Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Merhaba, Resimlerdeki erkek golden tam 10 yasinda. 45 kg ve sokakta gordugum diger standart goldenlarin cok uzerinde bir irilikte. Petshoptan cikma, safkan olarak biliyoruz. (tuylerin kisaliginin sebebi her yil tras edilmesi) Bugune kadar hic ciftlesmedigi icin arkadasim kopegine es ariyor. Yavrulari disinin sahibine birakma niyetlisiyiz, ekonomik bir beklenti ya da cikarimiz yok. Bonus Resim. Kendisi Jelibon un surekli yakin takibinde. Nefes alamiyor garibim kedinin markajindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Namessar said: Resimlerdeki erkek golden tam 10 yasinda. Bugune kadar hic ciftlesmedigi icin arkadasim es ariyor. WAT?? Abi nasıl ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Yazık lan. 10 yıldır kısırlaştırmamış mı.... Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 sonra bunun adi kopek sevgisi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Çiftleştirmediğin köpeği 10 sene kısırlaştırmadan bekletmek... Sahibe zaten eziyet de, esas köpeğe uçsuz bucaksız eziyet resmen. Yazık hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Lan ne güzel hayvan ya masallah. Bizim kız da neredeyse 5 yasına geldi tık yok. İstemiyor da belli ki zorlamiyoruz biz de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 arkadasinin adresini buraya yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Sormadim kendisine niye diye ama muhtemelen kisirlastirmayi hayvanin dogasina bir hakaret olarak gormustur. eger sebebi bu ise, acikcasi kopegini kisirlastirmayi ona eziyet etmek ve dogasina ihanet etmek olarak goren tanistigim ilk kisi olmazdi. baska ertelemeye yol acan benim de bildigim bir cok etken var. (yillar icinde fazla ev degistirme vs) Dolayisi ile sahibi burada cevap verebilecek konumda olmadigindan mevcut duruma odaklanalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Esh said: arkadasinin adresini buraya yazsana istanbul oldugu surece semt onemli degil. arabaya koyup getiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Bir de golden ya, barınakta bile 1000 tane var. Hani bulamamak gibi bişi söz konusu olamaz. 10 senedir yeni aklına gelmiş heralde... Benimki mesela nadir bi tür oldukça, 2 sene müddet biçtim. Buldum buldum, bulamadım kısırlaştırılacak mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Abi kısırlaştırmayı köpeğin doğasına hakaret olarak görüp 10 yıl çifleştirmeden biblo gibi oturmasını sağlamak doğasına hakaret olmuyor mu? lol vallahi yazık hayvana kaç yıldır.. 10 yıl çiftleşmeden bekleyen insan bile garip hallere bürünüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 haklisiniz. golden bol bulunan bir tur. ancak disi golden sahipleri kolayca es buluyor. erkek goldeniniz varsa ciftlestirecek kopek bulabilmek cok daha buyuk sorun. ozellikle 45kg lik boyutu buyuk bir kopeginiz varsa. aynen insan gibi iste. kizlar elini sallasa ellisi, biz elimizi sallarsak malum durum. kirma yavruyu da kimse almak istemeyecek. golden yavrusu isteyecek, disi golden sahibi uygun birisi bulunabilecek her yolu deniyoruz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Namessar said: Esh said: arkadasinin adresini buraya yazsana istanbul oldugu surece semt onemli degil. arabaya koyup getiririz. Adresi kopegi ciftlestirmek icin sormadim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Disi bulmaya calisirken, disi bulunmayan/aranmayan 10 sene icin adami linc etmeye gerek yok, hele hele kendi kopegi bile degilken :) Varsa tanidik yayiverin de isi gorulsun garibin. Bu arada tosun mosun ama cok tatliymis serefsiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Namessar said: haklisiniz. golden bol bulunan bir tur. ancak disi golden sahipleri kolayca es buluyor. erkek goldeniniz varsa ciftlestirecek kopek bulabilmek cok daha buyuk sorun. ozellikle 45kg lik boyutu buyuk bir kopeginiz varsa. aynen insan gibi iste. kizlar elini sallasa ellisi, biz elimizi sallarsak malum durum. kirma yavruyu da kimse almak istemeyecek. golden yavrusu isteyecek, disi golden sahibi uygun birisi bulunabilecek her yolu deniyoruz iste. doğru erkek olarak bulmak daha zor. ama insanlarla kıyaslamak olmadı. zira insanlarda erkek - kadın 1e1 popülasyon sonuçta. köpekte yavrulara dişi tarafı baktığı için 2-3 ay boyunca, baya eziyetli bi süreç ve o yüzden çiftleştirmek isteyen dişi tarafı haliyle çok daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 işte o yüzden kısırlaştırmaya karşı olmak da saçma geldi ondan öyle yazdım ama neyse gereksiz tartışma açmış oldum. umarım bulur kısmetini tosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 biz de disi bulamiyoruz. devlet bizi kisirlastirsin mi simdi? cok sacma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Benim oğlan 4 yaşında, sokakta bulundu, cinsini minsini bilmiyoruz. 1 senedir bende, hiç kızışma hareketleri filan göstermiyor. Napim bunu kısırlaştırayım mı. Öyle bi anlatmışsınız ki yüzü gözümün önüne geldi hüzünlendim lan hayvana. Bunu çiftleştirecek dişi de hayatta bulunmaz. Sokağa salim kız kovalasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 İlginç ya ben hiç aseksüel ev hayvanı görmedim ondan tuhaf geldi. Hani elime geçen bütün hayvanatlar 1 yaşını doldurmadan düz duvara tırmanır hale geldi afds Hayvan şu an istekli mi peki yani çiftleşmeye 10 yıldan sonra, bilgin var mı? bunu da koymadan geçmeyek asdfa https://images.hepsiburada.net/assets/Film/500/dvduni141dvd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 istekli. gecen gun parkta bir disi goldenin ustune cikmaya kalkti. disi de kizismis durumdaydi. disinin sahibi istemedigi icin bildiginiz surukleye surukleye cikardik hayvani. baya dil doktum, guzel kopektir, iyi baba adayi, iri kuvvetli falan diye ama dinletemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 eş bulsanız bile hiç deneyimi olmayan erkek in çiftleşmesi çok zor ya, baya uğraşırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Auril said: eş bulsanız bile hiç deneyimi olmayan erkek in çiftleşmesi çok zor ya, baya uğraşırsınız Adam bi an geçmişe gitmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 dişi köpek sahibi olarak yazdım sdf geçen sene bi arkadaşın 5 yaşında erkek köpeği vardı, ya siftahı yok bi deneyelim diye başımın etini yedi çocuk 3 saat ön sevişmeden sonra erkek elinde geri döndü ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 bu arada çiftleşsin çiftleşmesin kısırlaştırmaya ben de karşıyım hayvanın hormon dengesi saçmalıyor kilo alıyor obez saçma sapan birşey oluyor çıkıyor 12 yaşında benim kız kısırlaştırmadım , 1 kere yavru aldım o yavrulara bakması ölüm, hiç kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 yavru almak için çiftleştirmek istiyor heralde 10 yaşındaki köpeği yoksa salıver parka kerkinsin buldugu dişi köpeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar