Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 hep uyusturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bence az uyusturucu. cok uyusturucu kullanan birinin intihar etmesi mumkun deil. dunyanin en mutlu insaniyken niye intihar etsin insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 illuminati öldürmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Vingthor said: intihar edene hor gozle bakmak baya aptalca bisey abi. yabmayin. adamin bitane hayati var o hayatini kendi alacak kadar akli gitmis. empati biraz. 52 sene yasamis herif ne yasadi ne yapti ne sikintisi vardi hicbi fikrin yokken tutup laf etmeyin insanlara. çok doğru yazmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 daha doğrusu var abi. sanane? olm öleni bile yargılıyorsunuz, size ne nasıl öldüğünden amk? ekmek arabası çarpsaydı daha mı iyiydi sizin için, lame bir ölüm olmaz mıydı o zaman? herkesin hayatı o kadar boktan ki, intiharı extreme kötü olarak tanımlayıp herkes kendi bok hayatını sistem kılıfının içinde rahat bir yere yerleştirmeye çalışıyor, oha benden kötüsü varmış kafasına girip. ya da sırf şarkılarını dinlediği adamı bi de benim hayatımı göreydi hehe triplerine girip. naaaayz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Vingthor said: bence az uyusturucu. cok uyusturucu kullanan birinin intihar etmesi mumkun deil. dunyanin en mutlu insaniyken niye intihar etsin insan birakmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 çok uyuşturucu kullananın sonu intihar ya da başka bokluk ya doğa ana iyi çalışıyor. bir şey alıyosan karşılığını veriyosun. müthiş denklem yerdeniz öykülerindeki büyü mantığı direkt bi nevi ne kadar yükselirsen o kadar düşersin şeysi işte kanatları sağlam tutup süzülmek lazım allam ağzıma vurun bi tane ne felsefe parçaladım iyi geceler toprağı bol olsun Chris'in. siz de enjoy responsibly yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Vingthor said: intihar edene hor gozle bakmak baya aptalca bisey abi. yabmayin. adamin bitane hayati var o hayatini kendi alacak kadar akli gitmis. empati biraz. 52 sene yasamis herif ne yasadi ne yapti ne sikintisi vardi hicbi fikrin yokken tutup laf etmeyin insanlara. bunun üstüne ikbik edenler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 oleni yargilama degil, gorus bildirme. bunu yapabilecek kadar ozguruz saniyorum. intihar var intihar var. Alzheimer oldugunu ogrenmissindir, "la patates olup olecegime ben kactim kardes!" dersin. ok bu daha makul. "hacit guzel huzur, dunya kadar param var ama bisi batiyor. ay depresyon. dur kendimi asayim" e bu da garip. bununla ilgili kirk douglas'in bi anisi vardi. amca depresyona girip intihar edecek. viskisini iciyor, purosunu iciyor falan. sonrasinda silahi agzina sokarken salak disine carpiyor namlu. cani cok yaninca vazgeciyor. tam bi "seyimin keyfine intihar ediyordum yeaa" durumu. varsa boyle bir dusunceniz yardim alin zaten. sonucsuz bir rahatsizlik varsa e ben de kafama sikar giderim yani. gerek yok uzatmaya, uzun uzun cile cekmeye. bir nevi self-servis otenazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 rip, https://www.youtube.com/watch?v=WC5FdFlUcl0 üzüldüm lan. bu arada karakteri umrumda değil, neyi nasıl yaptığı neden yaptığı, hem bilmediğim konu üstünde niye atıp tutayım ki. daha önemlisi ne farkeder ki? önemli olan, adamın müzik dünyasına katkısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 ailesi aciklama yapmis toksikoloji raporu bekliyoruz ama bilincli olarak intihar ettigini dusunmuyoruz diye. antidepresan kullaniyomus bitane ve gerekli dozun uzerinde kullaniyomus. karisi o yuzden arkadasini yollamis otel odasina. dogru duzgun konusamiyomus telefonda adam. paranoya ve intihara yol acabilen bi ilacmis. gecen pazar sirf anneler gunu icin kalkmis gitmis ailesinin yanina falan tatil planlari falan yapmislar memorial day icin. ilacin etkisinde bilincsiz bi sekilde oldurdu kendini diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 dasaaa said: sonucsuz bir rahatsizlik varsa e ben de kafama sikar giderim yani. gerek yok uzatmaya, uzun uzun cile cekmeye. bir nevi self-servis otenazi. birgün öyle bir şey olursa çeker seni ben vururum dostum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 guzel olur gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 http://www.kiyimuzik.com/dusundugunuz-gibi-degil-chris-cornell-hakkinda/ yazı iyi. orjinali şuymuş https://thefirsttenwords.wordpress.com/2017/05/20/its-not-what-you-think/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 18 yasinda mercimegi firina verrsen hayatin depresyonla gecer tabi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 o nası mantık lan aheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 adamin derdi yok iste haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 görmemişim ben bunu, çok üzüldüm lan. sabah radyoda ölmüş gibi bahsedilince fark ettim. geride çok özel eserler bıraktı, mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Sen dünyanın en tatlı şapşiğisin. https://www.youtube.com/watch?v=3VmQ11a_M7Y&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 dasaaa said: kirk douglas'in bi anisi... reis 102'yi doldurdu. oğlu michael douglas da 74'müş. nasıl bir gen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 lan bi daha mı öldü dedim, korkutuyorsunuz adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 öldüğünü silmişim kafadan, oha bu adam da mı öldü dedim az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Gene hatırlattınız. Dinlemeyenler için aşağıdaki şarkıyı ölümünden sonra yayınlamışlardı. Ölmeseydi daha niceleri gelecekti. https://www.youtube.com/watch?v=WuUZy5B205E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar