SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Ilk arabam olacak o yuzden arabalardan 0 anlayan biri olarak soruyorum Rahatca sigdigim arabalardan bi tanesi kendisi, ve 0 en dusuk olan arac Kafaya koydum otomatik 1.4 benzinlisinin 2017 modelini alayim diyordum biraz sorusturdum baya biseyler cikti Simdi galiba Kodiaq bu yeti'nin yenisiymis. Bu yuzden yeti cikmaz daha falan diyorlar pek net bir sey bulamadim. Ama ikisi arasinda bayaaa fark var fiyat olarak (yaklasik 2 kati) eger dendigi gibi yeti kalkarsa yedek parcasi ne olur, kolay elden cikar mi ne yapilir pek bir bilgim yok acikcasi. boyle muallakta kaldim aslinda almak istedigim c4 picasso ama oda cok pahali (hem 0 hem de 2. eli) bir akil verin gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 normalde alınır benim de dünyayı takmadan çok beğendiğim bir f/p arabası babam için, ama şu dönemde alınmaz çünkü yeni kasası geldi geliyor. ismi de değişecek karoq olacak. bi bak istersen. edit: abi başlığı okur okumaz sanki bayiden yamzışsın ya da internetten sipariş veriyormuşsun gibi hızla gelip durdurmak sitedim o yüzden mesajını okumadan attığım bi mesaj oldu sdfs. abi KAROQ = yetinin yenisi (tiguan dengi ufak suv) KODIAQ = büyük suv touareg dengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 alınır. mis gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 goldbären said: normalde alınır benim de dünyayı takmadan çok beğendiğim bir f/p arabası babam için, ama şu dönemde alınmaz çünkü yeni kasası geldi geliyor. ismi de değişecek karoq olacak. bi bak istersen. Kodiaq ile karoq ayri arabalar mi yav? heh cevap vermissin ben sormadan eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 kodyak yeni çıkıyor eski alternatifi yok. karoku bekle sen. ya da kasaymış seneymiş umursamam dersen hepten ucuzlayan yetilerden toplarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Selam, Alırken fiyat kırdırabilirsin değişimden ötürü. Kodiaq bildiğin Q7 boyutlarında falan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 top gear skoda yeti bölümünü izle kesin alırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 kodiak burada bile pahali lan 90 kaada skoda mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Sigdin di mi yetiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 1.2 tsi almadığın sürece gayet güzel araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Kaede said: Sigdin di mi yetiye pek kotu degil acikcasi ama bi c4 picassoda degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 is arkadasinda vardi dizeli Cok memnundu adam bi kac defa bindim on yolcu koltuguna doblo hissi verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 kaç para yaklaşık? kayınpedere dacia sandero stepway aldık fena değil araba fiyatıda uygun gibi 60 k felandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 87k sifiri 1.4 benzinli dizeli artik tr gelmiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 neden yeti? mpv mi ariyorsun? aile vs durumlari mi? Bu kosullarda bile yetinin biraz yuksek olmasi disinda pek bi artisini goremiyorum. 1.0 octavia var fiyat menziline giriyordur muhtemelen http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia/fiyat-listeleri/ Yuksek bisey ariyorsan suv vardir bu fiyatlara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 abi boy 1.95 kiloda var ama sorun bacagin direksiyonu kitlemesi. bacak direksiyonla panelin arasina giriyor eger yeterince kalkmiyorsa direksiyon 4-5 arabaya sigiyorum resmen trde onlar icinde de en rahati c4 picasso ama 2011 ikinci eli falan 60kdan basliyor geri kalanlarin hepsinde (denediklerimden bahsediyorum) gorus sikintisi var bildigin trafik isigini gormek icin eyilmem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 pejo 3008 mesela 58 e var.. ford kuga 2011 65.. 70 civari fiat 500 serisi.. trafik isigini goremiyorsan koltugu geriye cek birak arkadaki sıkıssın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 5008 kafam sigmadi resmen kuga, 500l ve 3008de direksiyonu kitleme sorunum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 onlara sigamiyorsan yok abi..sana tugrali partner filan alicaz 20 cm kadar yuksekmis 3008 lerden..doblo 1850 civari .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 hmm ici genis gillerden civic falan denedin mi? sanirim merivanin da direksiyon ayari cok acayipti yada i20 nin onu denedin mi? Ucuz olarak jazz a baktin mi? ici anormal genistir onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 yuh yeti 87 kağıt mı olmuş. Zamlar gelmeden önce 90 kağıta octavia 1.6 tdi dsg style aldık. Araba alınmaz olmuş iyicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Ben de bir aralar yeti alayim diye niyetlendim ancak icine oturunca ne kadar konforsuz bir araç oldugunu anladim, vazcaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar