Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 goldbären said: zafermişçesine dolap dolusu algidaları falan da koyuyorlardı sdfs. ulan zaten günübirlik küçük çakal olduğunuz için o o fakir masa örtüsünde, vizyonsuz olduğunuz için sarı yerine beyaz ampül ışığında çekiyorsun o fotoğrafı. 20 tane kalitesiz mayonez çalınca mı zeki oldun. beyaz ampulun neyi varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 goz yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Benim ev de onceden ofis olarak kullanilmis. Butun florasanlari sariyla degistirdikten sonra farkettim ki bugune kadar evde fazla mesai yapiyormus gibi hissetmemin sebebi beyaz isikmis. Su saatten sonra mutfak banyo harici beyaz isik kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Deathblade said: Benim ev de onceden ofis olarak kullanilmis. Butun florasanlari sariyla degistirdikten sonra farkettim ki bugune kadar evde fazla mesai yapiyormus gibi hissetmemin sebebi beyaz isikmis. Su saatten sonra mutfak banyo harici beyaz isik kullanmam. ofislerde beyaz ışık kullanımının sebebi zaten verimliliği arttırmak, uyarıcı gibi bi görev görüyo. evde daha relax ve sarı kullanmak lazım kesinlikle. beyaz tam bir apaçilik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Simdi geldi kart. Cuma gunu istemistim, ondan sonraki ilk is gununde elimde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 cuma üye olan herkese geliyor bana da geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 çıkarken dur gitme abim sana güzellik yapayım ayağı çekti, oha iyimiş lan diyip alıcaktım ama ulan böyle bişeye ihtiyacım yok ki benim. vizyona o kadar fazla iyi film de girmiyor, gitmeye o kadar vakit de yok. 10 kişi alsa 2si 3ü adam akıllı kullanır bunu. nope kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 20TL'lik ondan iyi zaten. Ayda bir filme gitsen bile ayni paraya geliyor neredeyse zaten, 2. ve 3. film beles gibi kaliyor yaninda. Ayda en az iki kere giden alsin iste dusunmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 3 film rahat seyrederim ben ya ayda 1 film fix marvel/dc superkahraman filmi gelio ekstradan 1 tane de guzel film gelse 3. de bonus film olur sdf recep ivedige fln giderim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 İmax girilebiliyor mu bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 giriliyor diyor da girmeyi deneyince gorcez artik hakketen girilebiliyor mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 şu 20tl'lik olandan alıyoruz bakalım. da bunlar promo ticketları falan satıyo olmasınlar, böyle hep bi sınırlıymış havası sezdiriyorlar yorumlara bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 kesin bi pislik cikacak zaten eminim de 20tl lan nolcak diye aldim muhtemelen imax filme fln sokmayacaklar, veya cuma cmts giremiyecez vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 giriliyor yahu, bizim ofiste gençler aylardır kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 yaşlı bıngıl :( babalık papassss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Anladigim kadariyla bileti alirken normal kredi karti gibi verip kullaniyorsun, oyle ben uyeyim, bedava biletimi istiyorum demiyorsun. Persembe deneyecegim sunun icin: http://www.imdb.com/title/tt6123206/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 oh dersim mass..oynayabiliyor mu bu buralarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Ben bi sene önce filan kullanmıştım. Adamların gönderdiği kart Sinemia baskılı ininal kart. Bu karta her gün para yüklüyorlardı. Ki yaklaşık 30 lira filandı o da geçtiğimiz senelerde. Hali ile gişeden normal kredi kartıyla öder gibi ödeyip alıyordunuz. Bu kredi her posta kullanılabiliyor ama tabi iki uç günde hemen banliyorlar kötüye kullananı sistemden. Eğer değişmediyse bu şekildeydi. İmax vb sıkıntısız girmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Bilet ucreti yuklenen paradan faxlaysa ne oluo :) Imax fiyatlari 35 40 bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Benim kartin arkasinda Mastercard ve Akbank yaziyor sadece. Ininal IGN ile anlasmali. Su anda yok oyle bir sey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 abi neden bug bulmaya çalışıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 because turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 kullanıyor diyorum olm bizim ofiste alanlar, aylardır. sıkıntı yok. imax falan hepsine giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 yok ya giremezsin gibi geliyor imaxe. kapıdan çevirirler %80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Demek ki değişmiş birşeyler benden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar