dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 zormus ya artik videolardan filan para kazanmak..diyorlar.. yani birkac videon olacak milyon ustunde ancak o zaman youtube seni para kazandirici olarak goruyormus .anlasma yapiliyormus.belli abonelikleri yaptiktan sonraki seyirler para kazanmaya basliyormus..yani 1 milyon tik var anlasma yok para yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 yolun ceyregini gecmis bilader. sen zormus falan de simdi burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 yok valla anlamiyorum o islerden okuduklarimi yaziyorum..bildigim birsey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 1 dolara da toplamışlar, kasa yerine sebze kasası alıp maliyeti kısmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Abone oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 sabonis said: Çocuk köylü stayla yerine az daha düzgün konuşsaymış ya. Onun dışında gayet sempatik yani, fikir de iyi 5 TL pc falan ahah. Hurdacı - eskici bile olsa 5 Tl'ye o parçaları komple nasıl almışlar lan bu arada abia bi abi abi 50 kukşua olur mu abi abi abi abi 70 kurula olurmu abi abi abi" diye kafa ütülemiştir nasıl olacak başka? hoş kullandığı parçalara bakacak olursak hurdacı kâr bile etmiştir sdf 10 GB HDD diyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 olm parça başı 50 kuruş falan ediyo. günümüzde 50 kuruşa ne alıyon ne satıyon, ne bilim ben satıyor olsam yuvarlak 5 lira derim ben her parçaya hurdacı bedavaya bile alsa bütün o parçaları, 5 liraya sattığı zaman, zaman ayırıp alıp taşıdığına değmez lan dshfuhdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 sadman said: Ya bizim bi tanıdığın çocuğu da aynı böyle süleyman gibi. nedir bu tam olarak? psikolojik bişey mi? Birçok farklı şey söylenebilir. Çocuk aşırı utangaç da olabilir bir çeşit nörolojik nedenden de kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 O parçaların hurdacıdan 5 liraya alındığına inananlar favlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=MSl5ud4Y4tM sülümanın güldüğü video u buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ahahaha süleyman'ın dünya zkinde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 vakit kaybı cocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 bu arada süleyman vingthor'a benzemiyor mu ya dfasfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 adam düz kontakla bilgisayar açılışı yapmış lan ahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 allamanetouln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 sabonis said: olm parça başı 50 kuruş falan ediyo. günümüzde 50 kuruşa ne alıyon ne satıyon, ne bilim ben satıyor olsam yuvarlak 5 lira derim ben her parçaya hurdacı bedavaya bile alsa bütün o parçaları, 5 liraya sattığı zaman, zaman ayırıp alıp taşıdığına değmez lan dshfuhdas. abi işte adı üstünde "hurda" hani çalışıp çalışmadığı bile belli değil, hurdacı dediğin zaten gidip tek tek almıyor parçaları mesela 4 tane içi dolu eki kasa var diyelim hurdacı geliyor bunalrı tartıyor ağırlığına göre bir fiyat veriyor ki gerçekten komik fiyatlar bak hurda demirin kilosunu 20 krs dan alıyorlar, en azından benim döküm ağırlık plakaları için adam bçyle fiyat verdi, döküm plaka lan, hatta ahanda şu; http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/9560025759794.jpg 10 kiloluk plakaya 2 tl denir mi? ama deniyormuş çünkü bunlar hurdacı olduğu için "hurda" fiyatına alıyorlarmış hatta adam bana "abi sen bunu sahibindene koyarsan daha iyi fiyata satarsın" diye akıl verdi sdf aynı şey bilgisayar parçaları için de geçerli keza hurda aolarak alıyorlar parça parça söküp satıyorlar, bu arada o parça sağlam mı değil mi belli değil hani hurdacı aldığında çalışıyor olsa bile dükkanda bekleye bekleye bozulabilir bunlar eheh o yüzden 5 tl ye kasa toplamış olmalarından iade 5 tl y topladıkları bilgisayarın "çalışıyor" olması beni daha çok şaşırttı ve şüphelendirdi, ben "harddisk çalışmaz yeaaa" demiştim de çalıştı yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Lakabı da süleyman pro olmuş zıhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Babacum olm ben hurdacı kaça alıyor onu düşünmedim bile diyorum, bedavaya bişe alıyordur bazı parçaları. Ama kalkıp parça başı 50 kuruşa niye satsın 5 TL der işte yuvarlak diyorum. 50 kuruş için, sarfettiği efora değmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 abi kiloyla satıyor diyoruz işte, parça parça fiyat biçmiyor adam yığıyor metali teraziye, kilosu şu kadar tl diyor veriyor. kaç gram sanki o parçalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 sabo eskiciyle hurdacıyı karıştırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Evet karıştırdım gerçi doğru. Bilgisayar parçasını niye kilo ile satsın la adam =) Değmez işte sonuçta yaptığı taşımaya, alışverişe Vs onu diyorum. Alırken tamam süper ucuz, satarken de mi öyle efsane ucuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 kilosu 20 kuruş diyoruz sen hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Madcat said: adam düz kontakla bilgisayar açılışı yapmış lan ahuahuahua O kolay baya power siviçi bozulunca babama öğretmiştim tornavidayla açıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 bunu yapmaları enteresan işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 sabonis said: Babacum olm ben hurdacı kaça alıyor onu düşünmedim bile diyorum, bedavaya bişe alıyordur bazı parçaları. Ama kalkıp parça başı 50 kuruşa niye satsın 5 TL der işte yuvarlak diyorum. 50 kuruş için, sarfettiği efora değmez =) ben o noktayı kaçırmışım ya özür beybi haklısın valla eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar