Asriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 senko said: geliyor ya 2 - 3 ama dert etcek bişi yok aynen. 1 imax 1 vip şu an durum sanırıım. Demin konuştum canlı destekle ve 1 Imax 1 vip durumu yok.Bunlardan sadece birini izleyebiliyormuşuz 1 ayda.Bende dedim ki size verdiğim aylık ücret ile fırsat sitelerinden 3 tane Imax izleyebiliyorken sizden sadece 1 kere izleyebiliyorum.Zaten ayda 4-5 kere sinemaya giden adamım.Bana gelmiş dönemsel böyle değişiklikler olabileceğini bilmenizi isteriz dedi.Bende tüketici haklarına gideceğimi bilmenizi isterim dedim. Bir sürü kampanya yapıp üye sayısını arttır sonra fırsat sitelerinden hallice ayrıcalık veren bir platforma dönüş kafana göre.Oh ne güzel memleket ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 evet ya fırsat sitelerinden zaten 3 tane imax alabiliyorsun 45 liraya. çok saçma olmuş. hele yani hazır senin yaptığın sözleşmeyi değiştirmesi. tüketici hakları mahkemesine gitsen net kazanırsın bana göre. oraya sözleşme değiştirilebilir yazınca, tüketiciyi mikebilirsiniz anlamına gelmiyor yani. o zaman yazsın 45 liralık anlaşmamızda ayda 1 sinema bileti veriyoruz sadece diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 O zaman işte üye toplayamazdı.Bu sayede topladı tonla üyeyi sonra fırsat siteleriyle eşdeğer hatta daha kötü olabilecek olanaklar sunmaya başladı kafasına göre.Hiç gitmemiştim ama bunları şikayet edicem.Resmen bizimle kafa buluyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 20TL'ye uc bilet paketini almisim iyiki, 20tl odemeye devam ediyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 arkadaşına +1 lirayı kullanan ya da bilen var mı? sistem nasıl işliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 GERGE said: 20TL'ye uc bilet paketini almisim iyiki, 20tl odemeye devam ediyorum ben =) sorun yaşayanların hepsi cidden sinemia kartı sömürenler : ) adamlar nerede açık var hemen orayı değiştiriyorlar bende aşırı memnunum 2 aydır gerçi bu ay gitmedim hiç ya elimde patlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 8-9 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım... cinema pink'lerde arkadaşa da 1 TL bilet ile sinemaya girmek oldukça komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Bu kart nasıl kullanılıyor biri anlatabilir mi? 20tllik üye oldum. Bugun kart geldi. Yalnız gönderdikleri kart kredi kartı değil mi? Nasıl kullanacağım bunu? Mobil uygulamadan mı bilet alacağım. Yoksa kartla sinemaya mı gidip alacağım. Aylık verdiğim 20 tl dışında cebimden para çıkmayacak değil mi? İçine para mı yüklemek lazım. Biri anlatabilir mi annesine anlatır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Cebinden para cikmayacak, sinemaya gidip mobil uygulama ile alacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 masa said: Bu kart nasıl kullanılıyor biri anlatabilir mi? 20tllik üye oldum. Bugun kart geldi. Yalnız gönderdikleri kart kredi kartı değil mi? Nasıl kullanacağım bunu? Mobil uygulamadan mı bilet alacağım. Yoksa kartla sinemaya mı gidip alacağım. Aylık verdiğim 20 tl dışında cebimden para çıkmayacak değil mi? İçine para mı yüklemek lazım. Biri anlatabilir mi annesine anlatır gibi. Önce gelen kartı internet sitesi üzerinden hesabın ile ilişkilendir. İstersen mobil app üzerinden ileri tarihli bilet alabilirsin. [list] [*] Önce hangi sinemada, hangi salonda , saat kaçta yer var onu kontrol et. Ödeme yapmadan yer ayırt edebiliyorsan ayırt et. Genelde 5dk falan süre verir cinemaximum'un internet sitesi koltuk ekranında. [*] Daha sonra Sİnemia uygulamasını aç, ileri tarihli bilet kısmından ynergeleri izle. Sinemayı, film türünü (3d, 2d, 4dx vs), Seans saatini falan seç. Bu işlem Sinemia kartını aktif hale getiriyor. [*] Daha sonra bilet alacağın siteden biletini kart bilgilerini kullanarak gir. Telefonuna akbanktan mobil ödeme onay kodu gelecek 3D güvenlik için. [*] Bileti satın alınca bilet detaylarıyla sinema salonundaki kiosklardan bileti yazdırabilirsin. Veya gişe görevlisine referans numarasını söylersin. Kartın yanında olsun. İstersen gösterirsin. [*]Sinema salonuna gittiğinde seanstan 30dk önce ve 30dk sonra olmak üzere 1 saaatlik zaman dilimi içinde check-in yapman lazım. Yapacağın şey gps'i açacaksın, sinemayı , seans saatini ve filmmi seçeceksin. Eğer ek güvenlik önlemi isterse sinema biletinin fotoğrafını çekip yükleyeceksin. ( Bende daha istemedi) [/list] Eğer direk salondan satın alacaksan sıraya gireceksin, mobil uygulama üzerinden check-in yapacaksın. Mobil uygulamanın gösterdiği talimatları izlersen sana bir onay kodu verecek. O kodu gişe görevlisine söylersen veya gösterirsen biletini verecek. 3 gözlük dahildir. İleri tarihli bilet aldıysan mesela. Kioskdan biletini yazdırdın. Gişeye git, biletini göster, eğer 3D film ise sinemia kartını ver. O kartı kullanarak 3D gözlüğü ödeyebiliyorsun. Burada önemli olan filmi seçerken 3D mi 2D mi olduğunu doğru seçmiş olman. Kartın şifreyi kart numarasının son 4 rakamı. Arıza çıkartırlrsa gişede. Sen çek kartla birşey olmaz de. Bazen bıdı bıdı ediyorlar bilmedikleri için. Hergün sadece 1 filme gidebiliyorsun bu arada. Ayrıca kartın aktive olduğu tarih aylık yenileme tarihi. Üye oldupun tarih değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 imax hakkını ayda 1 e mi düşürdü bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 geffen said: 8-9 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım... cinema pink'lerde arkadaşa da 1 TL bilet ile sinemaya girmek oldukça komik oluyor. bunun için bkm expres mi ne kullanman gerekiyor galiba ama ek olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Llama said: imax hakkını ayda 1 e mi düşürdü bunlar ? Evet. O imax 3dx vip gibi normalden farkli salonları toplamda 1 kez kullanabiliyorsun ayda. Ha hala ucuza gelio, tek imax filmi icin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 ne zamandie var bu hep mi boyle idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 yok 2 aydir var galiba ben ilk aldigimda sinirsiz imax girebiliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 sizin 20 olmuş 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 9 ay X 20 lira lık paketten girdim ben de bu işe, 3 kere izleme hakkı var. sırf imax için aldım, ilerde onu kaldırırlarsa kartla bileklerimi keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 la biz alırken 20 tleden 9 ay falan yoktu demi sınırsız mıydı bizim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 imax ayda 1 çok az olmuş, 2 yapsaydı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Ayda 2 kere IMAX'de izlemelik film geliyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 bazen 1 haftada bile değişiyor, en azından istinyepark öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 yakında yeni çıkan filmlere delay felan da atarlar, müşteri tabanını oluşturdular nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 bilet almak için illa sinemanın yakınında olma olayı da fakegps ile çözülüyor, şimdi evden aldım akşama bilet, çok iyi asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 12 aylik yenileme yaptirdim simdi, 264 tl verdim toplam, ayda 22 tl iste. 3 izlemelik yine. Memnun kaldim ben simdiye kadar. Surekli Akmerkez'de izliyorum zaten, eve en yakin o. Orada bir bilet parasi 30tl ustu. Bunu soylemek icin guncellemedim tabii, Sinemia dunyaya acilmis. Merkezini Los Angeles'a tasimis, $1.5m yatirim almis ABD'ye acilinca. Benzer bir (ama reddit'e gore epey daha kotu) bir sirket patent davasi acmis bunlara simdi de: http://deadline.com/2018/02/moviepass-sues-sinemia-patent-infringement-1202301605/ Bu patent uzerine ki patent bogus tamamen: https://patents.google.com/patent/US8612325B2/ Sinemia'nin kaybetme ihtimali yok bence. reddit'in yalancisiyim ama ABD'de aldigi tepkiler epey iyi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 kime aldirdiysam cok memnun kaldi, ister baska sinemadan festival filmi izle ister avmde imax takil herkese hitap ediyor tum sinema ve seanslarda gectigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar