khalad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 fabia çok güzel araç ama hb işte uzun insanlar için sıkıntı
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Ben 1.91'îm. Polo'da rahatım, arkama oturanın ufak tefek olması gerekiyor yalnız. Bebek arabası da sığar, isofix var zaten. 50x40'luk falan kedi kafesi koyuyorum arka koltuğa, sıkıntı olmuyor. Bebek koltuğundan büyük sanırım.
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Selam, Fabia yerine o halde Rapid'e geçsen çok daha rahat edersin. Arka diz mesafesi güzel. Arkadaşımda Rapid Spaceback var, kuzende de Fabia HB; Rapid -hele ki çocuk varsa- iç hacim konusunda çok daha iyi. Saygılar.
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Suark said: ya acaba diorm, 40k altina inip polo,ibiza,fiesta veya fabia mi baksam? fabia en buyukleri sanirim, nasildir? bebek arabasi falan sigar mi arkaya, hanimin boyu 1.81, rahat eder mi? O sinifa geciosan i20 veya rio al. Cocukla daha rahat edersin, bagajlari buyuk
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 skoda konusundaki tum sorularinizi alabilirim. rapid cirkin bir araba, cok cabuk hizlanmiyor otomatigi ama konforlu evet. govde biraz fazla yuvarlaniyor virajlarda. not en basic versiyonlarini kullandim ben hepsinin arka camlari elle cevirmeliydi haci. bir de ekleme, yakit tuketimlerine hic dikkat etmiyorum. o konuda honestjohn'a bakarsaniz daha dogru olacaktir.
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Kia rio tavsiye edebilirim. sınıfının en geniş iç hacimlerinden birine sahip. ama işte c sınıfına yakın iç hacim yapmak için bagajdan güzel yemişler. 1.4 crdi manuel fancy(full araç ). 2012 model o paralara bulunabilir diye tahmin ediyorum ama KM birazcık yüksek olur :)
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Suark said: ya acaba diorm, 40k altina inip polo,ibiza,fiesta veya fabia mi baksam? fabia en buyukleri sanirim, nasildir? bebek arabasi falan sigar mi arkaya, hanimin boyu 1.81, rahat eder mi? Efsane kasa Corolla al. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-boyasiz-otomatik-vites-corolla-gli-81%2C000-km-de-395026808/detay
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Focus sedan dizel fiyat araligina 2011 alti en iyi tercih olacaktir ve ya corolla yine eski kasa dizel secimi en mantiklilari Teneke olabilir dersen megane de olabilir eski kasasi
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 96 corollaya 32.5 istiyor lan adam ASDFFGHJJKL
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 "klima yoktur" "Sadece, bu araca vakıf olan ve orjinalliğini muhafaza edecek kişilerin almasını istiyorum" *tis tis tis
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 hehe saolun yorumlar icin, rapid ve bmax dedigin an 42 43 lere cikiyor butce, ne yapalim bayilacaz artik. rapidin 1.2 atmosferigi var bu arada o paraya, cok tereddutte birakiyor. fabia en buyugu saniyordum ama oda ufaksa yapacak bisey yok.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 i20 nin ncapleri dusuk ya, guven vermiyor. bide kullandim, sehir ici okey ama sehir disi icin epey kotu. noddle said: Suark said: ya acaba diorm, 40k altina inip polo,ibiza,fiesta veya fabia mi baksam? fabia en buyukleri sanirim, nasildir? bebek arabasi falan sigar mi arkaya, hanimin boyu 1.81, rahat eder mi? O sinifa geciosan i20 veya rio al. Cocukla daha rahat edersin, bagajlari buyuk
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 ARO =) senin yorumlarin hepsini bastirip asicam zaten heh Jeeztro said: bmax al tabi abi çocuk da geliyor mis hızlanmaya da takılma zaten. 1.si çocukla nereye gidecen fasdad 2.si benim araba 0.9 captur, 900cc yani. 30.000de araba 15.000 inini uzun yolda yapmışımdır daha kamyon sıkıştırması, sollarken arbanın bayılması gibi sıkıntılar yaşamadım. yeni arabalarda adam onu düşünüyor zaten ya sal gitsin. seviyorum bne o arabayı.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 her gun ilanlari takip ediorm bu arada, temmuza kadarda edicem para olana kadar. bazilari ufak ufak kiriyor heh. insallah bulurum 41 e guzelinden bi bmax.
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Suark said: hehe saolun yorumlar icin, rapid ve bmax dedigin an 42 43 lere cikiyor butce, ne yapalim bayilacaz artik. rapidin 1.2 atmosferigi var bu arada o paraya, cok tereddutte birakiyor. fabia en buyugu saniyordum ama oda ufaksa yapacak bisey yok. panaromik cam tavanlı olanın her ne kadar perdesi de olsa yazın ciddi sıcak yapıyor içeriyi. Onun dışında görüntüsü, bagaj hacmi falan iyi bence, sınıfında f/p olarak çok iddalı
Öne çıkan mesajlar