axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Hep bi elim gidiyor beta da olsa alayım oynarım diye, sonra hep bu yorumları görüp ohhh diyorum, indirime girene kadar anca release aşamasına gelir zaten oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Derken bi hot fix daha geldi. https://steamcommunity.com/app/640820/discussions/0/1730963192550800891/#c3335371283882409577 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 two weapons çalışıyordu da weapon finesse iptaldi şimdi ki hotfixle düzeltmişler. 2 2 vuruyodu rogue sneak olmayınca delirtiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 patch gelmis yeni: https://steamcommunity.com/games/Pathfinder_Kingmaker/announcements/detail/1711824163719704513 ama bu nedir, tek tikla alignment dsf Players who strayed from their prescripted alignment as divine classes and lost their spells asked us to provide them with a way to atone for their transgressions. Resolution: Jhod Kavken and Arsinoe sell Scrolls of Atonement now. Using that scroll returns you to the alignment you selected during character creation at the start of the game which in turn should help characters if they lost their spells. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Enduljans iste sdfh Necro yaratiyim dedim bi tane, evil choice baya underwhelming ya, neutral secimleri fena degil de, chaotic evil yok yani pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 22sinde neyi pecliyolar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 technic lige hala girilmiyor mu acaba. yemin ederim obsesyonumu tetikledi. tek bir questi yapamıyorum diye günlerdir oyunu açmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 patchfinder bugmaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Cokomantis said: patchfinder: bugmaker ehere mehere repost (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 heryerde cok sik kullaniliyor da ondan. nerdeyse oyunun buglari elestirilen her yazinin yorum kisminda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 bu nasıl bir oyun, incelemeler bile zor çıkıyor :D http://www.oyunfest.com/pathfinder-kingmaker-incelemesi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Companion quest yonlendirmeleri cok kotu. Eski boglelerde companionun resmi kaliyor, yeni bolge nerede cikiyor belli degil. Daha once gittigin biryerse hele, ara bul o kadar bolge arasindan. Amiri'nin kabilesini 3. kere bulmam lazim, kim bilir nerede. Eski 2 yerinde hala Amiri'nin portresi + new event uyarisi var. Gidiyorsun kapi duvar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 bir hafta aradan sonra oyun yama yapsın diye bilgisayarı açtım, önce 3gb yaptı, iyi dedim, sonra 6gb daha geldi, dedim neyse sabaha kadar açık kalsın gelince oynarım, sabah baktım 7gb daha indiriyor... lan allahsızlar oyunun zaten 10gb indirimi var!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 oyunların bitmemiş ve test edilmemiş şekilde çıkartılıp oyunun kendisi kadar patch indirtmek dijital oyunlar ile baya normalize oldu. biz lisede misede korsan oyun alıp oynarken bir kere bile patch yapmazdık oyuna lan. steami bi açıyorum 6-7 oyun aynı anda patch yapmaya başlıyor her seferinde. gerçekten sıkıntı verici şu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 bu test edilmis hali iste :P aylarca beta yaptilardi cikmadan once asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Az yiyip doğru düzgün beta tester alsalarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Amiri'nin Reforged Blade gorevini yapan biri allah rizasi icin Six Bears Tribe'in yerini soyleyebilir mi? Haritadaki 2 yer de erisime kapali, nereye defolup gittilerse artik bu defa bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 ufak patch gelmis, bu gun gelecek buyuk patchten once saveleri yedekleyin asd belli olmaz: Users****AppDataLocalLowOwlcat GamesPathfinder Kingmaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Son patch te bina fiyatlarini bozmuslardi. Yazdigindan fazla bp yiyolardi. Onu duzeltmislerdir insallah. İyi beta testerlik yaptik bea.. ben umutluyum betasi bitince cok guzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 düzeltmemişler onu diyorlardı. bende bokken durup dururken ölmüştü, onu fixlemişler. temiz 6 7 yama daha lazım herşeyin stabil olması için. ama oyun bu haliyle bile süper bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 abi oyun buglı ama gerçekten üzerinde uğraşılmış ve güzel olmuş. niyet iyi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 aynen çok dolu oyun. 30 saat oldu benim playtime daha çok fazla var ya haritanın çeyreğini bile açmadım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 95 saat chapter 3 bitmedi.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar