Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fıtık Hk.

noddle

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
Yaklaşık 1-2 haftadır, kasıklarda hafif ağrı vardı. 2-3 gün önce de sağ kasık tarafında şişme oluştu. Neyse bugün üroloji ye gittim, muayene ardından iki tarafta da uzun süredir fıtık var, sağ taraf biraz daha belirgin ve kilona dikkat edersen ameliyat gerekmez diyip geçiştirdi. Ama ben tam emin olmadım babamda da iki tarafta fıtık vardı o ameliyat olmuştu. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

hani tas filan anlayabilirim belki kendiliginden duser de fitik kendiliginden kapanmaz ki..ikina sikina yarmissin dokuyu iste hem de cift tarafli genlerin de kotuymus babada da varmis.. yapacaklari sunnetten az hallice islem..az deriyi kesip sarkan birsey varsa ittirip oradaki dokuyu dikecekler ..
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

hani tas filan anlayabilirim belki kendiliginden duser de fitik kendiliginden kapanmaz ki..ikina sikina yarmissin dokuyu iste hem de cift tarafli genlerin de kotuymus babada da varmis.. yapacaklari sunnetten az hallice islem..az deriyi kesip sarkan birsey varsa ittirip oradaki dokuyu dikecekler ..

adam özetlemiş işte, elim kesildi de deri kaynar değil yani fıtık
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Yuruyorum dedigim, disari cikmiyorum, mutfak-wc-salon-yatak odasi arasinda yavas yavas yuruyorum. Ameliyatin ertesinde hastanede hemsiler yurutmeye calistilar, ameliyat sirasinda gaz vermisler gazin cikmasi onemli falan dediler. Oturup kalkmak az agritiyor da, tumuyle Yatmak/Dogrulmak falan ciddi agri yapiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...