sardalya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 59'da usuyebilir bile gpu ne bisey olmasi O kart ozelinde bilmem ama 90 derecede bile normal calisabilmeli gunumuz elektronigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 bonuSimo said: benim gtx 1080 7/24 minelıyor max 59 derece görüyor. bişi olmaz heralde? normalde stok fanla 80-90 derece arası çalışıyor 1080ler, hatta idleları 60 derece falan fanı kapattıkları için. 1 Tane ile para kazanılıyormu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 eet sia falan minelayın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Hiç bilmediğim işler de gördüğüm/konuşulan falan hep 4 tane şundan var 6 tane bundan var şeklinde olunca 1 tane bişey kazandırmaz diyodum. İyi oldu öğrendiğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Kazılan koine göre değişiyor işte. Tek GPU'dan kazandıranlar var tabi. whattomine'dan hesap kitap yapılabilinir. 59 derece hiç bir şey bu arada, hiç bir problem çıkmaz. Benim 1070ler ort. 70de çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 yok soğuk olduğunu biliyorum ama 7/24 çalışması sıkıntı yaratır mı onu merak ettim. elektron bilmemnesi falan diyolardı unuttum adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 7/24 %100 yük ile çalışması tabiki kartın ömrünü azaltıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 NVIDIA'la yeterince karlı değil diyorlar özellikle ilk satın alırken ki fiyatları AMD Radeon'lara göre epeyi yüksek kalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 mining konusunda birkac sorum var. tek basimiza miningladigimizda offline moda gecip minig yapabiliyormuyuz? Bir poola girdik 3 gün calistik ama 2 gün ara verdik ve sonra reward geldi yine pay aliyormuyuz yoksa araliksiz bicimde bagli kalip calismak zorundamiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Offline mining yapmak sacma olur. Cunku yeni block geldiginde problem degisiyor yeniden baslaman gerekiyor senin bilg bunu ogrenemeyecek, eski problem uzerinde calisacak ve sen cozersen networke yayman icin zaten online olman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 sistem nasil calisiyor? sen single basladin yeni problem geldi sende önce baska cözdü cünkü daha hizli. bu durumda sen hep yeni bastan baslican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Evet oyle 10% cozdum 20% cozdum gibi degil Deneme yanilma, o yuzden bastan baslamak sikinti degil. Zaten her deneyisinde ayni probleme bastan baslamis oluyorsun aslinda Surekli bastan baslayacaksin dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Bu çözülen problem aslında ne peki? Çözümü birilerinin bir işine yarayacak gerçek bir problem mi? Evet çok cahilim ama meraklı bir cahil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?103,8237284,page=47#msg-8681274 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Aa orada yazıyomuş eywallah. Ama niye bu problemi çözünce para kazanıyoruz, bu çözülen problem birilerinin işine yarıyor mu onu hala anlamadım. Storj mu ne vardı mesela onda sizin HDD de bilgi saklanıyo gibi bi dalga vardı mantıklı gelmişti de bu düz coin işini hala tam kavrayamadım. Kendimi UO oynayan ve çok zevk alan birisini anlamsız bakışlarla izleyen birisi gibi hissediyorum öyle olunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 btc vb. coinlerde proof-of-work algorithmalarinin buldugu sonuclar bi ise yaramiyor, sadece kimin daha cok hash power (dolayisiyla elektrik yakip hardware curuttugunu) harcadigini olcuyor gibi dusunebilirsin. yuksek hashpower = block bulma sansinin artmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 tek 1080 le ayda ne kadar kazanabiliyorsun ki (cevabi bitcoin degil de para birimi cinsinden alirsam anlamli olur)? bonuSimo said: eet sia falan minelayın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 7/24 kalırsa 240 dolar falan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 hocam bir yanlisin olabilir mi? tek kart bu kadar yuksek bir gelir vermemeli, ya da elekteik parasi 150-200 dolar filan geliyor olmaliki bu kart icin soylenilen kazanca yaklasabilsin. 9-10 ayda kendini amorti ediyor diye okumustum bir yerde, sizin dediginize gore ise 2 ayda . bonuSimo said: 7/24 kalırsa 240 dolar falan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 ayda 240 dolar bıraksın yarın başlarım öyle bişey olabilir mi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 1080i bilmem de imkansiz degil, daha iyi kartlar daha cok bile birakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 daha iyi kart derken nvidia quadro mu alak napak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Aduket said: tek 1080 le ayda ne kadar kazanabiliyorsun ki (cevabi bitcoin degil de para birimi cinsinden alirsam anlamli olur)? bonuSimo said: eet sia falan minelayın işte ETH icin 20Mhash/saniye veriyo duz 1080. ETH mining calculator diye arayip 20Mhash girersen cikar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Yav bu rx 480/580 serisinin olayı ne , neden minerlar bunu tercih ediyor? Nvdia tarafında , hem daha güçlü hem daha power efficient kartlar varken , AMD kartlarına özel bios falan mı yükleniyor mining için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 1070ler 30 mh/s kadar çıkıyor ki 1080ler daha bile cok yapar. Haliyle aylık gelir denilen miktarları bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar