Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kelle Söğüş


Masticore

Öne çıkan mesajlar

totemic said:

adam isminin hakkını veriyor işte daha ne olsun. izmir'de kokoreç için asım ustayı çok methediyorlar çamdibindeymiş galiba mekanı gidemedim bir türlü.


Asım Usta iyi. Hakkatten iyi. Ama bi Arabul değil. İzmir'de olsam hangisine giderim. Asım'a giderim. Arabul'u arıyosun. Migros'un önündeyim diyo. Gittiğinde bi bakıyosun bitimiş şişleri toplanıyor. Adam hayatımda yediğim en iyi kokoreçi yapıyo ama yok yani. Yolda denk gelecen de yiyecen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Gerçek söğüş bu değil, ismini hatırlamıyorum şu an ama Parlak restoranın yanında bi yer var. Meyhane bu dediğim mekanlar, adamlar kuzu kellesini (sıcak) kırıp, parçalıyorlar masana bu şekilde geliyor. Et zaten pamuk, tuzunu kimyonunu atıyorsun, rakıyla birlikte götürüyorsun. Ben ilk defa yemiştim, kafam da çakırdı. Enişte dedi : "gözünü ye, en lezzetli yeri gözüdür, kartallar bile ilk gözden başlar :D " , yedim valla.

Antalya


senin söylediğin söğüş değil abi kelle.

ve evet gözü çok lezzetlidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Abi beşiktaş heykelinin orada hem midye hem koko hem söğüş yapan bir yer var. Kokoreçini çok yedim birayla fakat söğüşünü yemedim hiç. Yiyen var mı nasıldır?


heykelin orada değil de ilerisinde, bu thalesi falan geçtikten sonra baba söğüş diye bir yer var, güzel bence. beyin koydurtmamıştım ben ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet tatsız abi bence, birçok sakatat böyle hatta. Göm baharatı sosu ittir millete, acaip bi konsept ama tutuyor işte. Hele bizim toplumda sakatat sevmek erkeklik katsayısı falan bir değişik, dışardan bakınca fakirler de et yesin diye çıkmış gibi duruyor sdf

Tek başına yiyince kendine has bi değişik tadı olan tek beyin var sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

totemic said:

adam isminin hakkını veriyor işte daha ne olsun. izmir'de kokoreç için asım ustayı çok methediyorlar çamdibindeymiş galiba mekanı gidemedim bir türlü.


Asım Usta iyi. Hakkatten iyi. Ama bi Arabul değil. İzmir'de olsam hangisine giderim. Asım'a giderim. Arabul'u arıyosun. Migros'un önündeyim diyo. Gittiğinde bi bakıyosun bitimiş şişleri toplanıyor. Adam hayatımda yediğim en iyi kokoreçi yapıyo ama yok yani. Yolda denk gelecen de yiyecen.


bornova migros mu? üni zamanı orada bi boyozcu gelirdi akşamları hala var mı bilmiyorum ama o kadar güzel boyoz bir daha yemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Gerçek söğüş bu değil, ismini hatırlamıyorum şu an ama Parlak restoranın yanında bi yer var. Meyhane bu dediğim mekanlar, adamlar kuzu kellesini (sıcak) kırıp, parçalıyorlar masana bu şekilde geliyor. Et zaten pamuk, tuzunu kimyonunu atıyorsun, rakıyla birlikte götürüyorsun. Ben ilk defa yemiştim, kafam da çakırdı. Enişte dedi : "gözünü ye, en lezzetli yeri gözüdür, kartallar bile ilk gözden başlar :D " , yedim valla.

Antalya


Hasan antalyanın mekanını diyorsun sanırım. Ufak bir dükkan, adam şişko, oğlu da şişko.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...