Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Patide başlığının olmamasına şaşırdım. 1 yıldan uzun süredir yapım aşamasında. Pre Alpha https://www.youtube.com/watch?v=PNYXAKqOtjo& https://www.youtube.com/watch?v=THKTfTFVfOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 GELIYOOOOOR GELIYOOOR GELIYOOOR GELIYOOOOOOOORRR ALEMIN KIRALI GELIYOOOOOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 çıksın da skall reis review'lesin gkfmsnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 for honor un yerini bu mu aldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Yerini değil yav. For Honor mekanikleri itibariyle daha bir fighting game kafasında. Bu daha çok şivalri'ye benziyor. Alamadım henüz. 50 lira steam'de. 10 kilo soğan parası... Muhtemelen mayıs ortası falan gibi anca. Twitch'te bayaa yayını yapılıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 45TL olmuş bu haftasonuna özel. yapıştırdım aldım direk. yazarım yorumlarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 ben de alıvericem çünkü içinde kılıç var. şivalri'nin zaten hastasıydık. anladığım kadarıyla biraz sorunlu bi release olmuş, maçmaking'le komunity yokluğundan patlar patlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Sorunsuz release görmedim ben zaten şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 oyun eğlenceli de custotmization işkence olmuş. bi tane akıllı search box koysalar, sword, one handed, shield falan diye süzdürebilsek bari. şu an "sadece unlock'ladıklarım" diye bile filtreleyemiyoruz. 2019'da insan gerçekten hayret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 (düzenlendi) bi de oyunda defansif 3 seçenek var. kalkan, parry, riposte (chambering diye geçiyor sanırım) parry'de yön tutturmak şart değil m&b'deki gibi. zamanlamasını ayarlamak yetiyor. consistent bi koruması yok, bastığınız andaki 0.2 saniye gibi bi aralıkta koruyor. parry'den hemen sonra counter çıkarabiliyoruz. kalkan block'a ilk bastığımız anda parry gibi işliyor, basılı tutunca düz tutuyor işte kalkanı. parry kalkana göre daha riskli olduğuna göre reward'u olsun diye bekliyorsunuz di mi? parry sonrası counter'ımız unblockable mı? değil. ne anladım bu işten, hiç. riposte daha da riskli, m&b'deki gibi yönünü tutturup attack'lıyoruz. zamanlamayı tutturmak parry'ye göre daha zor ama timeframe az diye mi yoksa senkronu farklı diye mi emin olamadım. her halükarda parry'ye ek olarak yönü de tutturmak gerektiği için daha zor. peki bu unblockable mı? bu da değil. ne anladım, yine hiç. baya risk&reward'u becerememişler. Mayıs 5, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 30 dakika gameplayle risk reward ve balancing hakkında fikir sahibi olmak mümkün değil. riposte ve chambering zaten ayrı şeyler istersen bir daha oyna tutorialı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 (düzenlendi) For Honor dan iyi tarafı ne bunun? Ubisoft olmaması dışında. en iyisi twitchden izlemek sanırım. İlk izlenimlerim iyi değildi. Belki bir şeyler kaçırmışımdır. Biraz daha izleyeyim. Mayıs 5, 2019 Densiz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 for honor'la pek bir alakası yok oyunun. karşılaştırılabileceği oyun chivalry falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 block sonrası attack: riposte. riposte diye anlattığım: chamber'mış. farklı olduklarını anlattım zaten, ismini yanlış hatırlamışım. dediklerim hala doğru. hani karambolde ben mi anlamadım diye düşünüyorum da stab'in chamber'ının block'landığını çok gördüm. hadi onda yönü tutturmaya gerek yok diye block'lanabilir olsun ok de sağdan soldan swing'lerin chamber'ı da block'lanıyor gibi geldi. saçma işte risk&reward bazında: bi tarafta sadece zamanlamasını tutturduğun block arkasından yaptığın block'lanabilen attack, diğer tarafta zamanlama+yönünü tutturarak yaptığım chamber. chamber da block'lanabiliyorsa niye riske gireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 (düzenlendi) half swording, murder stroke (oyuna adını veriyor hatta), doğru düzgün silah isimleri (dnd'de longsword diye bildiğimiz şey aslında arming sword, asıl long sword 2hander) ve edoğru düzgün silah modelleri (cross guard'lar basket hilt'ler falan filan) olması güzel ama. peçle meçle hallolur gerisi. ama insan bi 1v1 / yenen masada kalır modu arıyo ya. Mayıs 5, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 chamber zaten blocklanabiliyor da amaç bedava unblockable attack vermek değil. parry veya riposte'un alternatifi değil chamber, 20 stamina harcıyor. feintleri cezalandırmak için veya fightın kontrolünü ele almak için kullanılıyor, çok fazla kullanılan bişey değil onun haricinde. bedavadan damage verebilen bir hareket yok oyunda bildiğim kadarıyla. hep outskill etmeniz gerekiyor morph olsun dragging olsun feint olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 @Cokomantis garanti attack arıyorsa burda yok, tüm chamber attacklar bloklanabilir, feint orospusu olanları counterlamak için chamber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 aldımda oynıyamadım daha ofıste yuklu duruyo nasıl sımdı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 oyun lute/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Oyun baya güzel ya.. 2 gündür oyundan çıkasım gelmiyor pc başındayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 şu parry'nin geçerlilik süresine kafam basmıyor. bir kere parry yönü seçtiğimizde iptal edene kadar kılıcı o yönde tutmamız 0.2 saniye tutmamızdan daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 shield varken öyle, silahta windowu tutturmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Alıyor muyuz, eski Mount and Blade turtle zamanlarına dönüyor muyuz ondan haber verin hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Ben de oynuyorum bunu bence eğlenceli. Gerilim hissini çok iyi veriyor 1v1 düellolarda. Scoundrel takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar