yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 tabii bak; http://www.hltv.org/blog/9970-top-10-most-oldest-players-in-cs-part-2
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 üst mesajı okumamıştım progaming'ten bahsetmişsin sanırım. yoksa genel olarak gaming için 30 yaş dersen saçma olur tabi :D
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 esh neden yörüngede yau? futbol mu acaba
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Evet, ağzına gelen küfrü yazarak delikanlı olduğunu, küfürle tauntladığı insanlar ona cevap verince mağdur edebiyatı yaptıklarını iddia eden bir arkadaş oluverdi çıktı kendisi dsasf #futboltopkek Şurada bile bu noktaya geliyorsa futbol tartışmaları, stadlardaki bıçaklamalara hiiç şaşmamak gerek. Sonra ayıkla şikeyi,mafyayı,şiddeti spordan. Taraftarlar ne ki, camiası/yönetimi nasıl olsun.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 futbol fanatikliği akp fanatikliğiyle aynı şey aslında futbol fanatiği olup akplilere laf atanlara çok gülüyorum
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Dogru bir sey soyledi üzgün kaslı
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 olm adam mutlu lan niye sürekli karikatür gibi üzgün diyorsunuz.
calimero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Jaegerjaquez said: futbol fanatikliği akp fanatikliğiyle aynı şey aslında futbol fanatiği olup akplilere laf atanlara çok gülüyorum Masticore said: Dogru bir sey soyledi üzgün kaslı Gerçek erkek olmayı beceremeyince anca laf atarsınız sdf
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 sanssizsansli said: olm adam mutlu lan niye sürekli karikatür gibi üzgün diyorsunuz. önemli olan onun mutluluğu değil, bizim mutsuzluğumuz. onu mutsuz yaparak kendimi mutsuzluğumuzu denge altında tutuyoruz.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 calimero said: Jaegerjaquez said: futbol fanatikliği akp fanatikliğiyle aynı şey aslında futbol fanatiği olup akplilere laf atanlara çok gülüyorum Masticore said: Dogru bir sey soyledi üzgün kaslı Gerçek erkek olmayı beceremeyince anca laf atarsınız sdf https://www.meddybear.net/6-reasons-highly-intelligent-people-struggle-search-happiness/ Sen mutlu ol yeter kardesim
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 internette kungfu yapcaklarına askeriyede yapıyolar daha iyi
innworker Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 bu kamptan sonra tum cekik gozluler "hayat online, knight offline" diye yemin ettiter.
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Llama said: dasaaa said: calisiyoruz cok sukur. sizin isler nasil vecihi bey? boş sıralar vize haftası pek iş yok devamsızlık sildirebiliyor muyuz :(
Öne çıkan mesajlar