bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 en basit şeylerden biri 20 dakikamı yedi. pc ethernet kablosu ile ağa bağlı. tablet wifi ile ağa bağlı. ikisinin birbirini görmesini sağlayamıyorum arada veri transferi yapmak için. network altında ikisi de birbirini görmüyorum. home group yaratıyorum, ikisi de "ağda ev grubu bulunmuyor" dediği için bağlanmayı sağlayamıyor. external hd'i unutmuşum hafta sonu için dosya almam gerek alamıyorum. birbirlerini görmelerini nasıl sağlarız? (tablet üzerinde ethernet girişi olmadığı için kabloyla bağlayamıyorum)
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 cok acele ise 2 si de aga bagli ise dosyalar ufak ise mail at..dosyalar buyuk ise buluta yukle yandex disk vs..oteki yerden eris.. dosyalarini 10 mt oteye st petersburg ustunden tasi..
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 vindoz 10'da bi ayari var bunun, bu cihaz network ustunde bulunabilir olsun demen gerekiyor bir yerden. o olabilir mevzu.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 gelişmiş paylaşım ayarları altında; ağ bulma - ağ bulmayı aç tikli dosya ve yazıcı paylaşımı altında - dosya ve yazıcı paylaşımı aç tikli ikisi tarafta da böyle işin garip tarafı bu ikisi birbirini göremiyor, 3. wifi ile bağlı bir cihazı görebiliyorlar
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Windows ayarlarına baktıysan 3pp firewall engelliyor olabilir.
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 birinden digerinin IP'sini ping'leyebiliyo musun?
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Androidde yada ipadde öyle ağdan bilgisayar gibi klasöre erişim yok diye biliyorum ben, hatta sırf o yüzden iş yerine w10 tablet falan almıştık. Tabletten ağ üzerindeki exceli açmayı bile beceremedik hani bırak veri transferi falan, bilmiyorum app mapp yapmışlar mıdır Ha sadece dosya transferi içinse airdroid ya da muadili bi app kullanılabilir.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 msn messenger varken ne kadar kolaydı bu olaylar, aradan yıllar geçti hala o kolaylık yok.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 request timed out diyor di said: birinden digerinin IP'sini ping'leyebiliyo musun?
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 axedice said: Androidde yada ipadde öyle ağdan bilgisayar gibi klasöre erişim yok diye biliyorum ben, hatta sırf o yüzden iş yerine w10 tablet falan almıştık. Tabletten ağ üzerindeki exceli açmayı bile beceremedik hani bırak veri transferi falan, bilmiyorum app mapp yapmışlar mıdır Ha sadece dosya transferi içinse airdroid ya da muadili bi app kullanılabilir. windows 10 tablet kanka, android veya ios tablet değil
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 axedice said: Androidde yada ipadde öyle ağdan bilgisayar gibi klasöre erişim yok diye biliyorum ben, hatta sırf o yüzden iş yerine w10 tablet falan almıştık. Tabletten ağ üzerindeki exceli açmayı bile beceremedik hani bırak veri transferi falan, bilmiyorum app mapp yapmışlar mıdır Ha sadece dosya transferi içinse airdroid ya da muadili bi app kullanılabilir. adroidde bunu yapan uygulamalar var, file commander gibi
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 axedice said: Androidde yada ipadde öyle ağdan bilgisayar gibi klasöre erişim yok diye biliyorum ben, hatta sırf o yüzden iş yerine w10 tablet falan almıştık. Tabletten ağ üzerindeki exceli açmayı bile beceremedik hani bırak veri transferi falan, bilmiyorum app mapp yapmışlar mıdır Ha sadece dosya transferi içinse airdroid ya da muadili bi app kullanılabilir. android'de ftp tarzında erişim sağlanabiliyor
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 dana22 said: dedigimi yap ..yandexe yukle.. dosya 68gb
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bingildak said: request timed out diyor di said: birinden digerinin IP'sini ping'leyebiliyo musun? İkisi aynı ağda mı? Bağladığın cihaz, kablosuzu bir ağ, ethernetleri başka bir ağa alıyor olaiblir mi? İkisinin arasında yönlendirme yapıyodur belki?
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 PC'de ethernet altında SSID görünmüyor wifidan tabletin gördüğü. aynı routerdan bağlantı alıp aynı ağa bağlı olmama gibi bir durum mu var o zaman?
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Sağol dana ya kimsenin aklına gelmeyeni söylemişsin. Sen olmasan asla bunu düşünemezdi, şimdi hemen gider kolunu kçının altından geçirip kulağına değdirir. Günü kurtardın bravo doktor :golfclap: Pekii w10 tablet ama hangi işlemci türü? Bu atom matom türü mobil işlemcilerde yine görmüyormuş ama sende surface var diye biliyorum onda sıkıntı olmaması lazım
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 evde sorun olmuyordu abi ya, çat diye görüyordu network üzerinde evde ethernetle bağlı olan pc'i.
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 axedice said: Sağol dana ya kimsenin aklına gelmeyeni söylemişsin. Sen olmasan asla bunu düşünemezdi, şimdi hemen gider kolunu kçının altından geçirip kulağına değdirir. Günü kurtardın bravo doktor :golfclap: abi az bingilcana da biraksaydin rage i..bak hepsini kendin bitirmissin.. bingilcan ozur dilerim abi..
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bingildak said: PC'de ethernet altında SSID görünmüyor wifidan tabletin gördüğü. aynı routerdan bağlantı alıp aynı ağa bağlı olmama gibi bir durum mu var o zaman? ip adreslerinin baş kısımları aynı mı?
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 aynı, ağdaki bütün diğer cihazları görebiliyorlar (ralinlinuxclient, printerlar, ağ alt yapısı falan)
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bingildak said: request timed out diyor di said: birinden digerinin IP'sini ping'leyebiliyo musun? IP adresleri benzer mi peki? Ayni subnet altindalar mi? Ethernet icin baska WIFI icin baska NAT yapiyo olmasin cihaz? Bu degilse dedigim gibi abi. Dumduz public network'e ac bence zira gecenlerde aynisi basima geldi, yerim private network'unu deyip actim PC'yi public network'e, oyle eristim.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 aynı ip adres altındalar abi, subnet de aynı. yerel IPv6 adresleri farklı ama onunla alakalı olabilir mi? (bununda ilk 4 hanesi aynı ama)
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 fantastik bi yaklaşım yapmak istiyorsan torrent dosyası oluştur birinden diğerine o torrent dosyasını at. lan sync yapar kendisi. dropbox'ta yeterince kotan varsa dropbox da lansync yapıyor.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Aşar ya onlar beni. Neyse ağ bağlanmaması kazandı. Yapacak bir şey yok. Haftaya external getirip atarım. Yardım eden herkese teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar