benjani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 geçen gün bilgisayarı açınca mouse çalışmadı, çıkarıp takınca windows cihaz arızalı olduğu için tanıyamadı diye uyarı veriyordu.neyse garantiye götüreyim diyordum ama ertesi gün taktım çalıştı.bilgisayarı açınca çalışmıyor bazen, çıkarıp takınca düzeliyor genelde ama şimdi gene çalışmadı alet. garantiye götürcem ama orda takarlar çalışır, sonra geri gönderirler sorun yok diye korkuyorum.var mı rival 300 kullanan, benzer sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Kablosu bağlantı yerinden zarar falan görmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 bende logitech G5 öyle yapıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 benim eski logitech g500 böyle olmuştu adamlara mail attım g502 göndermişlerdi. logitech ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 işin komiği o mouse şu an çalışıyor ve arkadaşa verdim kfhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 bendede çalışıyordu, sök tak falan. sonra hangi oyun içindi hatırlamıyorum koşa koşa eve geldim, çat. fare çalışmıyor, ben cinnet sonunda aldım yere çaldım ama kırılmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 mousedaşım geçmıs olsun. eski ise usb girişinde sıkıntı olabilir. temassızlık felan. yeni ise mobonun usb girişi yerlerini bir temizle hava ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 kablodan değil galiba ya.bilgisayarı kapatıp açınca çalışmıyor.dün çalışmamıştı, şimdi taktım çalıştı gene.pc'yi kapatınca muhtemelen gene çalışmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 bende ki SS mouse da aynısını yapıyordu. Pc yi kapayıp acinca usb yi cikart tak yapmak gerekiyordu. Usb portunu degistirdim duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Ben eski duz rivali degistirdim danimarkaya gonderip. Yanlar erimisti. Rival300 parasi gectiler hesaba, satin aldim falan. Simdilik bi sorun yok, yanlari da 2. Versiyonda guclendirmisler, eriyecek gibi durmuyo. Ama ne eskisinde ne yenisinde baglanti sorunu yasamadim. Ss engine ile alakali olabilir mi acaba? Ya da firmware update i yapmamis olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 hepsi yapılı, bir sorunu yokken durduk yere başladı böyle yapmaya.çalışmadığı zaman takıp çıkarmak, port değiştirmek işe yaramıyor.windows cihaz arızalı olduğu için tanıyamadı diye uyarı veriyor.başka mouse takıyorum, sonra aklıma gelince gene rival'i takıyorum çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ne sorunlu mausmuş yav benimkinin sensörü bozuldu herhalde kesinlikle imleci oynatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 benim rival 300'de bozuldu. ama seninki gibi değil. tuşları bir basıyor bir basmıyor oldu, bazen işte usb bağlantısı yok oluyordu. bir de orta tuş mehter takımı gibi ilerletiyordu sayfayı. teknosa'ya verdim. para iadesi çıktı satmıyorlarmış artık sanırım. ben görüyodum reyonlarında sanki ama anlamadım. neyse size 250tllik başka mouse verelim fln dediler o yüzden iyi dedim. hatta karar veremedim buradan sorsam bir hayırsever aradan cevap veriverir belki RAZER - ABYSSUS V2 mi yoksa LOGITECH PRO ya da 402'mi karar veremedim açıkçası. Overwaç fln oynuyorum var mı öneride bulunabilecek biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 G Pro, G502, G403. Olur herhalde eline birinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 bu adami takip edin olm, simdiye kadar gordugum en kadife sesli en kaliteli reviewer sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Bright said: G Pro, G502, G403. Olur herhalde eline birinden biri onlardan paramın tek yettiği g pro ama ya razeR?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 rival yapisi geregi elin alistiktan sonra zor degistirebilecegin bir secenek. mouse u rma ladigimda zowie fk1 le ve hama urage ile oynamaya calistim. imkansiz. rivale yakin olarak zowie ec-2 var. eger steelseries para iadesi yapsaydi muhtemelen zowie ile devam ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 razer deathadder en yaygin kullanilan fps mouse u olabilir. safe choice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 deathaddera para yetmiyor abi ya abbyssus v2 var ona ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 abyssus iyi degil demis bu eleman, angle snapping ve sikko sensor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 deathadder kac para da para yetmiyor olabilir ben oradayim su anda... 250 liranin uzerinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 zowie iyidir ya. şekilsiz falan ama en iyilerinden. deathadder ı bıraktım onu kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 EC2-A'nın şekli DA'dan iyidir palm grip için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Esh said: deathadder kac para da para yetmiyor olabilir ben oradayim su anda... 250 liranin uzerinde mi? http://www.teknosa.com/urunler/125084268/razer-rz01-00840100-r3g1-deathadder-2013-gaming-mouse şu varmış görmemişim ya bunu alayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar