Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modunuz düşükken neler yapıyorsunuz?

Tatre_

Öne çıkan mesajlar

Cokomantis said:

pizza söyle. yiyebileceğinden 2 kat büyük söyle ama. atıyorum 1 birim yerim diyorsan 2 birim söyle. 1.5 birim yediğini göreceksin. çeyrek birimi de yarın kahvaltıda, son çeyreği de akşam yemeğinde gömdün müydü önümüzdeki 2 günü idare edersin.

kalan dilimleri soğuk yemelisin ama. en güzel yanı orada
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

Cokomantis said:

pizza söyle. yiyebileceğinden 2 kat büyük söyle ama. atıyorum 1 birim yerim diyorsan 2 birim söyle. 1.5 birim yediğini göreceksin. çeyrek birimi de yarın kahvaltıda, son çeyreği de akşam yemeğinde gömdün müydü önümüzdeki 2 günü idare edersin.

off en sevdiğim
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

Cokomantis said:

ahaha aynen. pizza ne mübarek bir şey ya. tazeyken gideri var, akşamdan kalmayken gideri var, mikrodalgada ateşleyince gideri var, tost makinesinde harlayınca gideri var. "when it's good it's good, when it's bad, it's still pretty good." hamur, sos, peynir, 2-3 kahvaltılık, fırın, go.

her pizza yediğimde gold'a hak veriyorum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

dostum bu benim yaşam felsefem =) şu hayatta başıam ne geldiyse harbici olduğumdan geldi reiyss
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

her pizza yediğimde gold'a hak veriyorum sdf

:)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB):)-DB)
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda hiç bi buçuk iskender yemedim. her iskender yiyeceğimde düşünürüm 1.5 söylesem mi diye. hep de 1 söylerim ölmiyim diye. hep tam gelir. hiçbir zaman pişman olmadım.

ama pizzadan sonra "olsa bi dilim daha yerdim ya :(" diyeceksem gerçekten başka bir şey yemek daha iyi. kahroluyorum ya bildiğiniz gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...