Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemia Kart

GERGE

Öne çıkan mesajlar

senko said:

geliyor ya 2 - 3
ama dert etcek bişi yok aynen.
1 imax 1 vip şu an durum sanırıım.

Demin konuştum canlı destekle ve 1 Imax 1 vip durumu yok.Bunlardan sadece birini izleyebiliyormuşuz 1 ayda.Bende dedim ki size verdiğim aylık ücret ile fırsat sitelerinden 3 tane Imax izleyebiliyorken sizden sadece 1 kere izleyebiliyorum.Zaten ayda 4-5 kere sinemaya giden adamım.Bana gelmiş dönemsel böyle değişiklikler olabileceğini bilmenizi isteriz dedi.Bende tüketici haklarına gideceğimi bilmenizi isterim dedim.

Bir sürü kampanya yapıp üye sayısını arttır sonra fırsat sitelerinden hallice ayrıcalık veren bir platforma dönüş kafana göre.Oh ne güzel memleket ya
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya fırsat sitelerinden zaten 3 tane imax alabiliyorsun 45 liraya. çok saçma olmuş. hele yani hazır senin yaptığın sözleşmeyi değiştirmesi.

tüketici hakları mahkemesine gitsen net kazanırsın bana göre.

oraya sözleşme değiştirilebilir yazınca, tüketiciyi mikebilirsiniz anlamına gelmiyor yani. o zaman yazsın 45 liralık anlaşmamızda ayda 1 sinema bileti veriyoruz sadece diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

20TL'ye uc bilet paketini almisim iyiki, 20tl odemeye devam ediyorum ben =)

sorun yaşayanların hepsi cidden sinemia kartı sömürenler : )
adamlar nerede açık var hemen orayı değiştiriyorlar

bende aşırı memnunum 2 aydır gerçi bu ay gitmedim hiç ya
elimde patlıcak
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kart nasıl kullanılıyor biri anlatabilir mi?
20tllik üye oldum. Bugun kart geldi. Yalnız gönderdikleri kart kredi kartı değil mi? Nasıl kullanacağım bunu? Mobil uygulamadan mı bilet alacağım. Yoksa kartla sinemaya mı gidip alacağım. Aylık verdiğim 20 tl dışında cebimden para çıkmayacak değil mi? İçine para mı yüklemek lazım.
Biri anlatabilir mi annesine anlatır gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Bu kart nasıl kullanılıyor biri anlatabilir mi?
20tllik üye oldum. Bugun kart geldi. Yalnız gönderdikleri kart kredi kartı değil mi? Nasıl kullanacağım bunu? Mobil uygulamadan mı bilet alacağım. Yoksa kartla sinemaya mı gidip alacağım. Aylık verdiğim 20 tl dışında cebimden para çıkmayacak değil mi? İçine para mı yüklemek lazım.
Biri anlatabilir mi annesine anlatır gibi.

Önce gelen kartı internet sitesi üzerinden hesabın ile ilişkilendir.

İstersen mobil app üzerinden ileri tarihli bilet alabilirsin.

[list]
[*] Önce hangi sinemada, hangi salonda , saat kaçta yer var onu kontrol et. Ödeme yapmadan yer ayırt edebiliyorsan ayırt et. Genelde 5dk falan süre verir cinemaximum'un internet sitesi koltuk ekranında.
[*] Daha sonra Sİnemia uygulamasını aç, ileri tarihli bilet kısmından ynergeleri izle. Sinemayı, film türünü (3d, 2d, 4dx vs), Seans saatini falan seç. Bu işlem Sinemia kartını aktif hale getiriyor.
[*] Daha sonra bilet alacağın siteden biletini kart bilgilerini kullanarak gir. Telefonuna akbanktan mobil ödeme onay kodu gelecek 3D güvenlik için.
[*] Bileti satın alınca bilet detaylarıyla sinema salonundaki kiosklardan bileti yazdırabilirsin. Veya gişe görevlisine referans numarasını söylersin. Kartın yanında olsun. İstersen gösterirsin.
[*]Sinema salonuna gittiğinde seanstan 30dk önce ve 30dk sonra olmak üzere 1 saaatlik zaman dilimi içinde check-in yapman lazım. Yapacağın şey gps'i açacaksın, sinemayı , seans saatini ve filmmi seçeceksin. Eğer ek güvenlik önlemi isterse sinema biletinin fotoğrafını çekip yükleyeceksin. ( Bende daha istemedi)
[/list]
Eğer direk salondan satın alacaksan sıraya gireceksin, mobil uygulama üzerinden check-in yapacaksın. Mobil uygulamanın gösterdiği talimatları izlersen sana bir onay kodu verecek. O kodu gişe görevlisine söylersen veya gösterirsen biletini verecek.

3 gözlük dahildir. İleri tarihli bilet aldıysan mesela. Kioskdan biletini yazdırdın. Gişeye git, biletini göster, eğer 3D film ise sinemia kartını ver. O kartı kullanarak 3D gözlüğü ödeyebiliyorsun. Burada önemli olan filmi seçerken 3D mi 2D mi olduğunu doğru seçmiş olman. Kartın şifreyi kart numarasının son 4 rakamı. Arıza çıkartırlrsa gişede. Sen çek kartla birşey olmaz de. Bazen bıdı bıdı ediyorlar bilmedikleri için.

Hergün sadece 1 filme gidebiliyorsun bu arada. Ayrıca kartın aktive olduğu tarih aylık yenileme tarihi. Üye oldupun tarih değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
12 aylik yenileme yaptirdim simdi, 264 tl verdim toplam, ayda 22 tl iste. 3 izlemelik yine. Memnun kaldim ben simdiye kadar. Surekli Akmerkez'de izliyorum zaten, eve en yakin o. Orada bir bilet parasi 30tl ustu.

Bunu soylemek icin guncellemedim tabii, Sinemia dunyaya acilmis. Merkezini Los Angeles'a tasimis, $1.5m yatirim almis ABD'ye acilinca.

Benzer bir (ama reddit'e gore epey daha kotu) bir sirket patent davasi acmis bunlara simdi de: http://deadline.com/2018/02/moviepass-sues-sinemia-patent-infringement-1202301605/

Bu patent uzerine ki patent bogus tamamen: https://patents.google.com/patent/US8612325B2/ Sinemia'nin kaybetme ihtimali yok bence.

reddit'in yalancisiyim ama ABD'de aldigi tepkiler epey iyi gorunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...