Suark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Ben de mesela, hayatımda yediğim en güzel döneri stutgartta yedim. Neden? aslında sanırım etle aram o kadar iyi değil ve stutgarttaki dürümün içindeki sos ve yeşillik acaip güzeldi, sanırım ondan. O mcdonaldsdaki tek hamburgerin için 1 tek turşu koyuyolarya, bence çok güzel oluyor o :/. Eti güzel değil ok, ama bütün hepsi birleşince ağızda hoş bi tat bırakıyor. Arkadaş grubuyla şirincedeyken bir arkadaşım, şarap tadımı sırasında "hanımefendi o şarapların gerçek meyve olmasına ihtimal yok o kadar meyve olamaz bizimkiler has şarap vsvs" derken, insanlarda "hmm evet ya doğru hakkaten" derken, "ya ben gerçek şaraptan istemiyorum kardeşim, ondan isitiyorum onun tadı daha güzel" diyip özgüveniyle dükkanı silkelemişti. Sende bu gruba giriosun sanırım başkan. dik dur eğilme he bide edit, izmirde pide dışında et ürünlerinden uzak durmak lazım ya, bi izmirli olup adanalı hanımla evlenince gerçeği öğrendim :/ künefemiz bile yalanmış ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Black-ice said: bana en kalitelisini getir ona da katarım kolayı. sek yakıyor biliyon mu Skol bira + mcdonalds+ kola whisky= taunt baska ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Dragonfire said: gin için buzu küçük küçük parçalayacaksın bardağın tabanına yayacaksın 1/3 oranında gin koyacaksın sonrada damak tadına göre ya schweeps yada meyve suyu. tam social drinker içkisi oluyor. asdfasdfsadf gimlet falan deseydin keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 social drinker demişim işte gimleti bilsem nasıl socail drinker olayım. asosyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 bombay seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Suark said: Ben de mesela, hayatımda yediğim en güzel döneri stutgartta yedim. Neden? aslında sanırım etle aram o kadar iyi değil ve stutgarttaki dürümün içindeki sos ve yeşillik acaip güzeldi, sanırım ondan. turkiye'de donerin yaginin altinda 10 saat kalmis patatesler koyuyorlar icine almanya'daysa taze yesillik ve guzel soslar. almanyadaki doner >> turkiyedeki doner tabi restoranlari katmiyorum, ekmek arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Masticore said: Black-ice said: bana en kalitelisini getir ona da katarım kolayı. sek yakıyor biliyon mu Skol bira + mcdonalds+ kola whisky= taunt baska ne var oo hafıza iyiymiş skolü bırakıp marmaraya geçmiştim ama yeni bağımlılığım tuborg amberden sonra başka bira içmez oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 abi skoldan marmaraya geçmek yurt seven kardeşlerden ismail yk'ya geçmek gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 abi en azından cam http://galeri7.uludagsozluk.com/224/volkan-demirel-in-gozlugu_321728.jpg içmiyorum zaten artık tuborg amber aşırı iyi bi bira ya. sarı bira içemez oldum. gerçi yarın da 1 senedir yapamadığım kovayı kuruyorum bundan sonra ev birası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 sardalya said: Suark said: Ben de mesela, hayatımda yediğim en güzel döneri stutgartta yedim. Neden? aslında sanırım etle aram o kadar iyi değil ve stutgarttaki dürümün içindeki sos ve yeşillik acaip güzeldi, sanırım ondan. turkiye'de donerin yaginin altinda 10 saat kalmis patatesler koyuyorlar icine almanya'daysa taze yesillik ve guzel soslar. almanyadaki doner >> turkiyedeki doner tabi restoranlari katmiyorum, ekmek arasinda. Oo dönere geçmişiz. Abi zaten mantık olarak dünyadaki tüm sokak yemeklerinde ekmek de olsa, tortilla da, lavaş da içine koyduğun eti sos ve pişmiş sebzelerle kombo etmen lazım, mantığı bu. Yarım ekmek köfte yapıyor adam içine buz gibi domatesi koyuyor. Özellikle döner gibi ağır bir et de yoğurtlu vs. soslarla iyi yapıyorlar Almanya'da, Yunanlar daha iyi yapıyor hatta no offense. Bu yüzden ülkede Antakya döneri dışında dürüm çok beğenmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Dönerin yanında patates kızartması varsa orası tırttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 malesef türkiyedeki dönercilerin %99u öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 hala tr de bir donerci almandoneri satmayi akil edemedi ya.. hosta mesela fantazi olarak donerle hamburgeri birlestirip veriyor..keske bir de alman doneri yapsalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 hamburger sevmiyosan o hamburgerlerden yeme öyle yapıyo genelde insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Abi en iyi sosis, sucuk nasıl domuzdan çıkıyorsa döner için de bu geçerli. Berlin'deki Yunan dönercileri domuz kullanıyor mesela ve inanılmaz lezzetli o soslar ve pita ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 sürekli yemediğiniz için inanılmaz lezzetli geliyordur. sürekli yeseniz bayarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 yok ya bizdeki sosisler sunlar bunlarin icinde et yok ki..guzel etten yap ayarinda baharati bas icine hatta karacigeri vs de koy sahane sucuk olur sosis olur..bide et haric hayvanin heryeri var urunun icinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 almanyada döner problem değil ki yanında yoğurtlu salatasını mezesini bulamıyorsun burada. birde et daha kaliteli ama burada da iyi etten yapan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Olm naptiniz gayet guzel donrr yapan yerler var turkiye de Bkz kucukyali intiba, besiktas karadeniz donercisi, tatar salim ... Ankarada iddali doner konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 İnsanlar güzel döner yemek için Almanya'ya tatile gidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Akil fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 yesillik ve sos ile yiyeceksen niye doner yiyorsun ki. hadi almanya'da yiyorsun niye burada istiyorsun? turkiye'yi kiskanip basarili olmamasini istemek tam olarak bu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 dana22 said: hala tr de bir donerci almandoneri satmayi akil edemedi ya.. hosta mesela fantazi olarak donerle hamburgeri birlestirip veriyor..keske bir de alman doneri yapsalar.. istanbulda bi yer olması lazımdı öyle. farklı soslarla döner satan. adını unuttum ama. istanbul bebeleri daha iyi bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 frango. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 alman döneriyle alakası yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar