Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 bursa'dan gol haberi gelecek hafta geliyor ya. son 3 haftada rize, gs, akhisar'dan 16 gol yiyen takım bjk maçında şampiyon olacakmışcasına oynayacak görürsünüz. kalan 3 maçlarında da yatıp 10-15 tane daha yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Haftaya bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Haftaya bursa barça gibi kasıcak. Ama rizeden 6 yiyen takımı yenemezsek şampiyon olmayalım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 calimero said: Elin basaksehir i size x puan fark attı. İşte do the math gs li ya da fenerliysen. alakasız yerlere çekmeye çalışma plx. ben başakşehiri küçümsemek veya dandik takım demek amaçlı söylemedim. bu açık zaten. beşiktaşın lobisi ve gördüğü destek ile başakşehiri kıyaslamak akıl karı değil. bunda heralde paticik bile %100 olarak hemfikirdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Ayyyy Aziz'in içerdeki ajanı Fabrito fişi çekti yine. Maç sonundaki Beşiktaşlı yüzlerinden Schlinder'in Listesini sıfır bütçeyle baştan çekersin. Keşke golden sonra Alper Şenol'a gidip kartal yapsaydı, kalp krizinden gönderirdi adamı vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Son haftaya kalirsa melih gokcek elinde balonla stada gelir,mac bitiminde de balonu patlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 adamların dört topçusu gazeteci linç edip 1-2 maç ayarlı ceza aldı diyoruz herif hala bjk lobisi başakşehir'den iyi diyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Yine de buraya gelmesinde suc Besiktasin. Basaksehir'e 4 puan birakti, en kritik hafta gitti 3 yedi. Fener'i iki macta da yenemedi. Bizi yendi iki macta ki aynisini Basaksehir de yapti. Top takimlarla olan maclara baktiginda Basaksehir daha ustun gibi. Gecin lobiyi mobiyi Besiktas bu ulkenin en buyuk 3 takimindan biri. Hem 3. buyuk diyince kiziyorsunuz hem de Basakehir lobisi diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 sabonis said: calimero said: Elin basaksehir i size x puan fark attı. İşte do the math gs li ya da fenerliysen. alakasız yerlere çekmeye çalışma plx. ben başakşehiri küçümsemek veya dandik takım demek amaçlı söylemedim. bu açık zaten. beşiktaşın lobisi ve gördüğü destek ile başakşehiri kıyaslamak akıl karı değil. bunda heralde paticik bile %100 olarak hemfikirdir... Aaaaaaahhahaha hangi paralel evrende yaşıyorsun abi sen? Bir de herkes hem fikirdir yazmış. 1- onu baya da basaksehir i aşağılamak için yazdın 2- o basaksehir aldığı puanla hepinizi rencide etti 3- Beşiktaş lobisi olsa 7 maçtır bu maç dahil verilmeyen penaltılar verilen ofsayt goller burdan köye yol olur. 4- bu evrende Hillary başkan secilmedi FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 buraya gelmesi bjk klasiği ya geçen sene de aynısı olmuştu. rehavete girip harcanan pozisyonlar ve maçların ilk 10 - son 10 dakikalarında oyunu salmak kaç puana maloldu bu sene de. başakşehir'in lobisinin büyüklükle ilgisi yok siyasetle var. gümüşdağ ibb başkanlığı yolunu yapıyor (şu an başkan yardımcısı) ve kulüpler birliği başkanı sorumlulukları deli gibi artırıldı bu sene. hayır biriniz de talimatta 8 maç cezası olan olayda 2-3 maç ceza verilmesini açıklamıyor. o 2-3 maçı da 'saldırı' kapsamından çıkarıp 'kavga'ya çevirdiler ve indirdiler. babacan'ın yere düşmüş adama tekme atması saldırı değil kavga oldu lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 yav he he. klasik calimero kafası devam ediyor. takıl pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ne diyor la halen bu değişikler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Basaksehir'in guclu oldugu dogru da siyaset olarak, sampiyon yaptirilmaya calisip Gumusdag'in IBB baskani olacagi olmasi tamamen komplo. Ilk haftadan beri iyi durumda Basaksehir, o zaman sene basinda dile getirseydiniz bu komployu. Adamin belediye baskani olmasi icin Basaksehir in sampiyon olmasina filan gerek yok ayrica. Reyiz der olur dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Sotto said: Yine de buraya gelmesinde suc Besiktasin. Basaksehir'e 4 puan birakti, en kritik hafta gitti 3 yedi. Fener'i iki macta da yenemedi. Bizi yendi iki macta ki aynisini Basaksehir de yapti. Top takimlarla olan maclara baktiginda Basaksehir daha ustun gibi. Gecin lobiyi mobiyi Besiktas bu ulkenin en buyuk 3 takimindan biri. Hem 3. buyuk diyince kiziyorsunuz hem de Basakehir lobisi diyorsunuz. doğru valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 abi olmasına gerek yok tabi ki ama vitrin yapıyor işte kendine. ilk haftalarda başakşehir'in bile şampiyonluk umudu yoktu kim ne diyecekti. bjk'nin 13-14 kişilik kadrosu yüzünden ligde kaybettiği puanlar ve fb&gs ikilisinin leş gibi top oynaması yol açtı adamlara, şimdi iş ciddileşince destek artıyor işte siyaset lobisi. o yüzden diyorum seneye bu lobi işinin boku çıkacak deli gibi. anadolu takımlarının 3 büyüklere karşı coşup başakşehir'e yatmaları da başka bir mesele. ona göre bjk/fb/gs'nin iyi kadro kurması lazım gelecek sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Şenol yaktı takımı. Cenk ney lan CENK NE ? Şu 2 maçtır illallah dedim gerçekten ya. Belediye takımından 15 dakikada 3 tane ye. 9 kişi 94'te ye. Gerçekten gerizekalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 geçen sene 30. hafta. şuradan fb'ye şampiyonluk vermediysek ibb'ye de vermeyiz rahat olun. fikstür de gayet iyi. boş heyecan yapmayalım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Abi ne olursa olsun önce kendine bakıcaksın Kim ne yapıyosa kendi eliyle yapıyo. Yine şampiyon olucaz gerek yok böyle şeylere Klasik Beşiktaş işte kanser edicek ondan sonra başarı geliyo. Karakteristik özelliği bu takımın değiştirilebilir mi neden olmasın bende istiyorum rahat maç izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Geçen sene Sosa ve Gomez gibi iki tane soğukkanlı adam vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 taliscaya da ceza gelir abubakar da bi kafa atsa bursada gecmis olsun kartala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 [video]https://youtu.be/YnG2umytpg8?feature=oembed" width="459"> hizmette sinir yok 7. sn applevodka 13. sn beyazli pascalnouman 16. sn aktiftablet gerisini tanimiyorum bilenler bi adim one ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ooo uefa_kupası.jpg gelmiş dgcsdg pati yönetimi muhteşem bi dokunuş yapmış. derbi akşamı açmış banı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 derbicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 mode-z yüklü değildi bi yükliyim ben geri en iyisi edit: oh içim ferahladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 tunchu unuttum diye kizdi bana askdjfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar