Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 liraya pc toplama

GONDARCENGIZ

Öne çıkan mesajlar

zormus ya artik videolardan filan para kazanmak..diyorlar..

yani birkac videon olacak milyon ustunde ancak o zaman youtube seni para kazandirici olarak goruyormus .anlasma yapiliyormus.belli abonelikleri yaptiktan sonraki seyirler para kazanmaya basliyormus..yani 1 milyon tik var anlasma yok para yok..
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Çocuk köylü stayla yerine az daha düzgün konuşsaymış ya. Onun dışında gayet sempatik yani, fikir de iyi 5 TL pc falan ahah. Hurdacı - eskici bile olsa 5 Tl'ye o parçaları komple nasıl almışlar lan bu arada

abia bi abi abi 50 kukşua olur mu abi abi abi abi 70 kurula olurmu abi abi abi" diye kafa ütülemiştir nasıl olacak başka?

hoş kullandığı parçalara bakacak olursak hurdacı kâr bile etmiştir sdf 10 GB HDD diyor abi
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

olm parça başı 50 kuruş falan ediyo. günümüzde 50 kuruşa ne alıyon ne satıyon, ne bilim ben satıyor olsam yuvarlak 5 lira derim ben her parçaya

hurdacı bedavaya bile alsa bütün o parçaları, 5 liraya sattığı zaman, zaman ayırıp alıp taşıdığına değmez lan dshfuhdas.

abi işte adı üstünde "hurda" hani çalışıp çalışmadığı bile belli değil, hurdacı dediğin zaten gidip tek tek almıyor parçaları mesela 4 tane içi dolu eki kasa var diyelim hurdacı geliyor bunalrı tartıyor ağırlığına göre bir fiyat veriyor ki gerçekten komik fiyatlar

bak hurda demirin kilosunu 20 krs dan alıyorlar, en azından benim döküm ağırlık plakaları için adam bçyle fiyat verdi, döküm plaka lan, hatta ahanda şu;

http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/9560025759794.jpg

10 kiloluk plakaya 2 tl denir mi? ama deniyormuş çünkü bunlar hurdacı olduğu için "hurda" fiyatına alıyorlarmış hatta adam bana "abi sen bunu sahibindene koyarsan daha iyi fiyata satarsın" diye akıl verdi sdf

aynı şey bilgisayar parçaları için de geçerli keza hurda aolarak alıyorlar parça parça söküp satıyorlar, bu arada o parça sağlam mı değil mi belli değil hani hurdacı aldığında çalışıyor olsa bile dükkanda bekleye bekleye bozulabilir bunlar eheh

o yüzden 5 tl ye kasa toplamış olmalarından iade 5 tl y topladıkları bilgisayarın "çalışıyor" olması beni daha çok şaşırttı ve şüphelendirdi, ben "harddisk çalışmaz yeaaa" demiştim de çalıştı yani sdf
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Babacum olm ben hurdacı kaça alıyor onu düşünmedim bile diyorum, bedavaya bişe alıyordur bazı parçaları. Ama kalkıp parça başı 50 kuruşa niye satsın 5 TL der işte yuvarlak diyorum. 50 kuruş için, sarfettiği efora değmez =)

ben o noktayı kaçırmışım ya özür beybi haklısın valla eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...