Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Cokomantis said: pizza söyle. yiyebileceğinden 2 kat büyük söyle ama. atıyorum 1 birim yerim diyorsan 2 birim söyle. 1.5 birim yediğini göreceksin. çeyrek birimi de yarın kahvaltıda, son çeyreği de akşam yemeğinde gömdün müydü önümüzdeki 2 günü idare edersin. kalan dilimleri soğuk yemelisin ama. en güzel yanı orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Tatre_ said: mulgear6 said: Niye a little bitch peki sevgili Berk gender neutral oldu artık being a little bitch seksist değil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Flassh said: Cokomantis said: pizza söyle. yiyebileceğinden 2 kat büyük söyle ama. atıyorum 1 birim yerim diyorsan 2 birim söyle. 1.5 birim yediğini göreceksin. çeyrek birimi de yarın kahvaltıda, son çeyreği de akşam yemeğinde gömdün müydü önümüzdeki 2 günü idare edersin. kalan dilimleri soğuk yemelisin ama. en güzel yanı orada off en sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 öncesinde de masturbasyon yaparsan salgılanan dopamin sabaha kadar idare eder sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Tatre_ said: Fistan said: tatre senin cinsiyet ne Çok onemli mi ya? Söylememeyi tercih ediyordum ^^kadın mısın erkek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Fistan said: Tatre_ said: Fistan said: tatre senin cinsiyet ne Çok onemli mi ya? Söylememeyi tercih ediyordum ^^kadın mısın erkek mi Kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 adın ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Cihangir'de Bi Ev vardı Oky'nin çizdiği, ordaki batu bu Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Flassh said: Cokomantis said: pizza söyle. yiyebileceğinden 2 kat büyük söyle ama. atıyorum 1 birim yerim diyorsan 2 birim söyle. 1.5 birim yediğini göreceksin. çeyrek birimi de yarın kahvaltıda, son çeyreği de akşam yemeğinde gömdün müydü önümüzdeki 2 günü idare edersin. kalan dilimleri soğuk yemelisin ama. en güzel yanı orada ahaha aynen. pizza ne mübarek bir şey ya. tazeyken gideri var, akşamdan kalmayken gideri var, mikrodalgada ateşleyince gideri var, tost makinesinde harlayınca gideri var. "when it's good it's good, when it's bad, it's still pretty good." hamur, sos, peynir, 2-3 kahvaltılık, fırın, go. her pizza yediğimde gold'a hak veriyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Cokomantis said: pizza söyle. yiyebileceğinden 2 kat büyük söyle ama. atıyorum 1 birim yerim diyorsan 2 birim söyle. 1.5 birim yediğini göreceksin. çeyrek birimi de yarın kahvaltıda, son çeyreği de akşam yemeğinde gömdün müydü önümüzdeki 2 günü idare edersin. dostum bu benim yaşam felsefem =) şu hayatta başıam ne geldiyse harbici olduğumdan geldi reiyss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Cokomantis said: her pizza yediğimde gold'a hak veriyorum sdf :)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 hayatımda hiç bi buçuk iskender yemedim. her iskender yiyeceğimde düşünürüm 1.5 söylesem mi diye. hep de 1 söylerim ölmiyim diye. hep tam gelir. hiçbir zaman pişman olmadım. ama pizzadan sonra "olsa bi dilim daha yerdim ya :(" diyeceksem gerçekten başka bir şey yemek daha iyi. kahroluyorum ya bildiğiniz gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 1.5 iskender açgözlülük. çok aç gidince kebapçıya 1.5 diyorsun gaza gelip. ama her zaman 1 iskender doyuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 31 alkol sigara çorba uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Saeros said: uyuyorum soft reset gibi oluyo. geberene kadar spor yapıp sonra eve gidince sız, o zaman da çekiçle reset gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Admine başvuruyoruz Aaawww yissss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 eski kız arkadaşlarıma yazıyorum muhabbet edip geyik yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Coco Ama param yok demissin Ucuza da cesitli kimyasallar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=lypF_237eIk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Tatre_ said: Saeros said: uyuyorum soft reset gibi oluyo. hahaha kökten çözüm hakikaten. Mod düşükken insanın gözüne uyku girmiyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Tatre_ said: Merak ettim, down mooddayım biraz ben de. Oyun oynayasım yok, dizi film acasim yok, öğrencilikten param da yok şu an, oturuyorum evde bir Cumartesi gecesi. komiginden anime izle. gekkan shoujo nozaki kun konosuba slice of life + comedy turune odaklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Çocukları eğlendirir böyle şeyler, orta yaş düşük modu farklı bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 uyumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 "koşun" her türlü faydası var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Xaero said: "koşun" her türlü faydası var... Aynen duzenli spor, az once yaptim. Daha iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar