Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hamburgerleri sevemiyorum

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Ben de mesela, hayatımda yediğim en güzel döneri stutgartta yedim.
Neden? aslında sanırım etle aram o kadar iyi değil ve stutgarttaki dürümün içindeki sos ve yeşillik acaip güzeldi, sanırım ondan.

O mcdonaldsdaki tek hamburgerin için 1 tek turşu koyuyolarya, bence çok güzel oluyor o :/. Eti güzel değil ok, ama bütün hepsi birleşince ağızda hoş bi tat bırakıyor.

Arkadaş grubuyla şirincedeyken bir arkadaşım, şarap tadımı sırasında "hanımefendi o şarapların gerçek meyve olmasına ihtimal yok o kadar meyve olamaz bizimkiler has şarap vsvs" derken, insanlarda "hmm evet ya doğru hakkaten" derken, "ya ben gerçek şaraptan istemiyorum kardeşim, ondan isitiyorum onun tadı daha güzel" diyip özgüveniyle dükkanı silkelemişti.

Sende bu gruba giriosun sanırım başkan.
dik dur eğilme

he bide edit,
izmirde pide dışında et ürünlerinden uzak durmak lazım ya, bi izmirli olup adanalı hanımla evlenince gerçeği öğrendim :/ künefemiz bile yalanmış ulan.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Neden? aslında sanırım etle aram o kadar iyi değil ve stutgarttaki dürümün içindeki sos ve yeşillik acaip güzeldi, sanırım ondan.

turkiye'de donerin yaginin altinda 10 saat kalmis patatesler koyuyorlar icine almanya'daysa taze yesillik ve guzel soslar.

almanyadaki doner >> turkiyedeki doner

tabi restoranlari katmiyorum, ekmek arasinda.
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

Suark said:

turkiye'de donerin yaginin altinda 10 saat kalmis patatesler koyuyorlar icine almanya'daysa taze yesillik ve guzel soslar.

almanyadaki doner >> turkiyedeki doner

tabi restoranlari katmiyorum, ekmek arasinda.

Oo dönere geçmişiz. Abi zaten mantık olarak dünyadaki tüm sokak yemeklerinde ekmek de olsa, tortilla da, lavaş da içine koyduğun eti sos ve pişmiş sebzelerle kombo etmen lazım, mantığı bu. Yarım ekmek köfte yapıyor adam içine buz gibi domatesi koyuyor. Özellikle döner gibi ağır bir et de yoğurtlu vs. soslarla iyi yapıyorlar Almanya'da, Yunanlar daha iyi yapıyor hatta no offense. Bu yüzden ülkede Antakya döneri dışında dürüm çok beğenmiyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

hala tr de bir donerci almandoneri satmayi akil edemedi ya..

hosta mesela fantazi olarak donerle hamburgeri birlestirip veriyor..keske bir de alman doneri yapsalar..

istanbulda bi yer olması lazımdı öyle. farklı soslarla döner satan. adını unuttum ama. istanbul bebeleri daha iyi bilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...