BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Ahali selam, benim 11 yıllık takoz case logic çanta 1,7-1,8 Kg olduğundan mütevellit ve artık daha mobil olmam gerektiğinden şoka suya darbeye dayanıklı bir çanta arayışındayım bütçem 150 TL ama söz konusu alet edevatın maddi değerini göz önünde bulunduracak olursam biraz daha yukarıya çıkabilirim, en kötü ihtimalle eski çantayı kullanmaya devam mecbur :/ tavsiyeler pls case olarak şunun gibi bir şey düşünüyorum; https://www.amazon.com/Water-resistant-Notebook-Computer-Ultrabook-Briefcase/dp/B01C8CBB7S/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1493318194&sr=1-4&refinements=p_n_feature_four_browse-bin%3A11549035011&th=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 herseye bir anda sahip olamazsin. hem shock hem weatherproof hem 150TL alti imkansiz. bak kilif bu, shock + weather proof: http://www.akakce.com/notebook-cantasi/en-ucuz-thule-sert-yuzey-15-inc-apple-macbook-pro-kilifi-siyah-fiyati,9439890.html sen sirtinda laptop disinda baska seyler tasimak istiyorsun. 150TL'ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 tavsiye: laptop'u ayri tasi diger esyalari ayri. THULE: 15,6" macbook pro + defter tasiyorum usttekiyle ve vur kir, hic bir sey olmaz laptoba. ama sirtinda tasimak istersen min 200-300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Günde kaç doz şok aliyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ben sokluyorum evden, o raddeye geldim otuzdan sonra sana ne lazimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 bir laptop bir de cintiq grafik tablet taşıyacam o yüzden şok muhabbeti önemli hani ikisinden birine bir şey olsa sitin sene ben onların yerine yenisini koyamam eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Goering said: tavsiye: laptop'u ayri tasi diger esyalari ayri. THULE: 15,6" macbook pro + defter tasiyorum usttekiyle ve vur kir, hic bir sey olmaz laptoba. ama sirtinda tasimak istersen min 200-300 zaten o yüzden çanta yerine kılıf da olur ama bu thulenin apple odaklı ürünlerine sığmaz benim laptopun boyutları 38,2 x 25,3 x 2,45 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 15,6" standart bir olcu abi benim macbook eskilerden: 2.41 cm x 36.4 cm x 24.9 cm (power unitesi buyuklugune gore baya sikinti cikarabilir) *bu cantaya mouse koyamiyorsun ama ztn isin yoktur mousela ikisini ayni yere koyucaksan, tasiyacagin seye 150TL'den cok ver. soyledigin setup'i biri tavsiye etmedigi surece bence internetten asla siparis verme. bahsettigin ekipman minimum ~10k TL veya $3-4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ufak bir sleeve ve canta isini gorur. fotografci cantalarina bakmani oneriyorum, biraz BULKY ama koruma saglarlar. dilersen marka oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 umarım aradığın ürünü bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 bence oyle bir urun yok ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 işte bendeki eski emektar çanta tam bir TANK olduğu için gerekli korumayı veriyor ama iantanın kendisi 1,7 Kg, ha baktım içime sinen hiç çözüm yok hayatıma bu çantayla devam ederim artık napim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ekipman 10k kadar değil ya eheh 5-6k tl arasında ama yine de tekrardan toplayabileceğim bir meblağ değil elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 goering in attığı thule nin çanta saplıları var ama sırtında taşınmaz. 150 ye zor. bende samsonite in laptop gözlü valizi var çekmeli ve tekerli. laptop 17inç olunca bir gözüne tablet + laptop, diğer gözlere de kıyafet koyuyordum seyhat için. günü birlik için laptopun kendi çantası var ama shock absorb yok ondan sadece water resistant. ya şu tarz (bu değil) samsonite bakacaksın yada duragatget/thule kılıf alıp nike/underarmour spor çantayla beraber kullanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 şurdakiler çok güzelmiş ya http://inspirationfeed.com/shop-2/15-sexiest-sleeves-and-cases-for-your-ultrabook/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 https://www.amazon.com/EveCase-Diamond-Splash-Resistant-Neoprene/dp/B00EKE4Z1M/ref=pd_bxgy_147_img_2?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B00EKE4Z1M&pd_rd_r=NV0QNXXMJSRCPKYSYS3G&pd_rd_w=zmJ1B&pd_rd_wg=q5cob&psc=1&refRID=NV0QNXXMJSRCPKYSYS3G laptop alıcna yanında şundan verdiler baya hoş bişi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 http://www.hepsiburada.com/targus-cn600-15-4-16-uyumlu-notebook-cantasi-sirt-cantasi-p-BS7168 Al şunu aynısı bende var, 3 senedir tık demed. İçinde laptop için korunaklı bölge var. Ayrıca bir bolge daha var içinde oraya da tablet, tabletin önüne de defter kitap koyuyorum. Ön tarafa da cuzdan anahtar vs. vs. Rehberlik yaptığım zamanlarda yanıma alıyorum, yağmur, çamur, dağ, taş, tepe gezdi benle, içindeki laptop ve tablet sapasağlam kaldı. Çanta cidden sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 ne şoku ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 oturup kendim yaparsam kaça gleir diye malzeme araştırması maliyet çalışması derken şunu aldım; https://www.caselogic.com/en/br/products/laptop/briefcases/156-laptop-and-101-tablet-attache-_-mla_-_116_-_gray kendim yapsam boyutları bununla aynı olacağından sleeve gibi direk sırt çantasına atabiliyorum ayrıca kendisi 500gr dan biraz daha az olarak gözlerimi yaşarttı elbette 1. kattan atsam korumayacak ama küçük çarpmalar yada biraz set şekilde masaya koyma gibi durumlarda istediğim korumayı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 şok ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 darbeye dayanıklı diyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 jeeztro doğru cevabı vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 https://www.revzilla.com/product_images/0035/0725/10-4688NoDragMach5Stealth_zoom.jpg sunu kullaniyorum ben motosiklet ile birlikte, gayet rahat bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 o zaman biri neden darbeye dayanıklı yerine şoka dayanıklı diyorsunuz açıklaması lazım. şok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar