DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 kingdom dan patlayınca önceki bi saveden başlayıp yarım chapter oynamaya üşenmiştim, şu modu kurup akşam tekrar başlayacağım galiba, thx :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 12 gb patch iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Seyi merak ediyorum, oyunda hic harita,fog acmiyor gibi bir seyim. Questlerden pek firsatta olmuyor zaten. Haritada yeni yerler kesfedip temizlesek olasi questleri engellemis oluyormuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 harita biraz kocaman oldugu icin bazi seyleri kaciriyor olabilirsin :P ayrica toplaman gereken artifact parcalari vs hemen her bolgeden cikiyor 1-2 isimsiz harita: https://i.redd.it/h3iso0dkcv121.png isimli harita: https://i.redd.it/axjja5llcv121.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Load timelar özellikle de kingdom loadingin hızlanması baya iyi olmuş, tonla kritik bugfix de var. Sonunda release sürümüne getirebildiler oyunu. Chapter 6-7 hatta 5teki aceleye getirilmiş eksik içeriği de belki ilerde modlar toplar artık. Masticore said: Seyi merak ediyorum, oyunda hic harita,fog acmiyor gibi bir seyim. Questlerden pek firsatta olmuyor zaten. Haritada yeni yerler kesfedip temizlesek olasi questleri engellemis oluyormuyuz. Olmuyor ama oraları olması gerektiğinden boş görüyorsun. Daha sonra yeni bi event geldiğinde yeniden girersen düzgün şekilde gerçekleşir event. Hatta yanlış hatırlamıyorsam overland travelda oraya yaklaştığında nodeun köşesinde küçük bi ünlem çıkıyor bu bölgede son geldiğinden beri yeni olaylar var bi gir istersen diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Ben capitalimdeki bütün potionları bitirdim. Böyle güzel item pot scrollları kendi capitalım dışında nerede bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 ünlem kingdom event var demek oluyor bölgeyle alakalı değil. sadece kontrolün altındaki bölgelerde yönetebiliyorsun ondan kaybolup geri geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Yok kingdom managementtaki ünlem değil şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 oyun gigabytelarca patch yedi hala sorunlu. " an amusement for the nobles" ve bokken in "ancient formula" si bende buglandi. ilerlemiyorlar da. ayrica swamp ta kizin cesedi hala gozukmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 1.2, sifir yeni run. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 bende de "earthbreaker" quest'i bug'landı, 3 kere ticket attım hala hareket yok. ben de mi bi enayilik var diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 son patch buglandı bende. 3 gündür yükleyemedi bilgisayar fln çöktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 meanwhile in russia'nin hakkini verdi adamlar gercekten sirketcene frgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 3 aydir falan oynamadim, bir performans artisi oldu mu oyunda? Genel olarak zirt pirt yukleme ekranlarindan ve yuklema surelerinden bikmis idim. Gerci bardagi tasiran son damla bir gorevde parti uyelerimden ayri dusup butun inventorynin hayvani agirligini yemek suretiyle milim milim ilerler hale gelmek olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 çantalar var oyunda ilerledikçe acılıyor onları alcan mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Nigger_of_the_sand said: 3 aydir falan oynamadim, bir performans artisi oldu mu oyunda? Genel olarak zirt pirt yukleme ekranlarindan ve yuklema surelerinden bikmis idim. Gerci bardagi tasiran son damla bir gorevde parti uyelerimden ayri dusup butun inventorynin hayvani agirligini yemek suretiyle milim milim ilerler hale gelmek olmustu. sadece harita ekranını yüklerken bi hızlanma var, geri kalanı daha da yavaşlamış bile olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 1.2.2yle birlikte bende baya hızlandı tüm loadlar, özellikle kingdom ekranı kanserdi onun düzelmesi çok iyi olmuş. Bu arada bazı quest bugları bug değil feature, zaman geçmesi ya da çeşitli triggerların gelmesi gerekiyor falan. Buglanan questlerinizi googlelayın emin olun, burdan da bi iki kişiye oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Gorunmez npc ler, lootlanamayan beast headler, birden duran ve devam etmeyen dialog kutusu :D keske feature olsaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Bu arada yeni baslayanlar icin. Yalniz gitmeniz gereken questlere yalniz gitmryin. Encounterlarda hosaf olursunuz. Haritada dibine kadar grupla gidin. Sonra grubu girm3den once disband edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 survey gelmis: https://ru.surveymonkey.com/r/8QLZNDB?fbclid=IwAR0q6_5H49Epye1B7kG82pY9TRGTnpm2j4RMJtDy_sQI36CLdZq8FcBBGF4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 2 haftaya geliyormus free + geciken DLC ile: “Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Edition” Key Features: Free Upgrade for all existing players Numerous gameplay-enriching content additions and dozens of quality-of-life features New abilities and ways to build your character A Brand-new class: Slayer New items and weaponry Improved balance, especially in the beginning and last two chapters of the game Enhanced kingdom management system, both in terms of balance as well as usability and player comfort Increased variety of random encounters on the global map Thousands of fixes and improvements made since the game’s initial release https://steamcommunity.com/games/Pathfinder_Kingmaker/announcements/detail/1629653127989663749 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 devbuildde gösteriyor neler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Sıfırdan başlayım diyordum updateden sonra başlayım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 müthiş bir oyun bu ya. Acayip sevdim. Buram buram kalite rpg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar