LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Yoğun set ortamından dolayı zaman bulamamıştım, şimdi izleyebildim. HARİKAymış film yahu! Cidden her kulvarda ilkinden çok daha zengin ve doyurucu yapmayı başarmışlar. Bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 katılıyorum, bi an önce vakit geçse de unutsam bi daha izlesem diye bekliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 abey süper ya baby groot bitirdi beni I'm groot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Eyvah kendimden şüphe ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 quixef said: Eyvah kendimden şüphe ettim şimdi Komik saniyosun kendini dimi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Ne anlarsın sen komikten, git Recep İvedik'e gül. ZA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Tmm knk optm kib bye aeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Valeron said: Sn bak knk bn glyrm Valeron said: Tmm knk optm kib bye aeo O IQ, where art thou? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Senin gibi saygisizlar anca boyle bi dilden anliyor knk senin turunun ozelligi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 abi siz niye tartışıyosunuz hiç anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Ben recep ivedige guldugumu soyledim arkadasta bana saygi duymayacagini soyledi onun ustune bu topicte de kendince komiklikler sakalar yapiyor ben de laf yetistiriyorum ama bi daha yazmicam. İnsanlarin fikirlerine dusncelerine zevklerine saygi duymayan aciz acinasi bi tür kendisi. Gerek yok tartismaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 alakasız ama ben ilk recep ivediği askerde amm iken izlemiştim, çok çok fena bir film değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Valeron said: Ben recep ivedige guldugumu soyledim arkadasta bana saygi duymayacagini soyledi onun ustune bu topicte de kendince komiklikler sakalar yapiyor ben de laf yetistiriyorum ama bi daha yazmicam. İnsanlarin fikirlerine dusncelerine zevklerine saygi duymayan aciz acinasi bi tür kendisi. Gerek yok tartismaya. boyleyse bu olay, valeron hakli beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Valeron said: sev sevme karşındakinin görüşlerine saygı duymak ZORUNDASIN. Kusura bakma benimle aynı forumu paylaşıyorsun ve bana saygı duyacaksın. :( Şu ifadenin iticiliğine bak abi, nesi haklı. Zorunda falan da değilim saygı duymaya, zevkin kötüyse kötü derim yani. SJW kafası gibi, muh freedom of speech - ben devlet değilim benim senin söylediklerine seninle aynı şekilde düşünmüyorsam istediğim gibi yorum yapma hakkım var. Rahatsız olan çıksın dışarı.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Kötü değil zaten recep ivedik karakter güzel tasarlanmış bazı sahneler roller çok iyi oynamış kaliteli. Tepki çeken karakterin amele olması sanırım yada böyle basit bir karakterin çok para kazandırması falan olsa gerek. Bu arada ben 5 i izlememişim ya yeni farkettim, izliyim bir ara. Ha öyle filmin savunulacak bir yeri yok işte öyle izlemelik görüntülü bir şey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Su guzelim filmin konusunu recep ivedik satasmasi ile pic edip iticilikten falan bahsetmek komik olmus simdi. :) Neyse durulun da kitlemeyelim, mesaj falan temizlemek zorunda kalmaylaim plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 https://media.tenor.com/images/22a0d6962bbf4b3d02ab8467c781da8e/tenor.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ilki vasat marvel filmiydi de bu çok iyiydi ya asdfg. baya güldüm, drax eğlendirdi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar