Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Cok merak ediyorum nasıl bir şey. İstanbul'da güzel yapan bir yer var mı ?
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 kadıköyde eskiden savaşma söğüş vardı, tutmadı kapandı. orda yerdim ben, zaten izmirli elemanlar açmıştı. normalde izmirde yenir tabiki de.. beyin salatası ya da dürüm bol yanaklı
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 hic bulamadin kelle paca yada sadece kelle corbasi iste..icindeki etler aynisi.. o beyini de bol limonlu midye dolma gibi lup lup gotururduk bee...
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 KillJoy said: normalde izmirde yenir tabiki de.. manisada yenir..
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 sakatatın her türlüsünü gömen biri olarak bunu bir türlü sevemedim ben. ekmek arası soğuk et konsepti hiç uymuyor bana ya. ama sade beyini şöyle limonlayıp verseler ne gömerim.
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 yoo ..soguk eti soganla maydonozla incecik lavasa koyup verdikleri zaman ..mm...hele o yanak etleri..
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 soğuk et ben de yiyemiyorum ya çorbasını gömerim her türlü
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 dana22 said: yoo ..soguk eti soganla maydonozla incecik lavasa koyup verdikleri zaman ..mm...hele o yanak etleri.. offf :/
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 beyoglunda bir kelle soguscu vardi vedat milor'un ugradigi.. https://www.youtube.com/watch?v=0aQViAJXqM8 burasi.. o zaman yorumlari iyidi ama meshur olduktan sonra bozmus olabilir heh..
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Üf ya. Karşıyaka'da Bostanlı Açık Hava Tiyatrosu'nun orada geceleri Santana vardı eskiden. Söğüşçü Cimbom da iyidir. İzmir'de genelde iyi yersin söğüşü
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 abii santana... ne yiyordum ordan ya soğuş anilarım depreşti bu topicte
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Hayatımda alkolden bir kez ehliyet kaptırdım, o da gece evden Santana'ya giderken olmuştu. Yine olsa yine giderim
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Spyro said: beyoglunda bir kelle soguscu vardi vedat milor'un ugradigi.. https://www.youtube.com/watch?v=0aQViAJXqM8 burasi.. o zaman yorumlari iyidi ama meshur olduktan sonra bozmus olabilir heh.. İzmir'de yediğime en benzeyen söğüşcü burası gerçekten. Tabii ki o kadar iyi değil ama yoklukta iyi gidiyor. Yeri de beyoğlu'nda nevizadenin yanında hemen. Cumhuriyet'in karşısında, Nizam Pide'nin 50mt ilerisinde solda duruyor.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Sıcak soğuk fark etmez ya şu istanbul'da ki yeri bir deniyim...
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 BulletRide said: Üf ya. Karşıyaka'da Bostanlı Açık Hava Tiyatrosu'nun orada geceleri Santana vardı eskiden. Söğüşçü Cimbom da iyidir. İzmir'de genelde iyi yersin söğüşü söğüşçü cimbom kemeraltının oralardaki yer miydi?
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 bostanlıya geliyorsanız kadir usta'ya da gelmişsinizdir o zaman
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 https://www.youtube.com/user/thefoodranger Şu adamın çin sokaklarında yediklerine bi bakın :D bi sakatat çorbası vardı bulamadım, ya acıktırır ya kusturur sizi fagsh herif çok sempatik ama herşeyi iştahla yiyor, çin mutfağı ve yutub kanalı için gitti çin e yerleşti vs..
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Gerçek söğüş bu değil, ismini hatırlamıyorum şu an ama Parlak restoranın yanında bi yer var. Meyhane bu dediğim mekanlar, adamlar kuzu kellesini (sıcak) kırıp, parçalıyorlar masana bu şekilde geliyor. Et zaten pamuk, tuzunu kimyonunu atıyorsun, rakıyla birlikte götürüyorsun. Ben ilk defa yemiştim, kafam da çakırdı. Enişte dedi : "gözünü ye, en lezzetli yeri gözüdür, kartallar bile ilk gözden başlar :D " , yedim valla. Antalya
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Abi beşiktaş heykelinin orada hem midye hem koko hem söğüş yapan bir yer var. Kokoreçini çok yedim birayla fakat söğüşünü yemedim hiç. Yiyen var mı nasıldır?
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Olay beyin ve dilde. Ya da direk karışık git
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Black-ice said: sakatatın her türlüsünü gömen biri olarak bunu bir türlü sevemedim ben. ekmek arası soğuk et konsepti hiç uymuyor bana ya. ama sade beyini şöyle limonlayıp verseler ne gömerim. Aynen! Et bu et. Sicak sicak ustunde buhar tuterken ya da ekmegin arasinda sicacik sosuyla beraber gidecek. Kelle degil ama kokorec onerisinde bulunayim. Izmir bornova'da "Ara Bul Kokorec" var. Cok acayip efso bise yapiyo. Tek sorun sabit durmuyo herif. Cidden telefonunu arayip bulacan nerde oldugunu. Rahatsiz herif.
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 adam isminin hakkını veriyor işte daha ne olsun. izmir'de kokoreç için asım ustayı çok methediyorlar çamdibindeymiş galiba mekanı gidemedim bir türlü.
Öne çıkan mesajlar