Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy - Kentsel Dönüşüm - İnşaat - Gürültü - Şikayet

Aiko

Öne çıkan mesajlar

µh said:

aktiftablet said:

µh said:

belediyeyi ara direk, o saatte gürültü yapamazlar.

Ben çok aradım, yasal olarak gün aydınlıksa gürültü yapaibliyolar, ama belediye meclisleri genelde aldıları kararla bunu da genişletiyorlar anladığım kadarıyla. Ör. Cumartesi çalışma iznini belediye meclisi veriyo.

yazın güneş 6da doğmuş oluyor, emin misin o şekilde olduğuna?

Zabıtanın bana söylediği bu. Sabah 7. Akşam hava kararara kadar.

totemic said:

kadıköy belediyesine twitterdan yazıyorsun şu şu adreste gürültü var diye onlar hemen ilgileniyorlar. sosyal medya candır.

İlgilenemezler, inşaat kurallara uyuyor çünkü, sabah 7 akşam hava kararana kadar çalışmalarına izin veriliyor. Hava kararduktan sonra ya da pazar günü çalışırsa zabıte keser cezayı.

twitter şart değil ayrıca, bilakis telefon edersen daha çabuk olur, hatta telefon ettiğinde direk zabıta ile görüşmek iste, ceza kesecek olan zabıta çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah 7 zaten yasal haklari. komsularinizin da 12'ye kadar kafanizi sikmeye hakki var.

bana komsu uc bina donustu. dorduncu bu yaz basliyor. bir mevzuat nedeniyle cekiyorsun, bir de insan faktorunden bonus cekiyorsun.

gunes dogmadan bonuslar basliyor. kamyona manevra yaptirirken avazi ciktigi kadar bagiranlar. yol tikanirsa korna spami. ofisi, bekcisi varsa sonuna kadar acilmis tvler, radyolar.

kaldirimin hasardan engebeli hale gelmesine insaattir dogal diyorsun. sana onu bile cok gormek adama dogustan trait olarak geldiginden bu sefer kamyonetiyle bmwsiyle gun boyu kapiyor. bazen o da yetmiyor senin otopark girisini kapiyor.

cunku fak yu. faaaak yuuu. uc katliyi highrise yapiyor adam. sen kimsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm sabah ezanı güneş doğduğunda değil mi? O saatten sonra niye uyuyorsunuz lan münafıklar hak etmişsiniz, tabii ki 6da 7de camiden çıkıp inşaata başlamak hakları.

Bizim sitede de eskiden sadece yazları tadilat yasağı vardı, ben evi yaptırdıktan sonra haftasonlarına da yasak geldi. Sanırım benim yüzümden oldu ama iyi oldu, en azından ben rahat uyuyorum (:D
Sosyal ağlarda paylaş

Önüm arkam sağım solum inşaattı . Sağ taraf kaldı ama adamlardan ses yoktu düne kadar dün 50 yıllık ağaçları yangından mal kaçırır gibi kesip kaçtılar.

Yine atar gider yaparlarsa bu sefer onları ağaç gibi budamayı planlıyorum. Ölüm tehditleriyle başladı 2013'te, yeteri kadar cinnet biriktirdim bu güruha.
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın Aiko Altıntaşak;

28.02.2011 tarihli 108 sayılı İl Mahalli Çevre Kurulu Kararı ve 03.10.2013 tarihli 77/4 sayılı Kadıköy Belediyesi Encümeni kararı uyarınca; inşaatlar, hafta içi 07.00 - 19.00 saatleri arasında her türlü çalışmalarını yapabilirler. Cumartesi günleri; bina yapımı, onarım, hafriyat, beton dökme 10.00 - 18.00, taşkırma, kırıcı çalıştırma, kazık çakma 11.00 - 18.00 arasında yapılabilir, bina yıkımı yapılamaz. Pazar günleri ise hiçbir çalışma yapılmasına müsaadede edilmemektedir. İnşaat alanının büyüklüğü ve yaygınlığına göre beton dökme işleminin sürekliliği gerektiriyorsa, idareden yazılı başvuru izni almak kaydıyla (Trafik ve Ulaşım Müdürlüklerinden) akşam 22.00'ye kadar bu işlemler için izin verilmektedir.İlginiz için teşekkür eder iyi günler dileriz.
Sosyal ağlarda paylaş

İnşaat çalışmaları veya yıkım işleri için belediye fazla destek olmuyor ama yolu kapatıyorlarsa veya park etmeyi engelleme durumu varsa polis hemen müdahale ediyor..

Kesinlikle bu arkadaşlarla muhatap olmayın, genelde agresif ve atarlı abiler oluyor(özellikle çapsız müteahhitler) direk polisi arayın. Polis izin belgesi var mı diye sorarsa, soramıyorum gibi cevaplar ile geçiştirin.

Şahsen böyle arkadaşlardan biriyle kavga etmek zorunda kalmıştım(herif üstüme saldırmıştı) sonra polis gelince bir de üstüen paşa paşa özür diledi fakat davacı olmadım (eşimin isteği yüzünden)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...