GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 asdasd çok iyi, elemanlar hurdacıdan parça alıp antika topluyolar bol bol bismillah ve allah içerir https://www.youtube.com/watch?v=5uRrfzGZlic buda oyun testi videosu https://www.youtube.com/watch?v=YLxAHn4BFnc
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 süleyman çok cool bi kardeşimizmiş.
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 sagdaki gözleriyle silkeyim böle hayatı diyo
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 süleyman ı kaçırmış bence adam tutsak
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 videonun altındaki yorumlar asdfsd said: sülüman kacirildiysan ekran kartini ye ve elini salla said: Technofakir yap kanalın adını ahahsdaha 7:32 efsane said: 7:32 alttan silahı dayıyor, ezberletmiş lafı da :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 çocuğun kanalındaki videolar matrak ya ahaha ama anası babsı olsam "ne eve hurda dolduruyorsun" diye kızardım sdf güzel bir hobi edinmiş takılıyor o konuda bolca takdir ettim, bizim zamanımızda 5 tl lik ram yoktu :(
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Abi arkaya battaniye germisler simdi farkettim hahahaha super
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 bu çocuklar bizim burada oturuyor, benim yegen bunun arkadaşı filan hatta geçen muhabbetini yapmıştık. eğlenceliler.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 İşi yapan Süleyman, kaymağını yiyen yanındaki hiç.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 süleyman nasıl bir düşüştesin sen kuzum ya :(
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Ya bizim bi tanıdığın çocuğu da aynı böyle süleyman gibi. nedir bu tam olarak? psikolojik bişey mi?
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ahh sülüman ahh kanala abone oluyoruzzz maksdzxkclasdad
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Çocuk köylü stayla yerine az daha düzgün konuşsaymış ya. Onun dışında gayet sempatik yani, fikir de iyi 5 TL pc falan ahah. Hurdacı - eskici bile olsa 5 Tl'ye o parçaları komple nasıl almışlar lan bu arada
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 sabonis said: Çocuk köylü stayla yerine az daha düzgün konuşsaymış ya. Onun dışında gayet sempatik yani, fikir de iyi 5 TL pc falan ahah. Hurdacı - eskici bile olsa 5 Tl'ye o parçaları komple nasıl almışlar lan bu arada Metal ağırlığı üstünden satıyolarsa direkt kuruş kuruş olabilir aslında ama fazla temiz sanki bunun için..
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 benim tahammülsüzlüğüm tuttu özellikle bilgisayarı açtıktan baya sonra dur bismillah demedik diyip tekrar kapatıp açtıklarında sadfgh abi genç dimağların bu şekilde heba olmasına tepkisiz kalamıyorum ya. yoksa sempatik arkadaşlara benziyorlar. :( postumu bir askerlik anısıyla kapatmak istiyorum. zaten askerden sonra daha tahammülsüz oldum böyle şeylere. bi çocuk vardı. bi gün bilgisayar bozuldu. açılırken boot olmuyor dos'ta kalıyor alet. bi ben bakayım anlarım dedi. ben de oturuyorum öyle yanda başka bişiyle ilgileniyorum. 6-7 kere bismillahirahmanirahim diyip bilgisayarı resetledi. sonra gelip olmuyor formatlasak düzelir dedi gitti. aynı çocuk bir gün de aynı yöntemle çakmağımı tamir etmeye çalıştı. onda rahat bi 15-16 kere bootlamıştır allahı. böyle 4-5 kişi adamın bismillah diyip çakmağı çakışını izledik mal gibi. ben tabi invisible facepalmdayım. olmadı sonra baktık gazı bitmiş tabi çakmağın attık.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 235k izlenmis.. adam parasini toplamistir. aferin.
Öne çıkan mesajlar