Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 clientı biryere upload ederseniz indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 keyler geldi listede ismi olup online olan varsa pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 linki eklemiştim tekrar kontrol edin çalışıyor olması gerek. Mosquito said: mail adresi doğru, ben daha fazla eziyet çekmemek ve adamları desteklemek adına 30$'lık olan paketten aldım. adamlar bizim saatimize göre gece cevap atıyorlar. cmts gecesi ve pazar cevap alamadım adamlar çalışmıyor haftasonları sanırım. bu arada TR'den, UK adresi ile paypal acc. açıp, enpara banka kartı ile oyunu aldım. almayı düşünenlere bilgi olsun. acc alınca download linkini aldım. önceden yüklemek isteyen olursa diye paylaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 20 key geldi birini aldım, birini lemmyye verdim kaldı 18 isminiz sereglinin paylaştıgı google sheette varsa pm atın keyi atayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Teşekkür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 20 key de aktif şekilde oynanır ise 10 key daha verecekmiş, so on so forth dolayısı ile oynamayacaksanız key istemeyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 listede adım yok ama listeden oynayamayan olursa aktif şekilde oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Tahminimce yarın herkes alır, yedeğe yazdır ismini işte kesin bir iki tane çıkar boşa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Bana da geldi email de listeye gore gitseydik keske birlikte. simdi boyle dandun gider gibi olduk. Neyse takiliriz rastgele, aktif oynayacak olan bakar zaten buraya soyler alir key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 ozaman yedeğe yazarsanız beni sevinirim listeden almayan olursa oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 sorun yok sereglin, ben ve Quel-Thul aldı işte listedeyiz ordan devam karışıklık falan yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 yarın guild işini organize edelim. ben şimdiden bi karakter açtım ufak bi önkasış yapıyorum. yarın beraber oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 girdim ben de sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Keyler 3 haftalık mı ? Yoksam 1 haftalık mı ? En son baktığımda listede var idim, bir daha bakayım dedim, kapatmışsınız la listeyi, acces iste diyor. Bir tane gonderirmisiniz bana, yarın gireyim, diğeri bitiriyor bugün. Birde nerde toplaşıyoruz guild filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 KEYYY VER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Lordum key pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Key isleri icin discord a gelmeniz daha mantikli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 yok mu şöyle wall of text yorum oyun inceleme postu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 bi tane handbook vardı communitynin yaptıgı google sheets şeklinde onu bulun mutlaka oynıycaksanız, herşeyi anlatıyodu detaylı skilleri bookları dungeonları vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 8 key aktif olarak verildi şuan key alanlar discorda gelsin sereglinin açtıgı orda organize olalım ayrıca geribildirim konusu açtım oyun hakkında düşüncelerinizi vs oraya yazabilirsiniz. listede isminiz varsa ve key istiyorsanız bana pm listede isminiz yok ise ama aktif oynayacagım diyorsanız gene pm sıraya alacagım sizi aktif oynayamayacaksanız şöyle bi bakıp cıkmak için key lütfen istemeyin, sınırlı keyimiz var, iyi betalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 ben daha 1 haftalı keyi kullanmadım. onu kullanmadan direkt 3 haftalığa mı geçsem yoksa 1 hafta + 3 hafta yapabilir miyim?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 https://discord.gg/aTEUP9 Su key isteme olayini discord'da yapalim diyorum iste, insanlara birbirine ulasmasi, onlara mesaj atmak vs cok daha kolay olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 keylerini aktive edenler bana account açtıkları emaillarını atabilir mi ömden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Olm siz niye hypeladiniz bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 duzgun MMO yok ve UO gibi oyun ozlemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar