Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorunlu rival 300

benjani

Öne çıkan mesajlar

geçen gün bilgisayarı açınca mouse çalışmadı, çıkarıp takınca windows cihaz arızalı olduğu için tanıyamadı diye uyarı veriyordu.neyse garantiye götüreyim diyordum ama ertesi gün taktım çalıştı.bilgisayarı açınca çalışmıyor bazen, çıkarıp takınca düzeliyor genelde ama şimdi gene çalışmadı alet.

garantiye götürcem ama orda takarlar çalışır, sonra geri gönderirler sorun yok diye korkuyorum.var mı rival 300 kullanan, benzer sorun yaşayan?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben eski duz rivali degistirdim danimarkaya gonderip. Yanlar erimisti.

Rival300 parasi gectiler hesaba, satin aldim falan.

Simdilik bi sorun yok, yanlari da 2. Versiyonda guclendirmisler, eriyecek gibi durmuyo.

Ama ne eskisinde ne yenisinde baglanti sorunu yasamadim.

Ss engine ile alakali olabilir mi acaba? Ya da firmware update i yapmamis olabilir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi yapılı, bir sorunu yokken durduk yere başladı böyle yapmaya.çalışmadığı zaman takıp çıkarmak, port değiştirmek işe yaramıyor.windows cihaz arızalı olduğu için tanıyamadı diye uyarı veriyor.başka mouse takıyorum, sonra aklıma gelince gene rival'i takıyorum çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benim rival 300'de bozuldu. ama seninki gibi değil. tuşları bir basıyor bir basmıyor oldu, bazen işte usb bağlantısı yok oluyordu. bir de orta tuş mehter takımı gibi ilerletiyordu sayfayı.

teknosa'ya verdim. para iadesi çıktı satmıyorlarmış artık sanırım. ben görüyodum reyonlarında sanki ama anlamadım. neyse size 250tllik başka mouse verelim fln dediler o yüzden iyi dedim.

hatta karar veremedim buradan sorsam bir hayırsever aradan cevap veriverir belki

RAZER - ABYSSUS V2 mi yoksa LOGITECH PRO ya da 402'mi karar veremedim açıkçası. Overwaç fln oynuyorum var mı öneride bulunabilecek biri?
Sosyal ağlarda paylaş

rival yapisi geregi elin alistiktan sonra zor degistirebilecegin bir secenek.

mouse u rma ladigimda zowie fk1 le ve hama urage ile oynamaya calistim.

imkansiz.

rivale yakin olarak zowie ec-2 var. eger steelseries para iadesi yapsaydi muhtemelen zowie ile devam ederdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...