noddle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Selamlar, Yaklaşık 1-2 haftadır, kasıklarda hafif ağrı vardı. 2-3 gün önce de sağ kasık tarafında şişme oluştu. Neyse bugün üroloji ye gittim, muayene ardından iki tarafta da uzun süredir fıtık var, sağ taraf biraz daha belirgin ve kilona dikkat edersen ameliyat gerekmez diyip geçiştirdi. Ama ben tam emin olmadım babamda da iki tarafta fıtık vardı o ameliyat olmuştu. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 http://galeri.uludagsozluk.com/38/bel-fitigi_136536.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 altta dsp yazmasa iyiymis..o telefonlarin bazilari farkli amaclara hizmet ediyor gencler.. olm hastasiniz anliyorum da..neden ameliattan kaciyorsunuz bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 ameliyat ulan niye kaçılmasın lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 hani tas filan anlayabilirim belki kendiliginden duser de fitik kendiliginden kapanmaz ki..ikina sikina yarmissin dokuyu iste hem de cift tarafli genlerin de kotuymus babada da varmis.. yapacaklari sunnetten az hallice islem..az deriyi kesip sarkan birsey varsa ittirip oradaki dokuyu dikecekler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 ameliyattan kaçmıyorum abi, doktor kilona dikkat edersen ameliyata gerek yok dedi. Ben de ameliyat olmak belki daha iyidir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 başlangıç aşamasında demekki. yani dikkat edersen kurtarabileceğin aşamada. egzersizi felan varsa araştır birde kilon dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 dışarıdan kendin anlayacağın derecede şişlik varsa er ya da geç ameliyata gidiyor sanki.çevremdeki herkesin yaşadığı da kendi duyumları da bu yöndeydi ama otör değilim elbet. alternatif bir dr dan görüş al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 dana22 said: hani tas filan anlayabilirim belki kendiliginden duser de fitik kendiliginden kapanmaz ki..ikina sikina yarmissin dokuyu iste hem de cift tarafli genlerin de kotuymus babada da varmis.. yapacaklari sunnetten az hallice islem..az deriyi kesip sarkan birsey varsa ittirip oradaki dokuyu dikecekler .. adam özetlemiş işte, elim kesildi de deri kaynar değil yani fıtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Isınmadan dana gibi deadlift'e girince "selam" demişti bir şeyler 4 ay önce falan ama ağrı geçmeyince artık MR ile kimliğini belli etti: belde protrüzyon. Fizik tedavi ve çekme ile düzelir diyorlar, var mı başına gelen, düzelen falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 spor sagliga zararli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 sana üç şey söyleyeceğim. 1: geçmiş olsun 2: böyle durumlarda en iyisi bir de başka doktora görünmek abi. için rahat eder. 3: bir "hakkında" yazmak bu kadar zor olmamalı lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Ameliyat oldum, 3. Gun bugun, hafifce yurumeye basladim. Oturup kalkerken biraz zorlanma oluryor, gittikce iyi olcak umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Hafif yürümeye başladım derken? Annem olduğunda tuvalete gitmek harici yasaktı da ilk 3 4 hafta falan ondan merak ettim. Hatta daha bile uzun yattı ya yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Yuruyorum dedigim, disari cikmiyorum, mutfak-wc-salon-yatak odasi arasinda yavas yavas yuruyorum. Ameliyatin ertesinde hastanede hemsiler yurutmeye calistilar, ameliyat sirasinda gaz vermisler gazin cikmasi onemli falan dediler. Oturup kalkmak az agritiyor da, tumuyle Yatmak/Dogrulmak falan ciddi agri yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 hayret kaynımda da var yazılmamış sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar