Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Daha once sinemaya ayda 2-3 kere gittigimden mantiksiz gelmisti ama yeni paketler cikartmislar. Bakin sunlara: https://www.sinemia.com/yeni-paketler 20TL'ye her ay uc sinema bileti veriyorlar. Simdi Guardians of the Galaxy'ye baktim, Cinemaximum'da bilet yarin 22 tl. Bu karta IMAX, gozluk, her sey dahil ayrica. Almak farz oldu artik =) Bir de app cikarmislar, biletleri oradan aliyorsun sinemaya bile gitmeye gerek kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 sitede yazmışlarsa da göremedim de yıllık alırsan mı ayda 20tl. muhtemelen öyledir. ben her ay almak istiyorum (3 aylık veya), yıllık 20*12 bağlamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 is bankasi sagolsun son 2-3 yilda sinemaya para vermedim. ayda 3 kez gidebilecek vaktim olsaydi alir miydim ondan da emin degilim. evde izlemeyi daha cok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ben daha dün aldım yeni paketler gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 toggie said: is bankasi sagolsun son 2-3 yilda sinemaya para vermedim. ayda 3 kez gidebilecek vaktim olsaydi alir miydim ondan da emin degilim. evde izlemeyi daha cok seviyorum. sendeki tv bende olsa ben sokağa çıkmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 GERGE said: Bir de app cikarmislar, bileri oradan aliyorsun sinemaya bile gitmeye gerek kalmadan. sinemaya 100metre yakında olman lazım en az ki bilet alasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 gel izle olm bende ne izlemek istiyosan. anahtari veriyim istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 toggie anahtarı verme abicim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Geçen ekşi sözlükte bayağı bi olayı dönmüştü sinemia rezaleti diye. Haklı mı haksız mı bilmiyorum, okumadım da niyetiniz varsa bi başlığa göz atın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 yok ya bir de ertesi güne fln da bilet alma var sinemaya gitmeden ama ayda 3 kere limitliydi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 senko said: sitede yazmışlarsa da göremedim de yıllık alırsan mı ayda 20tl. muhtemelen öyledir. ben her ay almak istiyorum (3 aylık veya), yıllık 20*12 bağlamak istemiyorum. Yok, aylik. Istedigin zaman iptal edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Ofistekiler kullanıyor çok memnunlar. Bugün guardians of the galaxy e gidelim dedik. Turkcell kampanyası ile yarı yarıya düşüyor ama gidip alman gerek o da yalan. Saatinde yer kalmıyor. Ondan mantıklı. Sinemaya gitmeyenler için gereksinim olmadığını paylaştığı için toggie e teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 senko said: sitede yazmışlarsa da göremedim de yıllık alırsan mı ayda 20tl. muhtemelen öyledir. ben her ay almak istiyorum (3 aylık veya), yıllık 20*12 bağlamak istemiyorum. senko aylık onlar yıllık değil. tahüt yok yazıyor altında. yani her ay çekiyor parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 70 Lira imax iki kişi bu arada Daass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Ayda bir kereden fazla gidiyorsan her sekilde mantikli zaten. Firma nasil isi donduruyor bilmiyorum ama. Ayda bir kere gidiyorsan bile mantikli aslinda, Yarin Guardians of the Galaxy'ye gidecegim, bileti bundan pahali. IMAX'e sirf pahali diye gitmiyorum cogu zaman, o da dahilmis iste, guzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 sinema salonları genelde boş ki.. boş koltukları değerlendiriyorlar işte. indirimli satış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 evet aylığa çevirmişler direk aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 geçen gün turkcell aradı, platinium sinema kampanyasıyla ilgili araştırma yapıyorlar. bırakırsak naparsanız, başka operatör yaparsan naparsınız diye haha. sanırım biraz maliyetli oldu. ben herhalde her ay 4 bilet falan alıyorum bedavaya. hat beleşe geliyor bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ben de geçen gördüm platinum'da beleş bilet kampanyası olduğunu aylardır mal gibi para verioduk biletlere aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 bingildak said: Sinemaya gitmeyenler için gereksinim olmadığını paylaştığı için toggie e teşekkür ederiz. Boyle bi sey demedim ama bana olan ozel ilginden dolayi ben tesekkur ederim. Bi dahakine gotunle degil gozunle okursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ileri tarihli bilet bile alınabiliyormuş oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ay bu da tam atarlı ergen olmuş ya. online ileri tarihli alınabilmesi zaten bütün avantajı ya. turkcell'de o olmadığı için her seferinde sorun yaşıyoruz. cuma günü filmler zaten anında doluyor. o gün için hemen erkenden gidip bilet alman gerekiyor o da başlı başına iş. bugün guardians of the galaxy dolmuş bile bizim gidebileceğimiz saatlere mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 GERGE said: Daha once sinemaya ayda 2-3 kere gittigimden mantiksiz gelmisti ama yeni paketler cikartmislar. Bakin sunlara: https://www.sinemia.com/yeni-paketler 20TL'ye her ay uc sinema bileti veriyorlar. Simdi Guardians of the Galaxy'ye baktim, Cinemaximum'da bilet yarin 22 tl. Bu karta IMAX, gozluk, her sey dahil ayrica. Almak farz oldu artik =) Bir de app cikarmislar, biletleri oradan aliyorsun sinemaya bile gitmeye gerek kalmadan. bu benim master projesinde yazdığım business plan resmen ya 2010'da. beraber girecek adam bulamadım he resmen, bi de o zaman hiç param yoktu benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 para nereden kazaniliyor ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 sabonis said: bu benim master projesinde yazdığım business plan resmen ya 2010'da. beraber girecek adam bulamadım he resmen, bi de o zaman hiç param yoktu benim de. atsana okuyayım merak ettim business plan'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar