Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Absolver

Harvey

Öne çıkan mesajlar

[video]https://www.youtube.com/watch?v=SKkvXSL6las?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne la, attığın video'ya bakıyım dedim daha dakka 1 gol 1 level çok önemli falan diyor adam, alakası yok.

Oyunda level, gear, stat falan baya önemsiz.
Level 1 charın 1100 hp'si oluyorsa lvl60'ta 1250 falan oluyor. Diğer statlar da benzer şekilde çok az miktarda scale oluyor, pek önemli değil. Level 1 charın kötü yanı hareket bilmemesi, itibariyle deck'inin kötü olması. Hemen bir school deck'i falan bulursanız onunla devam edebilirsiniz.

Oyunun bütün olayı iyi hareketlerden oluşan düzgün deck yapıp pasiflerden de faydalanarak efektif atak/defans yapmakta, her atağa geçtiğinde sürekli goldlinklemekte falan.

İlk char'ları Forsaken açın, en kolay hareket öğrenen combat style o parry pasifi sayesinde, aynı zamanda en iyi pasife sahip combat style. Endurance/Vitality 16-17'ye kadar basın, str/dex de 12'ye kadar basın. Geri kalan statları da en son hangi combat style'da hangi deck'e karar verirseniz ona göre dağıtırsınız(her karakterde hem bütün hareketler hem bütün combat style'lar yani class'lar kullanılabiliyor başkasının school'undan faydalanarak). Mesela Will baya lüzumsuz bir stat, tamamen pass geçilebiliyor çoğu zaman. Dex/Str/Vit/End en son seçtiğiniz combat style ve deck'e göre dağıtabilirsiniz leveling tamamlandıktan sonra, statlar respeclenmiyor ve 20'den sonra feci diminishing returns başlıyor statlarda, öyle tek stat abanmak baya yersiz o açıdan.

İlk char'ı janjanlı diye Windfall açan çok olur, tavsiye etmem. Kahlt da kesinlikle açmayın, level/hareket kasmak için açık ara en kötü combat style, aynı zamanda oyundaki en kötü combat style, pişmanlık yaşamayın. Stagger oynıycam, drunk fighting hastasıyım falan diyorsanız erkenden bir stagger school bulup o şekilde de kasabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam bukadar bilgiyi stream izleyerek mi edindin yoksa streamer falan oldugun icin oynayabiliyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 eleman var en başından beri oynamış, onlar twitch'te yayın yapıyor, her türlü soruyu cevaplıyor vs: Voxelheart, Necronamasal, Greymaiden
Sosyal ağlarda paylaş

Bu region lock olayı nasıl olacak bilen var mı ? https://www.reddit.com/r/absolver/comments/6wj6jp/region_locked_pvp_rip_if_your_region_has_no/

Şu konuda sordum da eleman EU' dakiler ile oynayamayacağımı söyledi region locktan dolayı, yani sadece Türkiye' den alanlar ile mi oynayabileceğiz ? Öyleyse çok saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

yok yaw sanmıyorum öyle olacağını fads

sadece türkler ile oynayacaksa önce harveyquinn i sallandırırım sonra refund ederim oyunu :D
Sosyal ağlarda paylaş

sanmıyorum öyle birşey olacağını ya
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.youtube.com/watch?v=w0eypGqZtEQ

boşver abi ver gazı
Sosyal ağlarda paylaş

oh hele şükür :)

peri hangisiydi stance nası değiştiriyoz falan derken lock'tan çıkıyorum mal gibi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...