Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mining

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bonuSimo said:

benim gtx 1080 7/24 minelıyor max 59 derece görüyor. bişi olmaz heralde?
normalde stok fanla 80-90 derece arası çalışıyor 1080ler, hatta idleları 60 derece falan fanı kapattıkları için.

1 Tane ile para kazanılıyormu ki?
Mesaj tarihi:
Hiç bilmediğim işler de gördüğüm/konuşulan falan hep 4 tane şundan var 6 tane bundan var şeklinde olunca 1 tane bişey kazandırmaz diyodum. İyi oldu öğrendiğim :)
Mesaj tarihi:
Kazılan koine göre değişiyor işte. Tek GPU'dan kazandıranlar var tabi. whattomine'dan hesap kitap yapılabilinir.
59 derece hiç bir şey bu arada, hiç bir problem çıkmaz. Benim 1070ler ort. 70de çalışıyor.
Mesaj tarihi:
mining konusunda birkac sorum var.
tek basimiza miningladigimizda offline moda gecip minig yapabiliyormuyuz?
Bir poola girdik 3 gün calistik ama 2 gün ara verdik ve sonra reward geldi yine pay aliyormuyuz yoksa araliksiz bicimde bagli kalip calismak zorundamiyiz?
Mesaj tarihi:
Offline mining yapmak sacma olur.

Cunku yeni block geldiginde problem degisiyor yeniden baslaman gerekiyor senin bilg bunu ogrenemeyecek, eski problem uzerinde calisacak

ve sen cozersen networke yayman icin zaten online olman gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Evet oyle 10% cozdum 20% cozdum gibi degil

Deneme yanilma, o yuzden bastan baslamak sikinti degil. Zaten her deneyisinde ayni probleme bastan baslamis oluyorsun aslinda

Surekli bastan baslayacaksin dogru
Mesaj tarihi:
Aa orada yazıyomuş eywallah.
Ama niye bu problemi çözünce para kazanıyoruz, bu çözülen problem birilerinin işine yarıyor mu onu hala anlamadım.
Storj mu ne vardı mesela onda sizin HDD de bilgi saklanıyo gibi bi dalga vardı mantıklı gelmişti de bu düz coin işini hala tam kavrayamadım.

Kendimi UO oynayan ve çok zevk alan birisini anlamsız bakışlarla izleyen birisi gibi hissediyorum öyle olunca :)
Mesaj tarihi:
btc vb. coinlerde proof-of-work algorithmalarinin buldugu sonuclar bi ise yaramiyor, sadece kimin daha cok hash power (dolayisiyla elektrik yakip hardware curuttugunu) harcadigini olcuyor gibi dusunebilirsin.

yuksek hashpower = block bulma sansinin artmasi.
Mesaj tarihi:
hocam bir yanlisin olabilir mi? tek kart bu kadar yuksek bir gelir vermemeli, ya da elekteik parasi 150-200 dolar filan geliyor olmaliki bu kart icin soylenilen kazanca yaklasabilsin. 9-10 ayda kendini amorti ediyor diye okumustum bir yerde, sizin dediginize gore ise 2 ayda .

bonuSimo said:

7/24 kalırsa 240 dolar falan heralde
Mesaj tarihi:
Aduket said:

tek 1080 le ayda ne kadar kazanabiliyorsun ki (cevabi bitcoin degil de para birimi cinsinden alirsam anlamli olur)?

bonuSimo said:

eet sia falan minelayın işte

ETH icin 20Mhash/saniye veriyo duz 1080. ETH mining calculator diye arayip 20Mhash girersen cikar sanirim.
Mesaj tarihi:
Yav bu rx 480/580 serisinin olayı ne , neden minerlar bunu tercih ediyor?

Nvdia tarafında , hem daha güçlü hem daha power efficient kartlar varken , AMD kartlarına özel bios falan mı yükleniyor mining için?
  • Yeni Oluştur...