mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Aradım ama bulamadım konusunu. Açılmıştır diye tahmin etmiştim ama yok sanırım. https://i2.wp.com/gameshunters.com/wp-content/uploads/2017/02/Star-Wars-Force-Arena-for-pc.jpg?fit=933%2C633 https://www.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/styles/xlarge/public/article_images/2017/01/star-wars-force-arena-review-screens-04.jpg?itok=BxvrZZl1 http://sgimage.netmarble.com/event/2016/starwars/1103/pc/img/slide02.jpg?_=161112 http://www.starwarsforcearena.com https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.starwars https://itunes.apple.com/app/id1088764761 Koreli Netmarble firmasının yaptığı Star Wars temalı bir MobA. Telefondan veya herhangi bir mobilden solitaire harici oyunlar oynamayan biri olarak acayip sardı beni bu oyun. Gayet zevkli. 1vs1 veya 2vs2 oynanabiliyor. Friendlist gibi bir olayı yok yalnız o canımı sıktı. 2vs2 de random girebiliyorsunuz veya aynı guildda olduğunuz bir arkadaşınızda takım olabiliyorsunuz. Pay to win olayı yok. Tabi para harcayabilirsiniz ama cidden gerek yok. Herolar çeşitli ama kartlar daha fazla arttırılmalı. Deneyin derim. 50 kişilik guild kurulabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 mobil oyun star wars temalı ve Pay to Win yok bişileri kaçırmış olma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 netmarbledan çıkan oyunun pay to win olmama ihtimali yok :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 micro transaction var. zerre ihtiyac duymadım para harcamaya. dediğim gibi cok mobile oyun oynamadığım için firmayı falan çok tanımam. SW franchise ı olduğu için belki zorunlu olarak bir denge kurdurtmuşlardır diğer kore oyunlarına nazaran. daily questler, haftalık eventler, özel gün eventleri, guild eventleri vs gayet yeterli kendi başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 yeni başladığın içindir. sen bi geliş ondan sonra görürüm paraya ihtiyaç var mı yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 empire kyber olmak üzereyim. şimdiye kadar lazım olmadı. Costlar artıyor haliyle ama şu ana kadar eksik kaldığım bir durum olmadı. Param olsaydı şunu da alsaydım gibi bir takıntım veya ihtiyacım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 büyük star wars fanı değilim ama indirdim bunu bakıcam bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ben baya oynuyorum bunu, mobil'de oynadığım 3-4 oyundan biri. eğlenceli baya, bir ara dengesizlik vardı unit'ler arasında ama şimdi daha iyi. custodem var forumdan, netmarble'da o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 annen'i kurdum, guildi olmayanlar tıklasın alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 oyun mobildeki en iyi oyun falan neden guilde gelmiyorsunuz olm kart tradeleyelim, seasonal ödül alalım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 dur gülte gireyim ya girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 kabul ettim (public değilmişcesine) donate yaptım annen'e hoş geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 kaç para gidio oyuna? bende oynicak bişi bulamiom bunu şeederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 para gitmiyor p2w de değil bu arada sadece if you dont pay, you will grind for ages var yani kartlar parasını verene açılmıyor, herkese çıkıyor fakat kartların adeti para verirsen 50% daha hızlı artıyor ve unitelerin daha hızlı bir şekilde yüksek level oluyor. atıyorum senin uniten 3 lvl ise, karşı tarafınki 5 level oluyor. aynı stratejide o kazanıyor. ha bunun eksikliği hissedilmiyor çünkü sürekli pack açıyorsun, yavaş yavaş artıyor. 8-9 dan sonra yavaşlıyor ama 8-9 da 11lik adamlarla bile iyi strateji ile baş edebiliyorsun. yüksek level adama kaybedince -7 rating gidiyor ama yüksek level a karşı kazanırsak +42 geliyor atıyorum güzel dengelemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 yukledim biraz oynadim da beceremedim :) telefon da buyuk ama parmaklar kocaman olunca dokunmali oyun oynanmadi zaten moba yetosuyum, hic beceremedim sonuc olarak :) keske turn based-vari olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ya acquire 1 stormtrooper card diyo düşmüyor aga günlerdir play pack victory pack göt pack 1 tane stormtrooper card çıkmadı anlamadım ben bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 atsana abi guilde ben donate edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 deniyim 2 saat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 oyunu övdüm ama 2300 rating e falan çıktım, mm sınıfta kalıyor. lvl 8'im 10 maçtan 9'unda level 12'e karşı oynuyorum. benim kartlar 6-7 adamın kartları 11-12 hehe. yok ediyorlar adaletsiz bir şekilde. ama p2w olayı değil bu, adamlar uzun zamandır oynuyor belli ki. mm'in yapması gereken deck kart lvl averajıyla profile lvl'ı x check yaparak matchlemek ama yapmıyor. mobil oyundan bu kadar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 bazı maçlarda ben de çok kötü eziliyorum gerçekten tadı kaçıyor ya sdf "abi-" diyemeden üzerimden geçiyor herif halbuki ilk günler ne güzeldi, karşıma paso "nereye tıklayacam" modunda tipler geliyodu silip geçiyodum TISISIS leader olarak jyn erso oynuyorum bikaç gündür çok hoşuma gitti ya hele bugün bi sniperım alt kuleyi alırken ben üst kuleyi snipeladım, resmen böyle MMFHH diye yamuştum zevkten 3 saniye sonra da maç bitti 2-1 kazandım lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 yüksek levellara karşı ancak öyle kazanıyorsun abi zaten heroyu kullanarak lane tutuyorsun, bi yandan backdoor ninja yapıyorsun out of range karakterle de işte belli bir yerden sonra oyuncular onu da yemiyor. rebellerdeki kendini patlatan droid dünyanın en saçma şeyi falan zaten. 60% hp götürüyor abi turretten lvl 6 da. counterlayamamak o kadar kolay ki. inanılmaz cezalandırıyor. kartlar arası lvl farkı oyunu bozuyor ne yazık ki. lvl 11 grenadier hero kesiyor adasd unique kartı lvl 7 olan adamla oynadım geçen gün, yok artık falan dedim. benim daha lvl 2 olan unique kartım yok ki çoğu için unique bulamadım bile das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 o droidi daha bugün keşfettim ben ya deniyim bari bi dahaki oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 >lane 1 de kapış >lane 2 droid gönder >win guide girmeyenleri tek tek bulup evine şohben takacam söylemedi demeyin. guild weeklyden unique almamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 abi tier 4'teyim oyun karşıma tier 6 adam veriyor kafayı çizicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Var mı oynayan bunu? Ben yakında ilk 200'e giricem gibi, önümüzdeki ay girmeyi umuyorum. Telefonda bir tek bu yüklü olduğu için deli gibi kasıyorum boş bulunduğumda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar