Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 http://image.anichart.net/i/Summer.jpg rip neregate. niye chart yok diyordum, site kapanmış. eski başlık linkleri de kurbağa olmuş. vasat bi sezon olacak gibi. Fate/Apocrypha Owarimonogatari Kakegurui Shoukoku no Altair izlenir. devam edenlerden bahamutla beraber 3 seri ile sezonu based MAPPA taşıyacak benim için. Netsuzou Trap -NTR- ಠ_ಠ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 sırf One Piece izleyip devam edicem hayatıma sanırım yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 yandik bu yaz nasil gececek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Ballroom izlenir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Ballroom e youkoso ile kakegurui son zamanlarda en begendigim mangalardan ikisi de anime olmus aw yis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 herkes hic olmazsa Altair'in ilk bolumune bakacak. Cunku icinde turk geciyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 allahsız mısınız ya yine "bir şey yok bu sezon" diye kalbime indirdiniz bahamut, boku no hero, sakura quest, re:creators, new game s2, kobayashi san ova var hajimete no gal var 2d meme cadır diye hem olum bu sezon at var lan AT VAR!! HOOP DÜRRŞŞŞTTT (centaur no nayami) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 kisa etekli kucuk kizlari izlemiyorum abi fjsdakfjas. 1 2 film var gerci iyi. onlara bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 gecen sezonu es gectim ben is gucten. Oradan devam eden guzel birsey var mi? Varsa soyleyin, baslayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 devam edenler dışında heycanlandıran birşey yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 babacum sezonu olmuş ya tam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Yok ya, sadece 5 seri var takip edeceğim, hani digerlerinin ilk 1-2 bolumune bakacam işte Mesela icinde AT olanin absurdluk sinirlarını zorlamasını bekliyorum eheh benim alt-üst sinirlarim arasinda kalirsa izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 kakegurui'i netflix almış. şimdi bekle babam fansub. https://pbs.twimg.com/media/CE-GelDWIAAnzT5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 bu yaz iyi trap yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Kakegurui fenaymıs :D https://www.youtube.com/watch?v=My_ivVEfEeE&t=0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 bi değişik kakegerui, Katsugeki/Touken Ranbu ve knights magic e bakarım 1-2 bölüm daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 kakegurui'yi ilk bölümden çok sevdim. benim için sezonun en iyisi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Aynen. Çoook iyiydi. İlk bölümden bayıldım. Sezon başlar başlamaz en iyisi belli oldu gibi. Bundan daha iyisi zor çıkar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Fate/Apocrypha için öteki fate leri izlemiş olmak gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 fate benim beynimi yakıyor. En sevdiğim çıplak archerdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ahaha o sarışın kızın triplerde suratın değişmesi falan neydi öyle yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 aho girl beklediğim gibi saçmasapan bir şey çıktı ahahahah (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 tsurezure children bole sapsal keyifli bişi ıolmaya devam edicekse baya izlenir nana maru san batsu izlerim ben bunu. ama esas kızın sesi daha az kötü olabilirmiş. bu kadar kötü olsun diye ugramalarına gerek yokmus bence, dah aaz ugrasıp daha az cok kötü bişi olabilirmiş sesi. edit: hani az kötü olmasına bile gerek yok aslında cok cok kötü yerine cok kötü olsa bile yetermiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Cuce said: nana maru san batsu mangasında da esas kız peltek veya dişlek mi? seslendireyi kasten mi böyle yapmışlar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Aho girl baya iyiymiş. Tsurezure Children'ı kesin izlerim de Koi to Uso neymiş öyle ya. Ama az daha komedi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar