim 1-2 tanesine katılırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Link göndermiş sağol ama o anlamda dememiştim. Zaten bu steamgifts falan nasıl işliyor fikrim yok üşendim açıkçası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 hepsine 3 verip geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ben de gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ise alsana beni. ne guzel ismis o oyle. SUBMIT'e bastim. Unutmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 öyle bi iş yok sadece ihtimali var, o da güzel değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 steamgiftse login olmaya usendim, else-heartbreak kimse almazsa ateslersin bana ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Silphatos said: öyle bi iş yok sadece ihtimali var, o da güzel değil mi vallahi harika. su dediklerine dikkat edecek is yeri olsa 30senelik kontrat imzalarim. oyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 arcane said: steamgiftse login olmaya usendim, else-heartbreak kimse almazsa ateslersin bana ehueh 2 tane entry var, gir bence %33 şans. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 degil 33%, 80% sans icin login kasmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 steam auth ile steam loginliyse 1 tıkla giriyosun zaten babo ne kasması :) browserımda steam loginli olmasa ben de uğraşmazdım ama steamguardla şimdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 operation hidra ödül verceksen ben de yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 veririm derim sana sonra yapınca vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Lan adam m vwrio mus Ben hepsine girdim ole ac gibi pardon abi sfafas iptal edebilirsin pluyorsa eger. Ben site verio sand sg midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 dostum bu alyence olmuş, ben bilmiyor alyence bu arada bi tanesini yanlışlıkla bugün bitecek gibi yapmışım (Interstellar Marines) neyse artık o önden bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Ay HR olup da doldurmak ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Doldurdum hediye de istemem, o zaman hediye için yapmışım gibi kendimi kötü hissederim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Ben de doldurdum ama soruların cevapları hep net sanki, bunlara farklı bişi tercih eden insanı sorgularım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Doldurdum da steamgift nedir bilmedigimden ellesmedim, redirect yaptigi site bi killardi, steam hesabini gir deyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar