Voys Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 1 saat içinde wordde yazdıgım bir yazıyı pdf dosyasındaki bir fotoğrafın üstündeki yazılarla değiştirmem lazım. photoshop yüklü değil, paintle de çok kötü oldu. yardımcı olabilecek var mı? not : 1 saatin sonunda mesajı kendim reportlayacağım silinmesi için. teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 15 dakka sonra biri yazacak, sen 15 dakka sonra göreceksin link atacaksın, o 10 dakka sonra görecek falan derken geç olacak. atsana baştan buraya ne yapılacaksa, vakti olan anlayan direk yapar baya kolay bişeye benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 adobe acrobatın in built özelliği yokmuydu ya yazı değiştiren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 tamam arkadaşlar hallettim bile. çok teşekkür ediyorum şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 O zaman geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 adem daha iyi yapardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Oyle gecerli bir neden olmadigi surece, kisisel bilgi, kurallara aykirilik filan, konulari silmiyoruz, kitlemiyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ha ne bileyim yeri yanlıştır ıvırdır zıvırdır diye dedim yoksa kalsın. ad3m i tanımış olduk böylelikle bir dahakine direk ad3me dürüm alıp gelcez foruma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Düşünmen yeter karşim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar