yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 O diil de istanbullular nedne beceremiyor kokoreci? Kac farkli yerde yedim hepsi kotuydu. Izmirden knowhow kapmak ne kadar zor olabilir aklim ermiyor. Ha bi de izmir kokorec diye 3-5-10 tl fazla isteyip farkli kokorec vaad eden yerler var oralar direkt komedi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 totemic said: adam isminin hakkını veriyor işte daha ne olsun. izmir'de kokoreç için asım ustayı çok methediyorlar çamdibindeymiş galiba mekanı gidemedim bir türlü. Asım Usta iyi. Hakkatten iyi. Ama bi Arabul değil. İzmir'de olsam hangisine giderim. Asım'a giderim. Arabul'u arıyosun. Migros'un önündeyim diyo. Gittiğinde bi bakıyosun bitimiş şişleri toplanıyor. Adam hayatımda yediğim en iyi kokoreçi yapıyo ama yok yani. Yolda denk gelecen de yiyecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 yildirimokur said: Gerçek söğüş bu değil, ismini hatırlamıyorum şu an ama Parlak restoranın yanında bi yer var. Meyhane bu dediğim mekanlar, adamlar kuzu kellesini (sıcak) kırıp, parçalıyorlar masana bu şekilde geliyor. Et zaten pamuk, tuzunu kimyonunu atıyorsun, rakıyla birlikte götürüyorsun. Ben ilk defa yemiştim, kafam da çakırdı. Enişte dedi : "gözünü ye, en lezzetli yeri gözüdür, kartallar bile ilk gözden başlar :D " , yedim valla. Antalya senin söylediğin söğüş değil abi kelle. ve evet gözü çok lezzetlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Ya hadi gözünüzü sevim (no pun intended) nesi lezzetli saçma sapan sümüğümsü bişi löp diye gidiyor, babalar da çocuklarına artistlik yapıyor işte bak göz yiyom hehe diyerek, tek olayı bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 yumuşak kısmını yemiyosun abi, en azından ben öyle yemiyorum. ilik gibi emiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 RamsesII said: Abi beşiktaş heykelinin orada hem midye hem koko hem söğüş yapan bir yer var. Kokoreçini çok yedim birayla fakat söğüşünü yemedim hiç. Yiyen var mı nasıldır? heykelin orada değil de ilerisinde, bu thalesi falan geçtikten sonra baba söğüş diye bir yer var, güzel bence. beyin koydurtmamıştım ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 yumy said: Ya hadi gözünüzü sevim (no pun intended) nesi lezzetli saçma sapan sümüğümsü bişi löp diye gidiyor, babalar da çocuklarına artistlik yapıyor işte bak göz yiyom hehe diyerek, tek olayı bu :Dtespiti kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Gayet tatsız abi bence, birçok sakatat böyle hatta. Göm baharatı sosu ittir millete, acaip bi konsept ama tutuyor işte. Hele bizim toplumda sakatat sevmek erkeklik katsayısı falan bir değişik, dışardan bakınca fakirler de et yesin diye çıkmış gibi duruyor sdf Tek başına yiyince kendine has bi değişik tadı olan tek beyin var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 COME AT ME ZOMBIES!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Aceace said: totemic said: adam isminin hakkını veriyor işte daha ne olsun. izmir'de kokoreç için asım ustayı çok methediyorlar çamdibindeymiş galiba mekanı gidemedim bir türlü. Asım Usta iyi. Hakkatten iyi. Ama bi Arabul değil. İzmir'de olsam hangisine giderim. Asım'a giderim. Arabul'u arıyosun. Migros'un önündeyim diyo. Gittiğinde bi bakıyosun bitimiş şişleri toplanıyor. Adam hayatımda yediğim en iyi kokoreçi yapıyo ama yok yani. Yolda denk gelecen de yiyecen. bornova migros mu? üni zamanı orada bi boyozcu gelirdi akşamları hala var mı bilmiyorum ama o kadar güzel boyoz bir daha yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 santana iyiydi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Söğüş, kokoreç, kelle paça(vb. çorbalar), uykuluk...çoğu iyi İzmir'de. Öyle sos/baharat basanlar kötüdür direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 işin kültürü o. sossuz baharatsız yapan var mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 var kültürü sos baharat değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 yildirimokur said: Gerçek söğüş bu değil, ismini hatırlamıyorum şu an ama Parlak restoranın yanında bi yer var. Meyhane bu dediğim mekanlar, adamlar kuzu kellesini (sıcak) kırıp, parçalıyorlar masana bu şekilde geliyor. Et zaten pamuk, tuzunu kimyonunu atıyorsun, rakıyla birlikte götürüyorsun. Ben ilk defa yemiştim, kafam da çakırdı. Enişte dedi : "gözünü ye, en lezzetli yeri gözüdür, kartallar bile ilk gözden başlar :D " , yedim valla. Antalya Hasan antalyanın mekanını diyorsun sanırım. Ufak bir dükkan, adam şişko, oğlu da şişko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Fistan said: asımın üstüne yok atom yiyip yanında ayran ve acıyı gömünce resmen orgazm olmuştum. Ağzımı bile yıkamadım o tat gitmesin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 senko said: abii santana... ne yiyordum ordan ya soğuş anilarım depreşti bu topicte Tadı damağıma geldi resmen sabah sabah.. http://i.imgur.com/GoqtnL6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Laleli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 belami sktiniz tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 şurada migros denince dün gece bornova migrosa indim bulamadım kimseyi allah kahretsin. özkanlar migrosu mu diyorsunuz acaba? bi de bornova sınırlarında söğüş, kokoreç önerin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 asım işte çamdibinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 oo iyi yakınmış, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 izmirde yasadigim donemi silmisim aklimdan resmen. ozkanlar migros gorunce midem bulandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 küçükpark taraflarında var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Beşiktaşta Baba Söğüş var, heykelin ordan yukarı doğru yürüyeceksin azcık, LE-Pİ diye bi tavukcunun karşısında kalıyor. daha önce söğüş yememiştim o yüzden kıyaslama yapamam ama bence çok iyi yapıyorlar. diğer ürünleri de baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar