Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 liraya pc toplama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
videonun altındaki yorumlar asdfsd
said:
sülüman kacirildiysan ekran kartini ye ve elini salla

said:
Technofakir yap kanalın adını

ahahsdaha 7:32 efsane
said:
7:32 alttan silahı dayıyor, ezberletmiş lafı da :D
Mesaj tarihi:
Çocuk köylü stayla yerine az daha düzgün konuşsaymış ya. Onun dışında gayet sempatik yani, fikir de iyi 5 TL pc falan ahah. Hurdacı - eskici bile olsa 5 Tl'ye o parçaları komple nasıl almışlar lan bu arada
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Çocuk köylü stayla yerine az daha düzgün konuşsaymış ya. Onun dışında gayet sempatik yani, fikir de iyi 5 TL pc falan ahah. Hurdacı - eskici bile olsa 5 Tl'ye o parçaları komple nasıl almışlar lan bu arada

Metal ağırlığı üstünden satıyolarsa direkt kuruş kuruş olabilir aslında ama fazla temiz sanki bunun için..
Mesaj tarihi:
benim tahammülsüzlüğüm tuttu özellikle bilgisayarı açtıktan baya sonra dur bismillah demedik diyip tekrar kapatıp açtıklarında sadfgh

abi genç dimağların bu şekilde heba olmasına tepkisiz kalamıyorum ya. yoksa sempatik arkadaşlara benziyorlar. :(

postumu bir askerlik anısıyla kapatmak istiyorum. zaten askerden sonra daha tahammülsüz oldum böyle şeylere.

bi çocuk vardı. bi gün bilgisayar bozuldu. açılırken boot olmuyor dos'ta kalıyor alet. bi ben bakayım anlarım dedi. ben de oturuyorum öyle yanda başka bişiyle ilgileniyorum. 6-7 kere bismillahirahmanirahim diyip bilgisayarı resetledi. sonra gelip olmuyor formatlasak düzelir dedi gitti.

aynı çocuk bir gün de aynı yöntemle çakmağımı tamir etmeye çalıştı. onda rahat bi 15-16 kere bootlamıştır allahı. böyle 4-5 kişi adamın bismillah diyip çakmağı çakışını izledik mal gibi. ben tabi invisible facepalmdayım. olmadı sonra baktık gazı bitmiş tabi çakmağın attık.
  • Yeni Oluştur...